Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » telefon » 2012 » Июнь » 20
telefon Об очистке водохранилища "Отсечное". КОРРУПЦИЯ?

telefon


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

Об очистке водохранилища "Отсечное". КОРРУПЦИЯ?

20.06.2012, 16:03:19 2283 3.7 6

Благополучно утих скандал на тему "отдачи" работ по дноуглублению и очистке водохранилища "Отсечное" какой-то непонятной фирме. Речь шла о том, что под видом очистки дна водохранилища от ила будут добыты ( бесплатно!!!) и вывезены для продажи (без оплаты городу хоть копейки)  миллионы тонн чистейшего речного песка. Более того, за это город даже должен заплатить этой фирме!!!
Я покопался и нашёл эту постанову, в которой стыдливо не упоминается о песочке! И стыдливо забыли приложить дополнения к этому проекту Постановы!!! А в нём должны быть объёмы, цены и суммы.

                                                           УКРАЇНА
                                            ЖИТОМИРСЬКА МІСЬКА РАДА
                                                 ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
                                                   ПРОЕКТ   РІШЕННЯ
 
від _________________№ ___
            м. Житомир
 
Про укладання інвестиційного договору на виконання робіт з санітарно-епідеміологічного поліпшення стану водосховища «Відсічне»
 
З метою продовження виконання заходів, спрямованих на поглиблення та очищення водосховища «Відсічне» на р. Тетерів Житомирського району, що перебуває на балансі КП «Житомирводоканал», розглянувши звернення Приватного підприємства «Торгово-промислове підприємство «Ескалейд» з пропозицією про співпрацю та інвестування матеріально-технічних ресурсів для здійснення комплексу робіт з реконструкції зазначеного водосховища, керуючись ст. ст. 48, 49 Водного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 13.05.96 № 502 «Про затвердження Порядку користування землями водного фонду», постановою Кабінету Міністрів від 12.07.05 № 557 «Про затвердження Порядку видачі дозволів на проведення робіт на землях водного фонду», ст. 30, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
 
ВИРІШИВ:
 
1. Визнати КП «Житомирводоканал» замовником робіт з санітарно-епідеміологічного поліпшення і збільшення об’єму водосховища «Відсічне» на р. Тетерів Житомирського району (ІІ черга) з днопоглиблювальними роботами, а також  - замовником робіт з виготовлення відповідної робочої документації (РД).
2. Доручити виконуючому обов’язки директора КП «Житомирводоканал» Башинському Л.Й. :
2.1. укласти інвестиційний договір з ПП «Торгово-промислове підприємство «Ескалейд», що додається, в якому визначити організаційні, фінансово-економічні та інші основи взаємодії сторін, що спрямовані на виконання робіт з санітарно-епідеміологічного поліпшення і збільшення об’єму водосховища «Відсічне» на р. Тетерів Житомирського району (ІІ черга) з днопоглиблювальними роботами, виготовлення  відповідної робочої документації з наданням права ПП «Торгово-промислове підприємство «Ескалейд» використовувати на власний розсуд технологічні відходи, що з’являються внаслідок виконання зазначених робіт (надлишкові мулові відходи, торфосуміші, ґрунтові маси, тощо), що передбачені проектною документацією для вивозу за межі водойми;
2.2. забезпечити здійснення авторського і технічного нагляду за виконанням робіт з санітарно-епідеміологічного поліпшення і збільшення об’єму водосховища «Відсічне» на р. Тетерів Житомирського району (ІІ черга) з днопоглиблювальними роботами на умовах, що визначені інвестиційним договором.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Боровця М.П.
 
Міський голова                                                                                    В.М. Дебой



Итак:
-ни слова о проведении тендера на работы по очистке и углублению дна
-сокрытие договора на проведение работ с объёмами, ценами и суммами от    горожан
-стыдливое умолчание о том, что вывозится БЕСПЛАТНО ПЕСОК

И Рыжук ещё накинулся на корреспондента, который попытался выяснить причины такой "благотворительности" городских властей!

КОММУНИСТЫ,
СВОБОДА,
ФРОНТ ЗМИН,
ГРАЖДАНСКАЯ ПОЗИЦИЯ!

КТО ТАМ ЕЩЁ?!
Может быть, кто-нибудь из вас возьмётся раскопать, кто из чиновников хочет лишить горожан нехилого источника дохода от продажи песка? МИЛЛИОНЫ ТОНН!!! Кто ДАРИТ их левой фирме и ПОЧЕМУ?
И город ещё и платит этой фирме!!!


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 18:58:45, 20.06.2012 [Материал]

Да уж, это вам не веркины фонтаны-скверы...
Всемирный скандал с "Локхид" отдыхает.
telefon
2 джавахарлал нюру (telefon)   • 19:14:25, 20.06.2012 [Материал]

Кобальт, а ваш дом какой ЖЄК обслуживает?
Если 8-й, то прочтите єтот мой блог:
http://zhzh.info/blog/2012-06-20-5197
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 21:47:02, 20.06.2012 [Материал]

Конечно читал Ваш блог. Трымайтесь!
Мой долбаный 11-й, мать его...
telefon
6 джавахарлал нюру (telefon)   • 22:26:13, 20.06.2012 [Материал]

Вам легче
"ЭКСКРЕМЕНТ" с "передачей" уборки из ЖЭКа в халявную фирмочку, вроде бы, только с нашим, восьмым, ставят. Прокатит этот пробный шар у чинуш, бабки пойдут, "и тебя посадят, и тебя посадят...".
garold
4 Кonstantin (garold)   • 22:19:06, 20.06.2012 [Материал]

Коммунистам некогда,они памятник охраняют.
telefon
5 джавахарлал нюру (telefon)   • 22:22:02, 20.06.2012 [Материал]

Ни одна партия "защитников пересичных" не ответила.
А ведь читают! ...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо