Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Дорогенька » 2012 » Июль » 3
Дорогенька Чи буде в цьому році Студреспубліка?

Дорогенька


Оценка: 3.4/5 Голосов: 15

Чи буде в цьому році Студреспубліка?

03.07.2012, 00:20:22 2061 3.4 2

Багатьох студентів хвилює доля студентської республіки. До мене, як до журналіста, звернулись біля десятка студентів із єдиним запитанням : «Чи буде в цьому році студентська республіка?»

Чесно, навіть не знайшлась що відповісти. Початок дійства має бути десь шостого, а  сьогодні вже третє, а жодної інфи я не бачила.

- Серед моїх друзів і знайомих ходять чутки, що в цьому році не буде Студреспубліки. Як же так? У нас в місті все зовсім не так вже й райдужно, як може здатися на перший погляд, а, головне, не все так чудово, як хоче показати адміністрація? В цьому році Студреспубліці має виповнитися 14 років. На цьому заході завжди були якісь виступи, конкурси, приїжджали зірки ... Ми всі могли чудово відпочити на природі. Все це було організовано. А тепер незрозуміло, чого нам чекати, - жаліються студентка третього курсу Наталія.

Дуже гірко усвідомлювати що мерія, так зверхньо ставиться до молоді. Мало того, що до Дня Молоді достойного свята не зорганізували, то ще і Студреспубліки не буде?

Кажуть добрі люди, що поступила команда "зверху"обрізати все фінансування молодіжних заходів до осені! Літо… йо… студентство повинне відпочивати, а НІДЕ. Та навіть мінімальні ініціативи студентської молоді щодо виборів студенського мера, та й ті хочуть відмініти!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Karab
1 Сергей (Karab)   • 11:48:06, 03.07.2012 [Материал]

Помоему, студенческая республика совпадала всегда по датам с днем молодежи.День молодежи был 2 недели назад.Тоесть,логически,студенческой республики не будет
3DSchuminator
2 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 12:44:14, 03.07.2012 [Материал]

траходром в палатках отменили? Жесть, гады


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо