Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Нескучный » 2012 » Март » 11
Нескучный міжнародна конференція націоналістів "Європа націй",

Нескучный


Оценка: 2.5/5 Голосов: 19

міжнародна конференція націоналістів "Європа націй",

11.03.2012, 15:28:35 2190 2.5 6

10 березня у Львові відбулася міжнародна конференція націоналістів "Європа націй", на яку з'їхалися представники Росії, Польщі, Латвії, Білорусії, Італії, представник від Литви та гості з різних міст України.

 
Організував конференцію український автономний рух "Автономний опір", передає ГазетаУА.
 
Метою конференції було налагодження зв'язків, обмін досвідом та обговорення спільних дій у "боротьбі проти світового капіталізму та експлуатації". На подію прибули близько сотні людей, приїхали 22 закордонних гостя.
 
"Зараз ми усвідомлюємо, що українські товариші по зброї нам рідніші та ближчі ідеологічно, ніж російські імперіалісти, - заявив учасник конференції з Москви, 22-річний Денис, представник руху "Вольниця". – Ми відмовилися від імперіалістичного минулого та будь-яких територіальних претензій до держав сусідів і хочемо вести пліч-о-пліч спільну боротьбу за визволення народів, поневолених своєю владою".
 
Гості із Польщі повідомили, що будували свою діяльність споглядаючи за успіхами українців.
 
"Нам приємно перебувати тут, серед людей, за чиїми діями ми спостерігали через інтернет і надихалися, - заявив 23-річний автономний націоналіст із Польщі. – Раніше Росія намагалася захопити усіх силою. У неї не вийшло. Зараз Європу захоплює чума Євросоюзу, який нав'язує людям брехливі цінності та змушує робити ганебні речі. Ми не хочемо на це погоджуватися, тому ми боремося. І ми хочемо забути усі колишні образи і негаразди та почати новий етап у наших стосунках з українським народом".
 
Головним гостем заходу був президент Італійської організації "Сasa pound" Джанлука Іаноне. Вона функціонує в Італії уже 13 років. Під час наступних виборів її представники пройдуть у Римську міську раду. Підконтрольна "Касапаунд" студентська організація "Блоко студентеско" збирає на свої акції до 30 тисяч учасників і являється наймогутнішою силою у студентському парламенті.
 
"Наша ціль – це революція в Італії, - заявив 33-річний Джанлука. – Ми не збираємося щось палити та трощити. Ми просто постійно і наполегливо працюємо. Зараз у нас є велика підтримка серед населення. Ми проштовхуємо свої законопроекти у Парламент. Ми хочемо знищити капіталістичний устрій і зробити так, щоб країною керував кожен її член".
 
На завершення націоналісти узгодили необхідність прийняття "Дня співдружності європейських націоналістів", який має розпочати нову еру націоналістичних рухів у Європі.

Прикреплённые изображения:
Нескучный міжнародна конференція націоналістів "Європа націй",
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
Aziat
1 Темуджин (Aziat)   • 15:32:45, 11.03.2012 [Материал]

Рокфеллеры в отаке?
Нескучный
2 Игорь (Нескучный)   • 15:55:14, 11.03.2012 [Материал]

адекваты в атаке. так точнее.
Aziat
3 Темуджин (Aziat)   • 16:05:01, 11.03.2012 [Материал]

Ротшильды и Ватикан тоже не лыком шиты. Того и гляди, в америке весной запахнет.
Нескучный
4 Игорь (Нескучный)   • 17:04:43, 11.03.2012 [Материал]

Весной запахнет во всем мире. Да социализм будет..но национал-социализм. А не припарочный большевизм , рождение больного на голову "русского мира"
SteamRoller
5 Михаил (SteamRoller)   • 23:11:19, 11.03.2012 [Материал]

Одного раза мало показалось?
wowa
6 житомирянин (wowa)   • 19:27:21, 12.03.2012 [Материал]

у нацыков только в верхушке более не менее умные люди есть , а вот низы ... оторви и выброси .


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо