Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Hoakina » 2012 » Июль » 7
Hoakina Знову "Купальські роси". Фоторепортаж.

Hoakina


Оценка: 3.2/5 Голосов: 19

Знову "Купальські роси". Фоторепортаж.

07.07.2012, 16:42:25 4581 3.2 4

Знову традиційно в с. Немиринці Ружинського району Житомирської області відбувся фестиваль "Купальські роси". Мала можливість його відвідати у якості народного майстра з іншими учасницями творчого об'єднання "Обереги". Свято вдалося на славу! Виступали народні колективи, було театралізоване дійство, феєрверк, велике купальське вогнище, аеро-шоу. Але найбільшим і найпозитивнішим моїм враженням були люди. Мимоволі відчула який просто неймовірний душевний трепет, спостерігаючи за красивими, веселими (напідпитку жодного не бачила), щирими гостями і господарями фестивалю. Вразила також кількість вишиванок. Найменшому у вишиванці - з рік певно (діточок дошкільного віку, до речі, повно було у вишиванках, причому це в основному місцеві діти). І окрім бабусь і жінок та чоловіків середнього віку - сотні молодих людей у вишиванках, і сільських дівчат/хлопців і модних немісцевих гламурних гостей. Часу фотографувати було мало, робила фото на телефон, але надіюсь мої скромні роботи передадуть хоча б частинку святкового піднесеного настрою.

Пи.Си. Окремо ложка дьогтю - погана організація у стосунку до майстрів (традиційно), але атмосфера свята покрила незручності і відверті прорахунки організаторів.

Прикреплённые изображения:
Hoakina Знову "Купальські роси". Фоторепортаж. Hoakina Знову "Купальські роси". Фоторепортаж. Hoakina Знову "Купальські роси". Фоторепортаж. Hoakina Знову "Купальські роси". Фоторепортаж. Hoakina Знову "Купальські роси". Фоторепортаж. Hoakina Знову "Купальські роси". Фоторепортаж. Hoakina Знову "Купальські роси". Фоторепортаж. Hoakina Знову "Купальські роси". Фоторепортаж. Hoakina Знову "Купальські роси". Фоторепортаж.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 17:51:04, 07.07.2012 [Материал]

атмосфера праздника...дух добра...температура хорошего настроения....
все это я прочитал в фоторепортаже...
Hoakina
2 Марина (Hoakina)   • 18:14:45, 07.07.2012 [Материал]

Спасибо!
kolvich
3 Nikolay (kolvich)   • 18:54:38, 07.07.2012 [Материал]

Ой-йо-йой!!Сколько раз рыбачили,а ночевали на том месте,где дядька с баяном и Из за кальвадоса ваааааще уехать не могли,не то что капли жебривського или жеребкивського сейчас,адын Х...
Марина-Класс!
Buchinskij
4 Александр (Buchinskij)   • 20:09:43, 07.07.2012 [Материал]

Да очень приятно!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо