Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » voin » 2012 » Январь » 13
voin Жахлива корупція в СБУ

voin


Оценка: 3.9/5 Голосов: 11

Жахлива корупція в СБУ

13.01.2012, 21:19:39 4501 3.9 5

Шановні свідомі громадяни! Будь ласка, продовжуйте надсилайте свої дописи про факти корупції і зловживань! Ми їх обов'язково оприлюднимо!

Автор невідомий (це коментар читача — користувача інтернету на публікацію «Капличка СБУ», ступінь достовірності інформації невідома, але може бути  наближена до 99%. Через дві години після розміщення цього матеріалу співробітники СБУ через знайомих вже питають мій контактний телефон — Віктор Котенко)

«Перебуваючи в компанії досить солідних людей м. Житомира (дії відбувались нещодавно в одному із недешевих ресторанів Житомирського передмістя), де були присутні два брати «Х», один з яких працює в Управлінні внутрішньої безпеки УСБУ в Житомирській області, а інший – його брат, ймовірно теж співробітник СБУ, кореспондент одного із Інтернет – видань, я став випадковим свідком розмови братів «Х» з невідомим чоловіком, на лацкані піджака якого був депутатський значок Житомирської обласної ради.
Фрагменти розмови «Х» із невідомим, — цитата «… я їх всіх тримаю на крючку, бо мені відомо, що… »:
— Олег Олександрович має власний бізнес, оформлений на його дружину, зокрема, кафе «Фелікс», яке розташоване біля СБУ в Житомирській області. Проживає в трикімнатній квартирі у центрі міста, однак перебуває одним із перших на квартирному обліку, в цьому його прикриває його товариш,
Романченко Олександр Юрійович, який теж дивним чином стоїть у черзі на отримання житла, як такий, що нібито постійно проживає у м. Житомирі. Вказане не відповідає дійсності, так як Романченко фактично проживає в Бердичівському районі (має контактний офіційний телефон у довіднику 04143-5-20-17), а сам фіктивно прописаний у Житомирі;
Віктор Сосновський (син заступника начальника УСБУ в м. Рівне Сосновського Анатолія Цезаровича) фактично проживає у трикімнатній квартирі у м. Житомирі, яку залишив йому його батько, а сам фіктивно прописаний у гуртожитку міста, що і стало підставою його взяття на квартирний облік, про що фактично знає його близька подружка (і не тільки його, а й одного із братів «Х»), дивним чином по сумісництву і секретар житлово – побутової комісії СБУ в Житомирській області;
Димніч Людмила Володимирівна – колишній секретар колишнього начальника управління Зелінського, яка перебуває на квартирному обліку, як така, що проживає у гуртожитку МОУ, що не відповідає дійсності, так як фактично вона проживає у власній двокімнатній квартирі елітного району м. Житомира. Співробітники управління СБУ в м. Житомирі, які мають намір стати на квартирний облік, скаржаться на злий та істеричний характер Димніч, для отримання консультації у якої необхідно занести їй значний презент.
Глембоцька Еліна – рідна сестра дружини колишнього начальника відділу кадрів Монастирецького Віталія Леонідовича, яка теж перебуває на квартирному обліку, як така, що нібито проживає у гуртожитку, а насправді проживає у трикімнатній квартирі, що належала її батькам.
Анатолій Анатолійович Глухончук – співробітник відділу кадрів. За сприяння своєї коханки – юрисконсульта управління СБУ Катерини Зубрицької отримав від управління дві квартири: спочатку – однокімнатну, а потім – двокімнатну, при цьому, він сам обирав собі адреси проживання. Щоб коханому було зручно і тепло, Зубрицька допомогла йому отримати квартиру з індивідуальним опаленням в зручному для нього районі.
Андрій Ткачук – співробітник елітного підрозділу «К». Рекордсмен в отриманні житла, — прийшов служити і вже на наступний день отримав двокімнатну квартиру за отримані значні добові здобутки у своїй діяльності.
У розмові із «Х», невідомий співбесідник подякував «Х» за надану інформацію, яка, за його словами, допоможе «поставити на місце окремих керівників СБУ м. Житомира у питанні щодо необхідності повернення бідним та нещасним чекістам житла, переданого колишнім керівником Захарашом у користування Житомирській адміністрації у 2002 році».
В свою чергу невідомий розповів «Х», що йому відомо про те, що:
Заєць Дмитро – син Василя Євгеновича Зайця, поставлений на керівну посаду управління завдяки «відкатам» з благодійного фонду батька, через який проходять значні суми коштів починаючи від купівлі автомобіля для управління, закінчуючи ремонтними роботами управління. (за неофіційною інформацією, ці люди причетні до розкрадання коштів Пенсійного фонду України  http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/pograbovano-pensijnij-fond-ukra%D1%97ni.html )
Чижевський Сергій Віталійович – отримує хабарі за просування дітей еліти Житомира до академії СБУ через свого довіреного – Валентина Латишева.
Віктор Сергійович Макаренко – незаконно отримав житло при владі Зелінського Г.В., маючи при цьому власний будинок. В даний час має групу інвалідності, однак «сидить» на керівній посаді в СБУ.
Гомон Ігор – має «довгий язик» і в колі своїх знайомих проявляє значну «обізнаність», розповідаючи всім про справи в управлінні, в основному – негативні.
Гуменюк Юрій Олексійович – за наказом Михайла Кучерука збирає компромат на заступника начальника Реку Олега Володимировича.»
P.S. автора — значна частка розмови «Х» з невідомим була записана на диктофон, однак, має погану якість, а тому (а також в силу власного самозбереження) звуковий файл не додається.

Шановні свідомі громадяни! Будь ласка, продовжуйте надсилайте свої дописи про факти корупції і зловживань! Ми їх обов'язково оприлюднимо!

http://svoboda.zhitomir.ua/nash-arxiv/avtorskie-stati/zhaxliva-korupciya-v-sbu.html


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
Half_baked
1 Half baked (Half_baked)   • 22:25:27, 13.01.2012 [Материал]

Віктор Котенко) + 100500
Сашко
2 Alex (Сашко)   • 13:39:16, 14.01.2012 [Материал]

Читая подобные новости, складывается впечатление, что если бы такие организации как СБУ, таможня, налоговые службы, санэпидстанция, пограничники полностью расформировать и распустить, то страна только бы выиграла от этого.
kolvich
3 Nikolay (kolvich)   • 13:49:19, 14.01.2012 [Материал]

или,после публикации,...-виновных уволено,расстреляно.
иноходец
4 ИНОХОДЕЦ (иноходец)   • 14:54:56, 14.01.2012 [Материал]

-а інший – його брат, ймовірно теж співробітник СБУ,-

??? Может он тракторист, а не СБУшник?
GuyFawkes
5 Гай Фокс (GuyFawkes)   • 12:00:09, 15.01.2012 [Материал]

Ну и что? Все чиновники берут взятки, если у них есть такая возможность, это система, корни которой уходят в брежневскую эпоху.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо