Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Город » Admin » 2011 » Декабрь » 21
Admin Тройка аварийных футбольных арен Житомира

Admin


Оценка: 4.2/5 Голосов: 4

Тройка аварийных футбольных арен Житомира

21.12.2011, 16:05:22 3612 4.2 7

У Росії головна біль – дурні й дороги, в Житомирі – футбол і стадіони.

«Бородата» проблема під назвою «житомирські стадіони» не втрачає популярності. Кілька місяців тому ФФУ пішла на зустріч житомирянам і з нагоди свого 20-річчя вирішила відбувати двійник стадіону імені Баннікова.

До Житомира завітав представник ФФУ Яковенко Олександр, який привіз всю технічну документацію. Проект готовий, генплан є – рішення за житомирською владою, яка повинна виділити землю на спорудження стадіону. Як бачимо, стадіон не будується, значить, землю не дали.

А в принципі, кому потрібен подарунок від ФФУ готовий стадіон, коли в місті є три своїх: розвалені й занедбані, футбольні матчі на яких все одно проводяться. Мільйони гривень виділені на реконструкцію двох з них.

Ірина СТАШКО, Репортер Житомира










«У 2011 році з обласного бюджету на реконструкцію "Полісся" було виділено 700 тисяч гривень, 400 тисяч з яких пішли на обстеження, на інші гроші розпочалась реконструкція. Крім цього, головне управління будівництва та архітектури ЖОДА в програму-2012 соціально-економічного розвитку області внесла 5 мільйонів. Це ж управління виділило ще 5 мільйонів у державну програму по розвитку спорту. Таким чином, ми маємо 10 мільйонів на підтримку центрального стадіону. Можливо, за ці кошти і закінчимо реконструкцію західної трибуни», – розповіла Гула Раїса, начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЖОДА.












Роботи непочатий край, але нова вивіска вже є


«Я вдячна депутатам різних політичних сил, що вони підтримали рішення виділити кошти на ремонт "Спартака". Таким чином, один мільйон гривень уже пішов у хід. Сподіваюсь, що до Нового року стадіон запрацює. "Спартак" буде як запасне поле для тренувань», – каже Гула Раїса.








Цей стадіон є власністю Житомирського агроколеджу. Проте і він може служити запасною футбольною ареною. Ремонтні роботи йому б точно не завадили.


Репортер Житомира презентує проект екс-реального нового стадіону міста







Прикреплённые изображения:
Admin Тройка аварийных футбольных арен Житомира
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 7
sowhat
1 sowhat (sowhat)   • 19:34:18, 21.12.2011 [Материал]

хлеба и зрелищ, больше же серой массе ничего не нужно...
иноходец
2 ИНОХОДЕЦ (иноходец)   • 23:25:26, 21.12.2011 [Материал]

Не врите. Любители футбола- не серая масса. Фотки центрального стадиона- очень понравились, автору респект. Как отчетливо я помню эти трибуны, на которых кипела жизнь с положительными эмоциями и радостью. А теперь- ничего нет. Все в прошлом. Грустно.
sebast
3 sebast (sebast)   • 18:18:25, 04.01.2012 [Материал]

Ну и правильно. Нечего. Хорошо, что разрушается Центральный стадион имени Ленинского комсомола. Так ему и надо!
иноходец
4 ИНОХОДЕЦ (иноходец)   • 19:09:22, 04.01.2012 [Материал]

Можно просто-напросто переименовать стадион Ленинского комсомола, в стадион имени героев Олевской республики ( например) и он востановится автоматически "по-щучьему велению", Юрко с Привидом все востановительные работы забацают за десять минут и вот вам стадион круче "Олимпийского"
Sams2
5 Александр (Sams2)   • 20:37:49, 04.01.2012 [Материал]

Ну у них языками работа идет. А на деле националисты за всю свою историю только убивали, ломали. жгли, стреляли. А вот построить даже собачью конуру не сподобились.
иноходец
6 ИНОХОДЕЦ (иноходец)   • 01:07:26, 05.01.2012 [Материал]

Не правда, для немецких собак конуры строили раньше, причем на голом интузиазме. И сейчас строят, только не на интузиазме, а за наличку (с изображением американских президентов купюры)
sebast
7 sebast (sebast)   • 13:11:18, 06.01.2012 [Материал]

"Юрко с Привидом все востановительные работы забацают за десять минут" - ахахаха, двое из ларца.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо