Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Город » zhitomir » 2012 » Апрель » 12
zhitomir Фонтан Космонавт на Полевой возобновил свою работу. ФОТО

zhitomir


Оценка: 3.8/5 Голосов: 4

Фонтан Космонавт на Полевой возобновил свою работу. ФОТО

12.04.2012, 17:12:32 6241 3.8 1

Найголовніша "фішка" - освітлення скверу. "Міськсвітло" потратилося на встановлення 12-ти світлогалогенних ліхтарів. Вартість одного - 2000 гривень. Плюс - підключили прожектор, який б'є світлом на космонавта. Увечері тут дуже гарно - прийдіть, побачте.

Відремонтували й сам фонтан. Привели його у нормальний функціональний стан та естетичний вигляд. Так, граніт в чаші фонтану був побитим - полагодили. Відновили зірвані металеві елементи. "Відполірували" космонавта - він, бідолашний, через вологе середовище окислився і мав обшарпаний вигляд. Зараз - блищить.

Сергій Фещенко, Репортер Житомира


Франц Францевич, місцевий житель
 

Живе у багтоповерхівці через проїжджу частину, яку називають "великою китайською стіною". Побачив з вікна метушню - спустився подивитися, що відбувається. Як побачив, що відкрили фортан - зрадів. Каже, що це велика радість для місцевих жителів. От якби ще вони менше кидали сміття поза урнами та берегли те, що мають, було б взагалі супер.

Поспілкуватися з людьми на Польову приїхав міський голова Володимир Дебой. Місцеві жителі одразу ж оголосили список: облаштувати дитячий майданчик через дорогу, зробити щось з кінотеатром "Космос". Міський голова пообіцяв розібратися.

А малому побажав успіху


Віталій Шевчук, заступник начальника комунального управління міськради каже, що фонтан на Польовій працюватиме у світлу пору доби. Всі інші фонтани Житомира ще ремонтують. Офіційне відкриття літнього сезону відпочинку у нас зазвичай припадає на травневі свята.




На алеях біля фонтану - чистота


Шість опор обладнали потужними ліхтарями. Ще й з світловідбивачами



Перший у цьому році фонтан Житомира - запустили!




З Днем Космонавтики, житомиряни!









Дітям радість



Батькам веселіше




На фоні діючого фонтану можна робити ось такі фотки


Прикреплённые изображения:
zhitomir Фонтан Космонавт на Полевой возобновил свою работу. ФОТО
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Arina
1 Arina (Arina)   • 13:49:09, 13.04.2012 [Материал]

Сразу вспомнилось детство... Обидно только, что столько лет никто его не ремонтировал, а ведь атрибуты космонавтики должны быть визитной карточкой нашего города , название которого внёс в мировую историю Королёв


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо