Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Hydrogenaza » 2012 » Март » 27
Hydrogenaza «Із табуретом до Гималаїв». Відео-показ трилогії про пригоди українських мандрівників

Hydrogenaza


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

«Із табуретом до Гималаїв». Відео-показ трилогії про пригоди українських мандрівників

27.03.2012, 18:07:55 1915 3.7 1

28-29 березня 2012 року, в приміщенні "Кавоманії", о 17.00,  на житомирян чекає прем’єра незвичайної кінотрилогії «Із табуретом до Гималаїв» про пригоди українських мандрівників.

Українські скоморохи вирвалися з поліцейської облоги в Пекіні. Їм шили несанкціонований мітинг, хоча вони просто готували їжу, ледь уникли арешту і депортації з Китаю.

Але все ж  таки вони прорвалися. Нелегально. На Тибет автостопом, козячими стежками над прірвами, дивовижної краси перевалами.

Там, на висоті 6000 мертів над рівнем моря, місяць висить боком. Уночі замерзає вода, а вдень літають метелики. Дуже мало кисню, нічого не росте, кози їдять каміння і пастухи, які ніколи не бачили камери, розповідають свої легенди...

Україна - Росія - Монголія - Китай -Тибет - Непал - Індія - Шрі-Ланка...

Кінотрилогія «Із Табуретом через Гімалаї» – унікальне поєднання документального реальності скоморохів і художнього монтажу від трьох сучасних режисерів. Історія пригод п’ятьох українців, які в тримісячній мистецькій експедиції пройшли з України на Шрі-Ланку.

САМЕ ЦЕ МИ НАЗИВАЄМО ВОЛЯ!




Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 22:00:07, 28.03.2012 [Материал]

Hydrogenaza, спасибо огромное за организацию такого мощного события!!!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо