Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Half_baked » 2012 » Август » 6
Half_baked Герои среди нас.

Half_baked


Оценка: 2.6/5 Голосов: 20

Герои среди нас.

06.08.2012, 12:49:09 3097 2.6 14

5 серпня 2012 року в місті Конотоп Сумської області було вбито члена Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василя Удода. Про це ТСН.ua повідомили в прес-службі ВО "Свобода". Протягом тривалого часу чоловік вів активну громадсько-політичну діяльність. 6 серпня він мав подати офіційне звернення до Генеральної прокуратури України з вимогою розслідувати факти наявності плантацій маку та коноплі на території Конотопщини та про канали збуту наркотичних речовин закордон. "Нещодавно чоловік повідомив, що на території Конотопського району бандити вирощують коноплю і мак. Також пан Василь мав інформацію щодо того, хто переправляє наркотичні речовини закордон і знав канали, через які проводять збут. Василь Удод принципово хотів подати звернення до Генпрокуратури, а не до місцевої прокуратури, адже йому було відомо про причетність до оборудок місцевих "правоохоронців", - ідеться у повідомленні прес-служби. Крім розслідування, яке Василь Удод проводив щодо ситуації з вирощуванням наркотичних речовин, він також проводив розслідування щодо "експорту" дітей з Сумщини в Москву. Підполковник запасу Василь Миколайович Удод 1964 року народження мешкав у селі Великий Самбір Конотопського району Сумської області. Раніше чоловік служив у прикордонних військах. Займав активну громадянську та політичну позицію, за що йому неодноразово погрожували фізичною розправою. Протягом останніх півроку Василь Удод вів активну діяльність у лавах ВО "Свобода". Читайте також:
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/na-sumschini-vbili-lyudinu-tyagniboka.html

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 14
chatilka
1 chatilka (chatilka)   • 13:13:59, 06.08.2012 [Материал]

Напомним, что именно в Сумской области от Банды Тимошенко, союзником которых является ВО Свобода, баллотируется в депутаты известный кучмист Волков.
Будете жить в дерьме до тех пор, пока будете лицемерить, врать самим себе и называть черное белым, и наоборот.
Half_baked
2 Half baked (Half_baked)   • 13:24:48, 06.08.2012 [Материал]

нУ И К ЧЕМУ ЭТОТ ВЫСЕР?
Egor_Goodman
3 Egor_Goodman (Egor_Goodman)   • 13:53:42, 06.08.2012 [Материал]

Героям Слава!

п.с.
если конечно был убит за деятельность, а не на хате у любовницы - ревнивым мужем.
telefon
4 джавахарлал нюру (telefon)   • 17:24:10, 06.08.2012 [Материал]

Милиция уверяет, что помер в круто пьяном виде от приступа панкреатита (что это, знать бы!).
Ну, мы все знаем, как верить милиции.

Но мы все знаем и как верить Свободе...
Человек лично проводил расследование, кроме него, никто ничего не знает... Пинкертон. Такое только в кинЕ бывает, когда со смертью главного героя пропадают все документы.
Особенно, сейчас, когда всё можно скопировать на бумагу, СиДи, на комп, на флешку, на хранилище файлов...
Sandra
5 Sandra (Sandra)   • 18:22:48, 06.08.2012 [Материал]

Дружина Василя Удода Оксана зазначила, що її чоловіка знайшли на березі озера, прикритого гілками й листям з явними ознаками побиття та задушення.

Перед тим, як піти з дому 5 серпня, він повідомив дружині місце, де перебувають документи щодо розслідуваних ним злочинів і наказав в разі виникнення непередбачених обставин ці документи передати відповідним людям.

Оксана Удод заперечує можливість смерті чоловіка від гострого панкреатиту, адже її чоловік був фізично здоровим офіцером запасу й ніколи не хворів на вказану хворобу (панкреатит).

Підозри викликав і той факт, що тіло покійного відмовляються видати дружині.
Sams2
6 Александр (Sams2)   • 20:35:31, 06.08.2012 [Материал]

http://news.liga.net/news/politics/711099-militsiya_utverzhdaet_chto_soratnik_tyagniboka_umer_ot_pankreatita.htm
Это совершенно не значит, что я сильно верю ментам, но свободовцам я верю еще меньше.
leshik_zt
7 Алексей (leshik_zt)   • 20:42:29, 06.08.2012 [Материал]

Это да, свободовцы хуже ментов.
Юрко
10 Юрій Градовський (Юрко)   • 20:58:24, 06.08.2012 [Материал]

Я Вас розумію. Звичайно, не можна визнавати правоту за хвфашистами, вже краще притримуватись версії міліціонерів. Всі вислови тут були б кардинально иншими, якби не було вказано, що Удод був свободівцем. Ну що ж, вперед, друзі - це країна, про яку ви мріяли - наркобізнес, проституція, вбивства, побиття дітей, згвалтування, олігархія... Ви бажаєте жити в такій країні. Аби лише не свободівці викривали ці злочини. Хай буде повно злочинців, хай нас обдирають рідні комуняки, регіони - аби не "Свобода" все це припиняла, ми все стерпимо. Жалюгідне лицемірство. Але нічого не вийде. І знаєте чому? Тому що лише націоналісти здатні так фанатично боротись за свою правду у своїй державі. Для решти то чуже. Я бачив неодноразово (і був учасником процесів) дії нашої міліції, прокуратури, суду. Не з прес-релізів, а насправді, на власні очі. Як би ви не поливали тут брудом загиблого побратима (Бог вам суддя), а нормальні люди розуміють, що відбулося. Хай земля буде пухом. Слава Україні!
ПривидзГаю
12 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 08:24:03, 07.08.2012 [Материал]

Героям Слава! Навіки Слава!
lakmus
8 Олег (lakmus)   • 20:49:18, 06.08.2012 [Материал]

Как умереть от панкреатита?

//...(что это, знать бы!)//
Оно Вам надо? :)

«Чтобы умереть от панкреатита, надо забить проток поджелудочной железы. Как это сделать? На мой взгляд, нужно дать пациенту большое количество сала, где-то граммов 200-300, и запить его шампанским. Я бы назвал это франко-украинским самоубийством — очень изящно, знаете ли. Дело в том, что когда в организм попадает большое количество жира, то желчь выделяется в немыслимых количествах и забивает проток. А в ответ на шампанское поджелудочная также сильно активизируется, а ее жидкости не могут попасть в двенадцатиперстную кишку и начинают переваривать саму поджелудочную. По-моему, отличный метод. Главное, не пить после сала теплого и сладкого чая — так как он как раз помогает расщепить его».
Sams2
9 Александр (Sams2)   • 20:57:50, 06.08.2012 [Материал]

Оно бы все ничего, но протоки забиваются не желчью, их передавливает само тело воспаленной поджедудочной. Желчь тут вообще не при делах. А вот ферменты поджелудочной - те действительно, растворят что угодно...
lakmus
11 Олег (lakmus)   • 21:17:52, 06.08.2012 [Материал]

...по протоку, который ведет из поджелудочной железы, также проходит и желчь...
Но спорить не буду. Вам сюда - http://www.menshealth.com.ua/ostriy-syuzhet/
Автор - Ринад Минвалеев, физиолог, к.м.н.
:)
ПривидзГаю
13 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 10:28:44, 07.08.2012 [Материал]

"У селі Великий Самбір, де було вбито свободівця Василя Удода, є свідки, які бачили побиття Василя. Проте міліція досі не провела жодних слідчих дій, не допускає родичів до тіла загиблого і разом з тим стверджує, що нібито не виявила ознак насильницької смерті.

Як зазначив голова Конотопської міської організації ВО "Свобода" Артем Семеніхін, який спеціально їздив до села Великий Самбір, аби з'ясувати обставини загибелі Василя Удода, є свідки, котрі бачили побиття Василя Удода та люди, які бачили як міліція вантажить у катафалк тіло свободівця з явними слідами побоїв.

Мешканці села обурені вбивством односельця та бездіяльністю міліції, яка за два дні не провела жодних слідчих дій.

Родичі Василя Удода та Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вимагають проведення повторної судово-медичної експертизи в присутності адвоката. Також вимагаємо від Генпрокуратури та МВС взяти під контроль цей резонансний злочин та не робити передчасних висновків, а провести відкрите й неупереджене розслідування обставин загибелі Василя Удода."
ПривидзГаю
14 Привид з гаю (ПривидзГаю)   • 12:22:27, 07.08.2012 [Материал]

"Якби у нього був панкреатит він би вживав ліки, бо це страшний біль. А коли вживають такі ліки, то не п'ють алкоголь. При панкреатиті прописують навіть антибіотики. І якби він дійсно хворів, то про це знала б дружина. Дуже сумно, що менти за хабар криють бандитів, просто менти не думають, що завтра хтось може збити їхню дитину на дорозі, і водія також відмажуть інші менти, більш може круті. Все повертається."


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо