Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2012 » Август » 19
RomanDavydenko Давиденко Роман Дмитрович: УДАР переможе!

RomanDavydenko


Оценка: 3.8/5 Голосов: 20

Давиденко Роман Дмитрович: УДАР переможе!

19.08.2012, 09:51:19 5104 3.8 6

Давиденко Роман Дмитрович: «Від переміни місць депутатів влада не зміниться!»
Народився в Житомирі 30 квітня 1971 року
Освіта:
1989-1993рр. Курсант лейтенант, ВВВУТ
2000р. Харківська юридична академія імені Я.Мудрого, правник
Доктор наук в галузі права, член кор. МКА, професор (2010 рік)
Відомості про кандидата:

1993-1995рр. Війсковослужбовець, старший лейтенант, офіцер командного пункту ПВО, ВЧ
123657, м. Київ
1995-2000рр. Начальник юридичного відділу, корпорація «Феномен», м. Київ
2000-2002рр. Головний фахівець, ТОВ «Легос», м. Київ
2002-2005рр. Начальник юридичного відділу, Концерн «ТИТАН», м. Київ
2005-2008рр. Начальник юридичного відділу, АТ «Укравто», м. Київ
2008-2011рр. Начальник юридичного відділу, АТ «5 КАРЗ», м. Київ
2011-2012рр. Заступник начальника ДП «УКРНДНЦ», м. Київ
2012р. Фундація адвокатів України, м. Київ
З передвиборчої програми Романа Давиденко:
Я, як правозахисник, маю багаторічний досвід захисту прав і свобод людини і громадянина в різних суперечливих ситуаціях, в тому числі в тих, які виникають між громадянами та державними органами. Саме тому я знаю не тільки суть існуючих проблем, але і їх раціональне вирішення.
Разом з партією «УДАР Віталія Кличка» я поділяю необхідність системних змін у країні і досягнення європейських стандартів життя.

Романа Дмитрович, Ви наполягаєте на тому, що обличчя влади треба змінити. В чому Ви бачите ці зміни?

Насамперед, за 20 років незалежності України колода облич політиків майже не змінюється, а лише перетасовується. Ми чуємо багато закидів про те, що начебто Віталій Кличко поки що не став зрілим політиком. Причому ми це чуємо не тільки від деяких політтехнологів, але й від тих можновладців, які свідомо підривають його безперечний авторитет, бо бояться залишитися без «стабільного корупційного прибутку» і без «цілодобових особистих покращень». Ми повинні зрозуміти - від переміни місць тих самих депутатів влада не зміниться! Не тільки моя думка, що дискредитувавши себе чиновники розповідають про створені нові підприємства та робочі місця, відновлені школи і дитячі садки, побудовані лікарні та поліклініки, дають популістські обіцянки, які не думають виконувати, створюючи ілюзії опозиційності, а самі знаходяться завжди поруч з владою на наступну п’ятирічку. Бо вони свою власну п’ятирічку будують для себе особисто, а не для народу і держави, і не для кожного громадянина окремо. І в мене нема сумнівів в політичній зрілості Віталія Кличка, оскільки він вище «досвідчених у брехні політиків». Я навіть не допускаю такої думки, що він може зрадити довіру простих людей, в чому кияни вже переконалися, на прикладі депутатської фракції УДАР у Київраді. Скоро в цьому переконається вся Україна, в тому числі Житомир, моє рідне місто.

Романе Дмитрович, які перспективи нас чекають, коли партія УДАР буде представлені в парламенті?

Україна зараз має негативну репутацію у світі, знаходиться у економічній і політичній ізоляції. Все це зрозуміло, бо провальна зовнішня і внутрішня політика влади зіпсували імідж держави. А от Віталій Кличко має безперечний авторитет у світі, може відповісти за кожну зароблену копійку та має моральне право заявляти про боротьбу з корупцією. З ним постійно спілкуються відомі світові політики і бізнесмени, та пропонують наукові, гуманітарні, інвестиційні проекти, які з приходом Кличко до влади можуть бути залучені в Україну. До мене часто звертаються люди з питанням – йти голосувати чи ні. Я відповідаю, що голосувати обов’язково потрібно, оскільки по-перше, їх голос може бути вкраденим та додано до провладного кандидата; по-друге, ця виборча компанія саме розрахована за технологічними ознаками і фальсифікаціями саме на неявку виборців.

А що Ви хотіли би сказати виборцям Житомира? Як Ви бачите свою депутатську діяльність, якщо житомиряни проголосують саме за Вас?

Житомир – це про європейське місто, з глибоким корінням, стародавньою історією заможного краю. Головний потенціал Житомира – це його люди. Я пам’ятаю зі шкільного віку, як працював завод «Електровимірювач» та експортував продукцію на 50 країн світу, як працювали заводи «Хімволокно», «Промавтоматика», «Льнокомбінат», фабрика «Житомирдерев». Замість цих підприємств створені інші підприємства, переважно торгово-розважального напрямку, інші знаходяться в руїнах, а це десятки тисяч робочих місць, які давали можливість житомирянам прогодувати себе і вести гідний спосіб життя. Відновлення промисловості неможливе без корінних змін у державі, за що саме і виступає партія УДАР, але як реаліст, я розумію, що це може відбутися не завтра, і не післязавтра, але рідне місто має багато проблем, які треба негайно вирішувати, і для цього є можливості, лише у влади немає на це бажання.

Проблема водопостачання, каналізації, утилізації сміття, енергозберігаючих технологій. Немає зараз в Житомирі людини, яка б піклувалась про проблеми громади, яка б постійно била по руках нахабних чиновників, які хочуть отримувати незрозумілі преференції, які вирішення будь-якої проблеми міста бажають перетворити на свій власний заробіток. На з’їзді партії УДАР я урочисто присягав на вірність українському народу. Для мене справа честі бути справжнім захисником простих людей від свавілля влади, а оскільки я правозахисник, то я буду робити це максимально професійно, тому розумію, що весь потужний адмінресурс влади буде направлений проти мене.

Я буду дуже незручним депутатом для корупційної влади. Для себе це відповідальне рішення прийняв остаточно, я йду в політику за для корінної зміни системи державної влади і покращення життя всіх житомирян. Давайте згортуємось і всі разом УДАРимо по цинічнім політикам, які завели нас у глухий кут і ніколи нас звідти не виведуть! Чим більше людей віддадуть на виборах перевагу мені та партії УДАР Віталія Кличка, тим більше шансів у всієї держави на вихід з системної кризи. Я приймаю цей бій!

Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko Давиденко Роман Дмитрович: УДАР переможе!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
AMD
1 AMD (AMD)   • 22:05:16, 22.08.2012 [Материал]

Вот если бы все шли к власти с такими намерениями и сохраняли их и на посту. Удачи, Роман!
RomanDavydenko
3 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 14:39:47, 24.08.2012 [Материал]

спасибо...читаю Ваши коментарии по ЖЖ еще раз спасибо))
Z-Ber
2 Борис Удальцов (Z-Ber)   • 11:28:55, 23.08.2012 [Материал]

Желаем удачи!
Andrey_zh
4 Andrey (Andrey_zh)   • 18:58:28, 24.09.2012 [Материал]

Роман, вы работаете и проживаете в Киеве с 95 года, возможно и раньше, откуда вам знакомы проблемы житомирян?
MAS-ter
5 Mast (MAS-ter)   • 11:18:42, 25.09.2012 [Материал]

ха ха ха

Борис и Роман, с одного айпи друг дружку поздравляете?))))))))))))
perehod
6 Sergey (perehod)   • 10:53:03, 26.09.2012 [Материал]

Роман Давиденко и УДАР выведет Украину на путь развития! Успехов вам Роман!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо