Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » telegraff » 2012 » Апрель » 2
telegraff Ціна проїзду: Київ vs. Житомир

telegraff


Оценка: 4.2/5 Голосов: 11

Ціна проїзду: Київ vs. Житомир

02.04.2012, 15:36:26 2136 4.2 4

Не дивлячись не велику дистанцію між Житомиром та столицею в плані середньої заробітної плати, наше рідне місто все ж старається тримати планку щодо "високого столичного рівня життя”.

Це стосується дорогих ресторанів, торгівельно-розважальних комплексів, "долбісюрраунд” кінотеатрів тощо. Та, нажаль, сферу транспортну це торкнулося тільки у вигляді підвищення цін за проїзд у міських маршрутках.

Отож, складається враження, що разом з появою нових розважальних і торгівельних закладів стрімко виросли і заробітки житомирян.

Ба, де там! Саме тому так вражає той факт, що в столиці нещодавно ЗМЕНШИЛИ оплату за проїзд на деяких основних маршрутах на 50 копійок. Чому?

Відповідь проста: боротьба за клієнта! Тепер щоб доїхати від станції Дачна до Хрещатика (12 км гладесенького асфальту!) київлянин чи гість міcта заплатить всього 2 грн.

А от житомирянин, щоб подолати 4 км битого шляху від "китайської стіни”, що на польовій, до славної вулиці Михайлівської, віддасть на півгривні більше - 2 грн. 50 коп.!

Чому така несправедливість? За нашого клієнта не треба боротись чи зарплата житомирян вище київської? А може це знову перевірка нашого брата на славну українську терплячість до всякого знущання?

Дмитро Тихий, [email protected]

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 19:51:36, 02.04.2012 [Материал]

Горисполком старательно ограничивает ВСЯКУЮ КОНКУРЕНЦИЮ в сфере перевозок житомирян.

Я во владельцах маршрутов не рублю, но на ЖЖ много раз в комментах и на форуме писали, что владельцами многих маршрутов являются либо депутаты, либо чиновники, либо так или иначе связанные с ними люди.

Поэтому мне понятно, что рентабельность в области пасс. перевозок - заоблачная.

Хочу напомнить, что весь непомерный груз перевозок льготников горисполком навесил на коммунальное предприятие - ТТУ, вместо того, чтобы пропорционально распределить их между ВСЕМИ перевозчиками.
telegraff
4 Дмитро (telegraff)   • 00:52:25, 03.04.2012 [Материал]

Ніяк не можу змиритися з відсутністю колективної свідомості у наших громадян. Нещодавно переслухав (21 століття на дворі ))) ) Тараса Бульбу - ото були Українці! Нехай бува гуляли, але ж і хазаїнами були на своїй землі, "на всі руки" майстрами, та найголовніше - як біда, то з усіх степів збиралися і ставали непоборною силою! Кожен був героєм. А зараз - сміхотиння. Найменше знущання не можуть подолати. Я був задовбав водоканал, щоб вони хоч маленьку цівочку води залишали - ТЕПЕР ЗАЛИШАЮТ. Рідко буває, що зовсім води немає. Хочеться знати, що є з ким об'єднуватися. Бачу, тут на ЖЖ можна Людей знайти.
Юрко
2 Юрій Градовський (Юрко)   • 21:45:39, 02.04.2012 [Материал]

Так, всіляка конкуренція обмежується, виконання законодавства України не вимагається, прокуратура вперто цього не бачить.
telefon
3 джавахарлал нюру (telefon)   • 22:24:06, 02.04.2012 [Материал]

Юрко прав на 120%, а какой-то дуб ему минус поставил. За что?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо