Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » mebelc4ik » 2012 » Май » 14
mebelc4ik Бизнес 2

mebelc4ik


Оценка: 2.4/5 Голосов: 5

Бизнес 2

14.05.2012, 10:47:14 1879 2.4 2

Дівчата модельної зовнішності просять гроші на туфлі.

 
У столиці шахраї і жебраки стають все креативнішими. На дорогах Києва з'явилися аферисти, які розігрують ДТП, як головні герої фільму "Кучерява Сью", псевдосвященики вимагають пожертвування в кафе, на вокзалах просять гроші нібито на квиток, а на вулицях дівчата модельної зовнішності - на туфлі, пише "Сегодня".


Нині жебраки - пристойні люди, зазначає видання, і причини для виманювання грошей у них незвичайні.

"Я дуже здивувався, коли до моєї машині на світлофорі підійшла дівчина модельної зовнішності, по-голлівудськи посміхнулася і попросила 10 гривень. Пізніше помітив, що в Києві таких симпатичних дівчат, які просять на свій день народження або нові туфлі, стало багато", - розповів правозахисник Едуард Багіров.

Змінили тактику і переодягнені "батюшки", тепер вони не просять на міфічний храм, а хрестять і благословляють.

"В кафе до нас підійшли два священики і запитали імена. Потім почали нас благословляти, молитви читати, і тільки потім попросили подати на розвиток святинь. Ми дали, звичайно. А потім дивимося - вони до інших в кафе пішли, і одного перехрестили неправильно", - розповів рекламіст Віталій. В церквах при цьому наголошують, що справжні священики не просять - лише в храмах стоять ємності для пожертвувань.

А на столичному вокзалі "працюють" іноземці.

"Вони просять в Києві на квиток, показують свій справжній паспорт і кажуть, мовляв, вкрали все, не вистачає 200-300 грн. дістатися до кордону. Обіцяють зробити візу натомість і навіть готові писати розписку. Наші люди вірять і купують іноземцю квиток, який він потім здає", - розповів Багіров. За день таким шахраям примудряються купити квиток 15-20 українців.

Мало не за мотивами фільму "Кучерява Сью" почали інсценувати аварії.

"Водій їде через зебру і пропускає пішоходів праворуч, а ліворуч огляд йому перекриває авто шахраїв. Як тільки водієві здається, що зебра вільна, він тисне на газ, а зліва під колеса вискакує дівчина, яку нібито він і збиває", - розповів Багіров. Впевнений в тому, що збив людину, водій готовий платити будь-які гроші. У такому разі міліція радить викликати ДАІ.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 17:36:21, 14.05.2012 [Материал]

розповів правозахисник Едуард Багіров.

да какой багиров правозахыснык.....это так...это декорация при мвд.
коррупционер
2 владимир (коррупционер)   • 21:23:00, 14.05.2012 [Материал]

на 3.
я не о авторе блога...но правозахысныку багирову я бы не доверился...а его неуемному бреду тем более...

"Я дуже здивувався, коли до моєї машині на світлофорі підійшла дівчина модельної зовнішності, по-голлівудськи посміхнулася і попросила 10 гривень.

это его слова...я конечно умно говорить неумею...но я считаю он как порядочный человек тоже должен бы со мной помолчать за компанию а не рассказывать бред в газете сегодня.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо