Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ELECTRORAT » 2011 » Декабрь » 16
ELECTRORAT Дозвольте покаятись в "альтернативній обдарованості" чи то низькому IQ

ELECTRORAT


Оценка: 2.8/5 Голосов: 11

Дозвольте покаятись в "альтернативній обдарованості" чи то низькому IQ

16.12.2011, 22:29:26 3927 2.8 1

Доброго вечора, шановні.

Створити пост з такою аж занадто самокритичною назвою змусили мене свіжі пристрасті, які розгорнулися в блогах і загрожують зіпсувати новорічні свята частині читачів, а також пост тижневої давності, який змусив мене шукати свій рівень інтелекту десь далеко нижче плінтуса. Тому пропоную перенести вогонь на мене і тут вже продовжити перестрілку донесхочу.
Отже, почну з того, що не закінчував прискореного курсу диктаторів, "батьків народу", "ефективних господарників", "тому що надійних" чи як там ще називаються курси керівників тоталітарної держави в закладі імені Патріса Лумумби. Не пощастило мені набратися мудрості ані у вищій партійній школі, ні інституті марксизму-ленінізму, ні навіть на звичайному історичному факультеті. Тому абсолютно позбавлений державницького мислення в тому сенсі, як його досі розуміють Кім Чен Ір, Путін, Лукашенко. В той же час не скаржуся на адекватність сприймання цифрової інформації і маю співчуття до подібних собі простих людей незалежно від часу та місця їх проживання, хоча,  як буде показано нижче, критерії адекватності у кожного свої.

Так от, дозвольте мені презентувати власне розуміння статистики руху продовольства після стихійного лиха 1932 року: посухи, а дехто додасть ще й "правління Сталіна", але це право кожного додавати чи ні останню фразу, право яке я абсолютно не збираюся монополізувати. За джерелами (знову ж не беруся стверджувати достовірними чи ні) одного з дописувачів блогу динаміка вивозу зерна в той тяжкий час може бути подана графіком (червоним виділено період, коли стихійне лихо стало фактом).

В моєму розумінні загальнолюдських цінностей (співчуття, милосердя, вищість людського життя над інтересами держави) на цьому часовому відрізку крива не повинна була відірватися від нуля або й піти глибоко в мінус, що означало би імпорт для порятунку голодуючих. Більшість договорів передбачають розірвання у випадку форс-мажорних обставин, не думаю, що винятком були експортні договори СРСР.

Але позиція відмінна від авторської була чітко класифікована як прояв "альтернативної обдарованості" (простіше кажучи, тупості) чи безсовісності. От тепер і боюся міряти рівень IQ, як запропоновано симпатиком автора своїм опонентам, бо як побачу цифірь - боюсь недобре стане.

Заздалегідь прошу вибачення за незручну форму подачі ілюстрації, я не маю якихось там прав на додавання графічних файлів в текст посту, а турбувати адміна у вечір п'ятниці не хочу, практично ж вихідний, хай відпочиває.

Добраніч




Прикреплённые изображения:
ELECTRORAT Дозвольте покаятись в "альтернативній обдарованості" чи то низькому IQ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 01:47:57, 17.12.2011 [Материал]

Авторе, у Вас ІQ найвищий.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо