Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Motrya » 2011 » Ноябрь » 9
Motrya думки і ще одне фото в паспорті

Motrya


Оценка: 4.1/5 Голосов: 9

думки і ще одне фото в паспорті

09.11.2011, 13:11:13 1426 4.1 2

порівняла свої фотографії 16 і 25 років. зміни є, все-таки 9 років, хоча ці зміни скоріше за все пов*язані з дорослішанням і набуттям життєвого досвіду, аніж зі старінням. і тут на мене нахлинула паніка - не хочу старіти, боюся старіти, не хочу з цим миритись! і тут я краще стала розуміти тих бабусь, що роблять макіяж у 75, акторів, зірок шоубізнесу і т.д. раніше мене таке не чіпляло, а тепер непідвладність часу збурює хвилю емоцій і думок.
доречі останнім часом помітила, що мені подобається носити старі речі. це не означає, що вони подерті чи брудні, вони просто зношені (звісно мною ж). не хочеться купувати і вдягати вже куплені новіші. і ще мені дуже сподобалось шокувати людей. сподобалось це відчуття...напевне підсіла на адреналін
і ще хочеться переїхати в інше місто жити, хоча б на якийсь час. я навіть оголошення по роботі в інших містах почала дивитись))))
 

Прикреплённые изображения:
Motrya думки і ще одне фото в паспорті
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 15:55:29, 09.11.2011 [Материал]

За первый абзац - пять с десятком плюсов.
У меня скоро день рождения. Жена заикнулась о ресторане, фейерверке...
Я сказал - не хочу!
Ну, не праздник это для меня сейчас!
Lisa111
2 Роман (Lisa111)   • 16:43:38, 09.11.2011 [Материал]

Мотря,вы очень хороший и светлый человек. Не могу смотреть, как вы огорчаетесь.
Возраст надо воспринимать таким, какой он есть. Я давно заметил, что те, кто гонится за искуственной молодостью выглядят смешно. А вот те, кто воспринимает свой возраст нормально и просто следят за собой - красавицы. Красота есть в любом возрасте.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо