Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » MABP » 2012 » Июнь » 24
MABP Догнати і перегнати Європу на Hyundai

MABP


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Догнати і перегнати Європу на Hyundai

24.06.2012, 17:02:26 1878 4.0 1

"П'ятилетка - за 4 года", "хлєб - в закрома родіни"... Один з таких лозунгів звучить як "отрємонтировань Hyundai за ночь", але класової свідомості у начальника залізничного депо Донецька він не пробудив. Трошки історії...

Всі події з швидкісними поїздами, починаючи від авральної закупівлі, такого ж аврального пуску і до постійних поломок викликали лише подив: як можна купити невипробуваний нашими дорогами продукт у фірми з лише 15-річною історією (помітьте, негативних новин про поїзди "Шкода" значно менше)? А якщо дуже хочеться купити копію старих європейських зразків, то краще зробити її на своїх же заводах? Тим більше, що в уряді і коаліції представлені найкрупніші промисловці. Мабуть слабо підмазали, от і не поїхало. Так само відмовилась їхати і імпортна електричка, хоча "мазано" там було добре. Природньо, що не всяку техніку можна відремонтувати за допомогою лома і такої-то матері: немає запасних частин, специфічного обладнання або просто людського досвіду.

Але ранкові новини показали, що час лозунгів минув, тим більше коли вожді вже не ходять в потертому френчі, їх дачі виставлені напоказ, так само як і дорогі годинники і туфлі з екзотичної шкіри. Невідомо, що там наговорив імпровізований заградотряд у складі начальника департаменту залізничих перевезень Донецької заізниці та його заступника ("ни шагу назад, за нами партия і пахан" або "пасть порву, моргали виколю"), але до поножовщини начальника депо довели.

І як би дивно не звучало, але це радує. Радує, що трудяга (ну не тилова ж криса вночі працює) не стерпів двох агітаторів і цілком зрозумілою для блатних мовою розповів, що він думає про задачі нової КПСС. А за Солженіценим - така тональність розмови з ними є єдино можливою, навіть якщо і коштує життя.

Новина

http://www.pravda.com.ua/news/2012/06/24/6967390/

В результаті виробничої суперечки двоє керівників Донецької залізниці потрапили в реанімацію, третій затриманий за нанесення ножових поранень.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УМВС на залізниці, "23 червня в міліцію на станції Донецьк надійшло повідомлення про те, що в приймальне відділення залізничної лікарні звернулися двоє 52-річних працівників вагонного депо з ножовим проникаючим пораненням черевної порожнини. Зі слів потерпілих, поранення вони отримали на території вагонного депо станції Донецьк".

На місці події міліціонери встановили підозрюваного у скоєнні цього злочину. Як з'ясувалося, він є 60-річним працівником ДП Донецька залізниця.

"Зі свідчень затриманого, він завдав потерпілим ножові поранення під час раптово виниклої сварки", - цитує повідомлення "Остров".

У свою чергу, донецький сайт "PRO-TEST" повідомляє, що потерпілими є начальник пасажироперевезень на дорозі Володимир Міхненко і його перший заступник Олег Аксьонов. А поранення їм завдав начальник залізничного депо Олександр Кутько.

За інформацією видання, конфлікт розгорівся близько першої години ночі 23 червня і був обумовлений несправностями нових поїздів "Хюндай".

"Після чергової поломки корейського поїзда начальник пасажироперевезень на Донецькій залізниці Міхненко В.А і його перший зам Аксьонов О.Н вирішили відвідати начальника залізничного депо Кутька А.В. за місцем його роботи", - пише видання.

"Не особливо соромлячись у висловах, візитери пояснили останньому, що питання успішної адаптації потягів "Хюндай" до українських залізничних реалій знаходиться на особистому контролі президента України, відчитали Кутька і зажадали від нього негайного усунення технічних несправностей", - йдеться в матеріалі.

"Начальник депо відповідав щось на кшталт того, що він не винен у тому, що із закордонними новинками постійно якісь проблеми, і нескінченно лагодити їх він не наймався. Важко уявити собі, як саме і за допомогою яких аргументів Міхненко і Аксьонов намагалися переконати Кутька у своїй правоті, але все закінчилося тим, що начальник депо схопився за ніж. Що цікаво, за нашими даними, він був абсолютно тверезий", - стверджує "PRO-TEST".

За інформацією видання, всі троє учасників інциденту є членами Партії регіонів.


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 21:25:35, 24.06.2012 [Материал]

За отмену дешёвых ночных поездов в пользу этих сидячих уё, всё руководство УЗ расстрелять с конфискацией имущества всех родственников до 10-го колена (и локтя).
Делается всё, чтобы пересадить пересичного пассажира на ночной автобус.
Скотобазы, блин.
Одно название этих членистоколёсых чего стоит!!! : HYUnDAI


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо