Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Нескучный » 2012 » Март » 17
Нескучный Напередодні свята на кістках. Або знову 9 травня

Нескучный


Оценка: 1.9/5 Голосов: 26

Напередодні свята на кістках. Або знову 9 травня

17.03.2012, 21:10:10 9127 1.9 53

Група з 260 карток народних депутатів, силою закону, зобов'язала всіх веселитися і святкувати 9 травня.

Трохи історії. У Радянському Союзі День Перемоги святкувався не завжди. Генералісимус Сталін в цей день не влаштовував масових гулянь. Провели Парад Перемоги 1945 року. І все. Два десятиліття був робочий день. Тільки коли справжні архітектори перемоги або померли, або залишилися не при справах, країна «відкрила» це свято. В 65-м, за Брежнєва, зробили вихідний і почали святкувати.

Не дивлячись на різне розуміння Перемоги радянськими вождями, скажімо прямо: СРСР і радянський народ мав підстави, що б особливо відзначити цей день календаря.

Святковими салютами країна відзначала ратний подвиг солдатів і територіальні завоювання Червоної Армії. Так було раніше.

Страшно уявити, але зараз нам нема чого відзначати і святкувати. Наступні покоління радянських людей профукали все завоювання батьків і дідів. Нічого не залишилося. Немає перемогла країни. Немає переміг народу. Переможені є, а переможців вже і немає.

Інша країна. Інший світ. Україна не правонаступник СРСР. До чого, власне, хвилювання законодавців? І найголовніше: навіщо потрібна сила закону, що б влаштувати свято?

Казенна версія свідчить: радянський народ знищив фашизм в його лігві, поставивши над Рейстагом червоний стяг Перемоги. Тому, пропонується святкувати Перемогу над фашизмом. Так стверджується офіційно.

Не менш офіційно, в Україну, до цього дня, існує Комуністична партія. Вона має своїх депутатів Верховній раді. Тобто - це парламентська партія. З ініціативи саме цієї парламентської партії ми і зобов'язані святкувати і веселитися.

Іронія в тому що, саме Комуністична партія, до цього дня, бореться з фашизмом! Утворений навіть міжнародний антифашистський комітет. Існує молодіжний рух антифа. З приводу і без, проводяться протести проти підводить голову фашизму ...
Виходить що фашизм все-таки живий (ну раз вони з ним до сих пір борються). Виходить що, завдання військової операції не вирішені. Що всі жертви, мільйони вбитих були марні ... На ділі, з'ясовується, що Симоненко з компартією, і що приєдналися до них, заперечують сам факт перемоги Червоної Армії і Радянської народу. Знову вставай країна величезна ...

Якщо ж це не так, то потрібно публічно визнати, що комуністи, і з-товариші - шахраї. Що вони влаштовують політичні спекуляції на священній пам'яті полеглих ... Що вся законодавча метушня, затіяна заради одного - чергового хаджу пройдисвітів в парламент. Їм плювати на мільйони вбитих. Їм потрібно лазерне шоу. Їм потрібні концерти, їм потрібні георгіївські стрічки, тому що в їх спотвореному світі, флеш-моб з феєрверками - крок до мандату, який понад усе.

Нас зобов'язують вивісити червоний прапор, рекомендують одягти придуману московськими політтехнологами жовто-чорну стрічку, запрошують на концерт, - все для того, щоб Петя і компанія муміфікувалися в парламентських кріслах.

Нас вчать радіти помсти за всі злодіяння фашизму. Нам пропонується стати моральними виродками і фанатіти від «атаки століття» підводника Олександра Маринеско, торпедувати лайнери «Вільгельм Густлофф» і «Генерал фон Штойбен». Ці транспорти були під саму палубу забиті жінками і дітьми, які евакуювалися з Східної Пруссії.

Тільки при затопленні «Густлофф» загинуло 10 582 чоловік. У дев'ять разів більше, ніж на Титаніку ... На дно пішли 8956 біженців. В основному люди похилого віку, жінки і діти. Дітей потонуло більше трьох тисяч ...

Політичні збоченці пропонують всім насолодитися болем згвалтованих німецьких жінок. Ламати німецьку гордість поголовним згвалтуванням і вбивати вагітних наказував радянський політрук, комуніст, сталінський лауреат Ілля Еренбург.

Причому, мова не про поодинокі випадки відриву знімають стрес фронтовиків. Мова про поголовне, системному, поощряемом командуванням насильстві.

Відома українська письменниця і художниця Емма Андієвська в 1945 році в 14-річному віці опинилася разом з матір'ю в Берліні і була очевидцем тих подій. У дні штурму міста вони ховалися на останньому поверсі великого багатоквартирного будинку в робочому передмісті німецької столиці.

За її словами, коли в квартал увійшли радянські частини, майже відразу почалися згвалтування. Перші дні над вулицею стояв суцільний дикий крик - це кричали жінки, до яких дорвалися радянські солдати. За свідченням Андієвської, майже всіх жінок у кварталі протягом трьох перших днів згвалтували.

Згідно з волею українських депутатів, ми зобов'язані відчувати оргазм солідарності з килимовими бомбардуваннями Дрездена та інших німецьких міст. Де людинолюбні американці застосовували фосфорні запальні бомби.

За свідченням дослідників характерною рисою застосування фосфорної бомби є обвуглювання органічних тканин при збереженні одягу, а при вдиханні палаючої суміші - випалювання легких. Масштаб ураження до 150 метрів. Загасити палаючий фосфор нереально, можна лише вирізати з м'ясом.
На цьому, командування найгуманніших і демократичних націй не зупинялося. Воно посилало армади літаючих фортець для повторних бомбових ударів. Завдання - добити пожежних, лікарів і рятувальників, виковирівющіх з уламків поранених. Давайте вип'ємо за їх ратний «подвиг»! Так адже наказують українські законодавці?

Мені скажуть, що вони теж ... Так, теж. Але невже ми повинні радіти, святкувати і влаштовувати галла-концерти, тому що і вони теж?

Нехай тості в парламентському буфеті VIP-продюсер Симоненко і його друзі по картках. Вони вже давно в системі і веселяться і святкують. А для мене немає приводу для заздоровниць.

У моєї прабабусі, в Другу світову війну, загинули три сини. Вона повинна веселитися? Її вже немає в цьому світі ... Але, це нічого не міняє ... Адже ніхто не забутий і що не забуто. Погодьтеся, це садизм, змушувати людину радіти загибелі власних дітей. А може загибель родичів повинна веселити мене?

Давайте не будемо фестивалити! Давайте шанувати пам'ять полеглих. Як це прийнято в цивілізованому світі: хвилиною мовчання, молебнем або ударами в дзвін. Як завгодно, але без танців на кістках ...

Бо якщо чужі трагедії будуть радувати нас, значить, наша скорбота буде радувати їх.

Я бачив передачу по «Діскавері», як Спілберг на радянському підводному апараті «Мир» опустився до «Титаніку». Вони знімали кіно. Командир «Миру» запропонував зробити тріумфальну посадку глибоководного апарату (так просто торкання) на палубу потонулого лайнера. Мовляв, мало кому вдається підкорити такі глибини, треба б відзначити ... Але Спілберг категорично запротестував. «Може бути« Титанік »зібрав не всі жертви», - була його відповідь ...


Це я до того, що може і бути війна зібрала не всі жертви

для "Полемики"




Прикреплённые изображения:
Нескучный Напередодні свята на кістках. Або знову 9 травня Нескучный Напередодні свята на кістках. Або знову 9 травня Нескучный Напередодні свята на кістках. Або знову 9 травня Нескучный Напередодні свята на кістках. Або знову 9 травня Нескучный Напередодні свята на кістках. Або знову 9 травня Нескучный Напередодні свята на кістках. Або знову 9 травня
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 53
KAPJICOH
1 Andrey (KAPJICOH)   • 21:16:06, 17.03.2012 [Материал]

Шествия СС-овцев и прочих жополизов гитлеровской Германии - это хорошо, а День Победы - это плохо? Офигеть!
sebast
3 sebast (sebast)   • 21:36:52, 17.03.2012 [Материал]

у НИХ никогда не было и не будет такой Победы.
Нескучный
38 Игорь (Нескучный)   • 11:49:22, 22.03.2012 [Материал]

вашей победы тоже уже нет.
Igmor
40 Igmor (Igmor)   • 11:58:34, 22.03.2012 [Материал]

Через год вспомним....:)))
SteamRoller
44 Михаил (SteamRoller)   • 12:10:46, 22.03.2012 [Материал]

>>вашей победы тоже уже нет.

Я знаю, что ваши стараются этого добиться, но утверждать такое на данный момент преждевременно.
Что, уже в учебниках пишут про величайшую победу антигитлеровской коалиции при Иводзиме или штурме Берлина ген. Паттоном?
ПривидзГаю
2 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 21:19:01, 17.03.2012 [Материал]

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/69coii/a58413
Вильбия
4 Людмила (Вильбия)   • 21:41:05, 17.03.2012 [Материал]

А при чому тут веселитися? Це вже кожен для себе вирішує як провести День перемоги....Мій дід воював і тепер ми приходимо до нього в цей день на могилу. І так, на параді подарувати ветерану квіти- що пам"ятаємо, що цінуємо, що для нас це важливо -хіба це лишнє?
І вас ніхто не примушує -не чіпляйте стрічку , це вибір кожного ....
Нескучный
8 Игорь (Нескучный)   • 23:12:34, 17.03.2012 [Материал]

Эта ленточка не с НАШЕГО мира. Пусть ее себе в дупу Путин засунет.
leshik_zt
10 Алексей (leshik_zt)   • 23:27:04, 17.03.2012 [Материал]

Я думаю, что если ты на велосипеде въедешь в Кремль и лично Путину предложишь засунуть ленточку в "дупу", так будет правильнее.
Igmor
41 Igmor (Igmor)   • 12:00:52, 22.03.2012 [Материал]

Инопланенятен не в счёт...:)))
leshik_zt
5 Алексей (leshik_zt)   • 22:16:58, 17.03.2012 [Материал]

Нескучный, 9 мая есть, был и будет праздником победы. Если тебе не нравится всё то, что происходит на 9 мая, то можешь отсидется в схроне, а 10 мая вылезти наружу.
Palgor
6 Pavel (Palgor)   • 22:42:37, 17.03.2012 [Материал]

Так это не он и писал, поскольку украинским не владеет. Но, к сожалению, и не говорит, откуда сей матерьяльчик "скоммуниздил".
Нескучный
7 Игорь (Нескучный)   • 23:11:43, 17.03.2012 [Материал]

Через 5 лет последние ГЕРОИ покинут это мир. Мы Вам покажем Вашу победу.
Загоним фуфайками за Урал.
leshik_zt
9 Алексей (leshik_zt)   • 23:22:41, 17.03.2012 [Материал]

Кто мы? Что именно будете показывать? Где фуфайки брать будете? Ничего не перепутал? Может вышиванками? Кто вас пустит за границу окраины гнать фуфайками за Урал? Чем мешают вам ГЕРОИ гнать сейчас за Урал?
telefon
20 джавахарлал нюру (telefon)   • 01:09:01, 18.03.2012 [Материал]

Он у нас Аника-воин. С Путиным на ЖЖ воюет. )))
Palgor
12 Pavel (Palgor)   • 23:40:56, 17.03.2012 [Материал]

Да, Герои покинут этот мир. Но память о них останется в наших сердцах! Тут ещё вопрос возникает: Собираясь загонять кого-то за Урал, ты не подумал, что тебе придется нарушать территориальные границы соседнего государства? В международном праве это точно будет считаться агрессией.
Riddler
13 Riddler (Riddler)   • 23:47:56, 17.03.2012 [Материал]

Ой какой молодец! Теперь 5 лет в страхе будем жить.
Igmor
43 Igmor (Igmor)   • 12:08:49, 22.03.2012 [Материал]

обосрётесь, очень жидко
P.S. это в лучшем случае...
starbox
11 Star (starbox)   • 23:28:25, 17.03.2012 [Материал]

1. Будь сейчас война, минимум 50% форума пошли бы в полицаи и стучали направо и налево.

2. Нескучный, а что надо праздновать? Поражение под Крутами, поражение под селом Базар (названия то какие, истинно украинские), поражение под Полтавой? Или **герои Крут**-ето НЕ праздник на костях?

3. Почитай про **теплоход Армения**, много узнаешь. ru.wikipedia.org/wiki/Армения_(теплоход,_1928)

В последний рейс «Армению» вёл капитан Владимир Яковлевич Плаушевский.

Около 17:00 6 ноября 1941 года «Армения» вышла из порта Севастополя, эвакуируя военный госпиталь и жителей города. По разным оценкам, на борту находилось от 4,5 до 7 тыс. человек. В 2:00 7 ноября судно прибыло в Ялту, где взяло на борт ещё несколько сотен человек. В 8:00 судно вышло из порта. В 11 часов 25 минут судно было атаковано одиночным немецким торпедоносцем «Хейнкель He-111», принадлежавшим 1-й эскадрилье авиагруппы I/KG28. Самолет зашел со стороны берега и с дистанции 600 м сбросил две торпеды. Одна из них попала в носовую часть теплохода. Через 4 минуты "Армения" затонула. Н

Судно затонуло в точке с координатами 44.25, 34.28333344°15′00″ с. ш. 34°17′00″ в. д. / 44.25° с. ш. 34.283333° в. д. (G) (O) (координаты приблизительные; по некоторым данным, они сознательно искажены)[источник?].

На теплоходе находились несколько тысяч раненых бойцов и эвакуируемых граждан. На судно был погружен также персонал главного госпиталя Черноморского флота и ряда других военных и гражданских госпиталей (всего 23 госпиталя), руководство пионерлагеря «Артек» и часть партийного руководства Крыма. Погрузка эвакуируемых шла в спешке, точно их число не известно (также как при эвакуации немцев из Германии в конце войны - на судах Вильгельм Густлофф, Гойя). Официально в советское время считалось, что погибли около 5 тыс. человек, в начале XXI века оценки увеличены до 7—10 тысяч человек. Спасти удалось только восьмерых. Катастрофа «Армении» по числу жертв является одной из самых крупных в мировой истории.

Но ведь в данном случае бомбили так тобой и твоими подпевалами любимые немцы, не так ли?? А на борту была не елита войск СС и морского флота Германии, а всего лишь советские раненые и гражданские евакуируемые лица.
Я не оспариваю наличие на борту Густлова гражданских лиц и беженцев, но при етом не следует забывать и про высшие чины СС и морского флота Германии на том самом судне.

4. У многих здесь в той войне погибли родственники и близкие близких людей. Называть 9 мая-**праздником на костях** как минимум грязно, подло и провокационно. Хотя шакалам и их приспешникам не привыкать, конечно же.

5. Издевательские картинки с изображением ветеранов войны прибереги для себя и твоих верных шакалов Блонд, Хоакины, Half_Baked и прочих. У меня у бабушки погибло 5 родных братьев на войне. И я давил, давлю и давить буду ВСЕГДА таких смрадных гадов, как вы.

6. Хочу посмотреть как заекранные герои будут загонять **фуфайками за Урал**. Шакалы способны только нападать из-за кустов и туда же быстро прятаться.
Half_baked
14 Half baked (Half_baked)   • 23:52:32, 17.03.2012 [Материал]

Калгарин))))))
Palgor
15 Pavel (Palgor)   • 23:57:15, 17.03.2012 [Материал]

На п.5.
Эти картинки не издевательские, а реалистичные. Просто выставлены как иллюстрации к плохой статье. В 70-х, начале 80-х таких людей еще можно было встретить в Житомире, причём спижжены эти рисунки из материала на совсем другую тему.
Half_baked
17 Half baked (Half_baked)   • 23:59:56, 17.03.2012 [Материал]

Какая разница где они спижжжены , важно. то ,что на этих людях сейчас строится политика "комунистов", региАналов и прочей швали.
Half_baked
18 Half baked (Half_baked)   • 00:03:48, 18.03.2012 [Материал]

Калгарин если ты думаешь( если вообще ты способен думать) что ты один такой потомок героев , то ты идиот , Давить ты можешь только прыщи , а 3,14 здеть , да пожалуйста, но ты хотя бы попытайся подумать о чём здесь написано, а потом лей своё дерьмо.
starbox
31 Star (starbox)   • 17:57:06, 18.03.2012 [Материал]

Half-Baked, ну уж не тебе рассуждать о наличии или отсутствии умественных способностей:-)
От вашей своры шакалов я ни разу не заметил никаких разумных рассуждений, одна пропаганда фашизма и ненависти между народами.

ГДЕ я написал, что я **потомок героев**??? Жду цитату, трепло.
Я всего лишь написал, что у бабушки 5 братьев погибло на фронте, и все.... простыми солдатами......не совершив подвиг....
Так ГДЕ геройство? Ты же у нас из умных, расскажи мне;-))

Я тебе написал СВОЕ мнение о том, что **здесь написано**. А от тебя как всегда лишь личные оскорбления и полное отсутствие ФАКТОВ и аргументов.
Показательно.
Igmor
45 Igmor (Igmor)   • 12:15:48, 22.03.2012 [Материал]

Табаки
Юрко
32 Юрій Градовський (Юрко)   • 03:09:57, 22.03.2012 [Материал]

Під Крутами і в Базарі вшанування, а не святкування. В тому і різниця.
SteamRoller
16 Михаил (SteamRoller)   • 23:57:58, 17.03.2012 [Материал]

>>підводника Олександра Маринеско, торпедувати лайнери «Вільгельм Густлофф»...

...Однако служба судна как военного госпиталя закончилась — по решению руководства ВМС его приписали к школе подводников в Готенхафене. Лайнер опять перекрасили в серый камуфляжный цвет, и он потерял защиту Гаагской конвенции, которую имел раньше.

Превратившись из лайнера в плавучую казарму для школы подводников, «Вильгельм Густлофф» провёл в таком качестве бо́льшую часть своей короткой жизни — почти четыре года.

Врать не надоело?

>>На дно пішли 8956 біженців. В основному люди похилого віку, жінки і діти. Дітей потонуло більше трьох тисяч ...

Кто виноват, что они сели на военный транспорт, а не пошли пешком? Маринеско?
Palgor
19 Pavel (Palgor)   • 00:55:28, 18.03.2012 [Материал]

Так еще хорошо, что этот "Весельчак" не знает историю "Новороссийска". А то бы очень порадовался некоторым версиям.
иноходец
21 ИНОХОДЕЦ (иноходец)   • 01:18:46, 18.03.2012 [Материал]

А лидер эсминцев "Ташкент" с женщинами и детьми, ранеными, с бесценными экспонатами Панорамы обороны Севастополя, в 1942 до Новороссийска дошел таки. Привет 90 машинам люфтваффелов.
Юрко
33 Юрій Градовський (Юрко)   • 03:12:32, 22.03.2012 [Материал]

А чому вони сіли на військовий корабель, а не пішли пішки (див. № 16).
SteamRoller
35 Михаил (SteamRoller)   • 10:04:59, 22.03.2012 [Материал]

Он дошёл, несмотря на бешеные атаки, не радуйтесь.
Igmor
48 Igmor (Igmor)   • 12:17:53, 22.03.2012 [Материал]

Долбо.бам объяснять - гиблое дело.
telefon
22 джавахарлал нюру (telefon)   • 01:29:42, 18.03.2012 [Материал]

Нескучный, ты был 9 Мая возле Вечного огня?
Если появишься с символикой, соответствующей твоей идеологии, думаю, ты 5 лет не проживёшь. И один день не проживёшь. И час - тоже.
Там пол города собирается почтить память погибших в Великой Отечественной и поприветствовать оставшихся в живых Солдат Красной Армии. И, если туда забредёт такой, как ты...

За ленточку из коммента 8: Да, это ленточка не ВАШЕГО мира, а потому тебе её никто и не даст. Успокойся.
Юрко
34 Юрій Градовський (Юрко)   • 03:13:18, 22.03.2012 [Материал]

Торік там був присутній червоно-чорний прапор. І нічого.
SteamRoller
36 Михаил (SteamRoller)   • 10:06:39, 22.03.2012 [Материал]

Тем, кто не видит разницы между флагом, под которым наши деды побеждали, и нацистской символикой, - тем присутствие красного знамени на празднике Победы может не понравиться.
Но что нам до мнения недобитков?
qikread
23 Елена (qikread)   • 12:06:28, 18.03.2012 [Материал]

Будь-яка війна - це горе для простих людей і з одного і другого боку. У війні не має тих, хто виграв - виграють держави, а програють - звичайні люди.
Lisa111
24 Роман (Lisa111)   • 13:15:18, 18.03.2012 [Материал]

Без слов... На 9 Мая у меня на машине будет ленточка и плевать на всех.
ПривидзГаю
25 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 13:35:46, 18.03.2012 [Материал]

Правильно, потрібно щоб одразу видно було "зомбі".
Lisa111
26 Роман (Lisa111)   • 13:53:17, 18.03.2012 [Материал]

Как говорил Хатаб "Я ваше мнение вертел и осью был мой...".
Зомби с факелами от ЦУМа до ЗАГСа бродят.
ПривидзГаю
27 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 13:58:06, 18.03.2012 [Материал]

Не переводь стрілки.
Lisa111
28 Роман (Lisa111)   • 14:10:05, 18.03.2012 [Материал]

Куда перевожу? Я тебе популярно обьясняю, что мне откровенно плевать на твоё мнение в этом вопросе. Ты празднуешь проигрыши (Круты там и пр.) а я праздную ПОБЕДУ. Так что марш в схрон и не мешай!
Igmor
49 Igmor (Igmor)   • 12:23:40, 22.03.2012 [Материал]

молоток!!!
Sams2
29 Александр (Sams2)   • 14:50:16, 18.03.2012 [Материал]

Я до последнего времени надеялся, что у нациков осталась хоть малюсенькая частичка разума и совести. После прочтения данного бреда понял - все, конченые, и восстановлению не подлежат. Про таких как эти морально неполноценные говорят - "куда не посмотри - везде задница".
starbox
30 Star (starbox)   • 17:53:32, 18.03.2012 [Материал]

А теперь ради интереса посмотрим, КТО плюсует, а значит поддерживает Нескучного:-))

Конечно же ето Блонд, Half_Baked, проФФесор Хоакина (интересно ЧЕМУ такой проФФесор может научить своих студентов)....

делаем выводы....
Igmor
50 Igmor (Igmor)   • 12:34:55, 22.03.2012 [Материал]

___Я до последнего времени надеялся, что у нациков осталась хоть малюсенькая частичка разума___
Нонсэнс
1-10 11-13


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо