Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2012 » Сентябрь » 13
RomanDavydenko УДАР ПЕРЕМОЖЕ!

RomanDavydenko


Оценка: 3.3/5 Голосов: 25

УДАР ПЕРЕМОЖЕ!

13.09.2012, 18:41:58 3190 3.3 68

Моє ім’я  - Роман Давиденко. Я - кандидат у народні депутати від Партії  УДАР (Український демократичний альянс за реформи) Віталія Кличка» по 62 округу міста Житомир. Я, як правозахисник, маю багаторічний досвід захисту прав і свобод людини та громадянина в різних суперечливих ситуаціях, в тому числі й тих, які виникають між громадянами та державними органами. Саме тому я знаю не тільки суть існуючих проблем, але і їх раціональне вирішення. Я - громадянин України і моє найбільше бажання, щоб ми , українці, відчували у своїх серцях гордість за нас і нашу державу.

Проте, що ми відчуваємо зараз? Розчарування,  злість, роздратованість від дій влади, від того рівня життя, який ми маємо сьогодні. Партія влади наголошує: «Руїну подолано – стабільність досягнуто!» Але стабільність настала лише в їхньому житті, адже мільйони людей знаходяться за межею бідності, бо разом із заробітною платою, яка хоча і трохи збільшилась,але зросли податки, ціни на комунальні послуги, медикаменти , продукти харчування, якість яких  залишає бажати кращого.Існуюча проблема безробіття тисяч людей не вирішується. Відсутні перспективи для молоді. Весь молодий інтелектуальний потенціал їде працювати за кордон, бо там поважають права і думку людей, цінують їх уміння, працю. Велика вина влади у тому,що тисячі українців змушені працювати далеко від своїх родин. Це стало причиною таких явищ як соціальне сирітство,розпад сімей.Такі втрати не вимірюються грошима,ціна їм – долі людей,долі родин.

За останній час Парламент остаточно себе дискредитував. Зрада політичних цілей, для досягнення яких виборці надали депутату мандат, стала звичним явищем. За широкою депутатською недоторканістю нерідко ховаються злочинні та корисливі діяння. Парламент ухвалює переважно ті рішення, що покликані забезпечити самозбереження у владі чинних політиків або задовольнити інтереси певних олігархічних груп.

За 20 років незалежності України галерея  облич політиків майже не змінюється,вони міняються тільки місцями. За цей час корупція, безвідповідальність і безкарність чиновників перейшла всі межі моральності, вони не зважають на закон, Конституція стала об’єктом політичних маніпуляцій і держава опинилася у нездоровому стані постійної конституційної реформи. Внесення змін до Основного Закону в політичних цілях не знаходить підтримки та розуміння суспільства. Цими діями влада підриває авторитет і значення Конституції ,яка є фундаментальною основою української державності.

На жаль,зараз народ позбавлений можливості впливати на прийняття важливих державних рішень та безпосередньо вирішувати справи місцевого значення. Місцеві референдуми, які широко застосовуються у демократичних країнах, в Україні не можуть бути належно проведені через відсутність необхідного законодавчого регулювання. Натомість Всеукраїнський референдум часто застосовується владою як інструмент для узаконення недемократичних змін. Влада ухвалює рішення закрито від суспільства. Голосують один за кількох відсутніх, порушуючи законодавство і приймаючи таким чином невигідні для народу закони. Свобода слова і мирних зібрань та інші політичні свободи обмежуються.У країні змінюються президенти, парламенти і уряди, а проблеми для звичайних людей залишаються нерозв’язаними.

Сьогодні – час вибору майбутнього України!

Це означає,що в Україні має змінитися якість політики. Принести цю нову якість повинні ми.

І ми це зробимо!

У програмі нашої партії викладено план наших дій у парламенті.

Ми не йдемо за звичною для українських політиків формулою «все – всім». За такими формулами завжди ховається хитрість і бажання усім сподобатись.Але люди вже  розуміють:такі політики обіцянок  дотримуватись навіть не збираються.

Ми обіцяємо досяжні цілі. Коли ми досягнемо їх, країна зробить незворотній крок до європейських стандартів. Від корумпованого авторитарного режиму- до демократії і добробуту.

Перш за все  на цих виборах необхідно усунути Партію регіонів від влади. Тому, що :

·       Подальше перебування Партії регіонів при владі блокує можливості  підвищення рівня життя в Україні до європейських стандартів.

·       Політика цієї партії не відповідає ані національним інтересам України, ані інтересам людей. Вона спрямована на розкол суспільства, нехтування позиції і думки громадян.

Тому обєднання» УДАРу» з Партією регіонів у парламенті неможливе.

Стратегія нашої перемоги на виборах – це співпраця з громадою.

·       Я, як кандидат від» УДАРу» публічно склав присягу, в якій зобов’язався: захищати національні інтереси; не входити у коаліцію з Партією регіонів; не бути «тушкою» та голосувати особисто.

·       Мій орієнтир – інтереси людей. Саме тому я обіцяюю те,що можливо здійснити.Я чесний перед виборцями. Я  внесу у парламент проект закону щодо передбачення кримінальної відповідальності за невиконання обіцянок перед виборцями.

·       Усі пропозиції нашої програми реальні і досяжні. Вона спрямована на зміни української політики в інтересах суспільства.

·       Ми зможемо це зробити, бо у нас є все необхідне для цього: команда професіоналів,які досягли усього в житті своїми силами і розумом,у нас є політична воля побудувати життя в Україні за європейськими стандартами. І лідер, який є гордістю і обличчям України в усьому світі, перед яким ми- його команда, відповідаємо особисто –це Віталій Кличко.

Житомирщина, мій рідний край, тут живуть мої батьки,тут пройшло моє дитинство,  шкільні роки,це край, де сформувалися мої життєві цінності і пріорітети.

Житомир – це  європейське місто, з глибоким корінням, стародавньою історією заможного краю. Головний потенціал Житомира – це його люди. Я пам’ятаю зі шкільного віку, як працював завод «Електровимірювач» і експортував продукцію у 50 країн світу, як працювали заводи «Хімволокно», «Промавтоматика», «Льнокомбінат», фабрика «Житомирдерев», де понад 20 років працював мій батько. Замість цих підприємств створені інші, переважно торгово-розважального напрямку, ті, що залишились- знаходяться в руїнах, а це десятки тисяч втрачених робочих місць, які давали можливість житомирянам прогодувати себе і вести гідний спосіб життя. Відновлення промисловості неможливе без корінних змін у державі, за ці зміни і виступає партія «УДАР». Але я – реаліст і розумію, що це може відбутися не завтра, і не післязавтра. Моє рідне місто має багато проблем, які треба вирішувати негайно, і для цього є можливості, лише,на жаль. у влади немає на це бажання.

Проблема водопостачання, ремонту каналізації, утилізації сміття,запровадження енергозберігаючих технологій-все це потрібно вирішувати. Немає зараз в Житомирі людини, яка б піклувалась про проблеми громади, яка б постійно била по руках нахабних чиновників, які хочуть отримувати пільги  і преференції, а вирішення будь-якої проблеми міста бажають перетворити на свій власний заробіток. Для мене справа честі бути справжнім захисником простих людей від свавілля влади, а оскільки я правозахисник, то я  робитиму це максимально професійно і рішуче.

То яким же є вирішення існуючих проблем?

Ми плануємо завдати 5 ударів:

УДАР ПО КОРУПЦІЇ. Це означає:

o   Усунути корупціонерів від влади – провести антикорупційну люстрацію. Створити незалежне антикорупційне агентство на основі нового закону про антикорупційну люстрацію.

Я вірю ,що корупційний союз влади та олігархії буде знищено. Влада корумпована, бо вона безконтрольна.

o   Мінімізувати спілкування громадянина з чиновником. На відкриття своєї справи, отримання необхідних документів чи будь-яких інших послуг держави людина витрачатиме не більше, ніж півгодини часу, всі необхідні документи чиновники збиратимуть самі.

o   Відкрити для громадян дані про доходи і витрати бюджетів всіх рівнів - кошти підуть на розвиток громади, а не в кишені чиновників.

УДАР ПО БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ВЛАДИ. Це означає:

o   Народна законодавча ініціатива. Законопроект, підтриманий 150 тисячами громадян, першочергово розглядатиметься парламентом.

o   Народне вето. Громадяни на референдумі зможуть скасовувати рішення органів влади та місцевого самоврядування.

o   Народний вотум недовіри. Громадяни на референдумі зможуть відправляти у відставку голову місцевої держадміністрації, керівника міліції і податкової, прокурора, суддю.

o   Жорстко гарантувати дотримання прав людини, рівність усіх перед законом та забезпечити справедливий суд.

УДАР ПО НЕРІВНОСТІ. Це означає:

o   Інвестування в молодь. Доступ молоді до якісної освіти, квотування робочих місць для молодих людей, отримання житла молодими сім’ями.

o   Рівність жінок і чоловіків у оплаті праці, працевлаштуванні та кар’єрі.

УДАР ПО БЕЗПРАВ’Ю МІСЦЕВИХ ГРОМАД. Це означає:

o   Економічні стимули розвитку громади. 100% податку на доходи фізичних осіб, на землю та податку на нерухомість будуть залишатися на місцях. Розподіл інших податків забезпечить фінансування всіх потреб громади.

o   Нульова ставка податку на прибуток - для новостворених підприємств на 3 роки; для створених на депресивних територіях – на 5 років.

 

УДАР ПО БІДНОСТІ. Це означає:

o   Такий рівень доходів, щоб кожен працюючий, не економлячи на харчах та одязі, на місячну зарплату зможе купити холодильник або пральну машину; пересічна сім’я протягом 5 років матиме змогу придбати автомобіль, протягом 10 – житло.

Хочу наголосити, що розвиток місцевого самоврядування та територіальної громади Житомира – це шлях до економічного і соціального процвітання нашого міста. Територіальні громади повинні володіти усією повнотою самоврядних прав, які не можуть бути обмежені чи відібрані будь-якими державними органами, окрім випадків надзвичайних ситуацій. Громадяни мають незаперечне право об’єднуватися у територіальні колективи – органи самоорганізації населення – будинкові, вуличні та квартальні комітети, які, зокрема, володіють правами погодження розташування об’єктів забудови та благоустрою. Органи саморганізації населення можуть виступати замовниками комунальних послуг, послуг з благоустрою та безпеки.

Економічною основою місцевого самоврядування є місцеві фінанси, комунальне майно та земля. Розпорядження цими активами є цілковитою компетенцією територіальних громад, за винятком об’єктів, щодо яких встановлено законодавчі обмеження , такі як споруди пам’яток історії та культури, землі заповідників та інших природоохоронних установ, об’єкти військового призначення тощо.

Бюджети громад формуються за рахунок частки прибуткового податку з громадян, оподаткування нерухомості, платні за землекористування, місцевих зборів та інших платежів фізичних та юридичних осіб, які запроваджуються органами місцевого самоврядування на підставі відповідного закону, а також господарської діяльності громад.

Громади, які не мають фінансової змоги забезпечити ресурсну самодостатність, отримують дотації за рахунок державного бюджету, відповідно до нормативів, встановлених Парламентом. 

Отже, таким чином, мешканці Житомира можуть і повинні брати участь в управлінні містом.

Я не прошу влади. Я пропоную ту якість політики, яка може відродити моє місто і мою країну! Ви знаєте, що я єдиний з кандидатів житомирянин, і тому те, що відбувається в нашому місті стосується і мене особисто, тут живуть наші батьки і діти, і я хочу бути впевнений в їхньому майбутньому! На мене, як на політика,і на мої вчинки не можуть вплинути ні опозиція, ні партія влади тому, що я від них не залежу, ми не куми і не свати, я можу вільно висловлювати свою думку, якби сильно вона не відрізнялася від їхньої. Сьогодні в Житомирі опозиція і партія регіонів влаштовують різноманітні заходи, свята, змагаючись в кого більший і дорожчий феєрверк. І мені за це прикро,бо це мильна бульбашка. Адже ми, житомиряни, заслуговуємо отримувати радість від життя щохвилини, а не раз на 5 років!Тому я закликаю всіх! Настав час не бути байдужими!Лише всі разом зможемо їх зупинити... Вони так сильно тримаються за свої крісла, що просто так не підуть, а будуть боротись до останнього... Тому і ми повинні зробити все від нас залежне, щоб побороти супротив бандитської влади, зупинити їхнє свавілля, нахабство та викинути на узбіччя нашого шляху весь непотріб з "Верховної Зради" України... Потрібно усвідомити, що  прийшовши на вибори і  проголосувавши, ми тим самим збільшуємо шанс змінити життя на краще і усунемо вірогідність фальсифікації результатів виборів на користь партії влади. Здобувши більшість в парламенті , ми зможемо максимально швидко і ефективно нанести удар по безконтрольній владі і вплинути на долю країни!

Вважайте мій виступ ПРИСЯГОЮ на вірність Україні і Вам мої земляки!  Ваш голос – це крок до  кращого майбутнього Вас та ваших рідних! Давайте зробимо його разом! Житомиряни! Наше майбутнє – в наших руках!

Всі говорять, що необхідно змінити країну. Ми це зробимо. Настав час УДАРу!

Я, Роман Давиденко, кандидат у народні депутати від партії»Удар (Український демократичний альянс за реформи) Віталія Кличка» по 62 округу міста Житомир.

 Дякую за УВАГУ!


 

Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko УДАР ПЕРЕМОЖЕ!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 53
РИП
1 Игорь (РИП)   • 19:46:32, 13.09.2012 [Материал]

Самі вірете в те що написали?
boomer
5 Дмитрий (boomer)   • 21:12:37, 13.09.2012 [Материал]

а я ему верю
потому что больше некому
если Кличко обманет, он станет никем.
он не может себе это позволить!
nikonFX
7 Slava (nikonFX)   • 21:19:09, 13.09.2012 [Материал]

Роман Давиденко, один вопрос: в своей профдеятельности сколько раз взятки давали?
RomanDavydenko
15 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 23:22:36, 13.09.2012 [Материал]

я с теми, то дает и берет взятки борюсь..это принципиально
nikonFX
22 Slava (nikonFX)   • 01:46:23, 14.09.2012 [Материал]

я не спрашивал с кем боретесь. Не учитесь отвечать (или не отвечать) в стиле ЮВТ. Вы же юрист. Есть вопрос. Дайте точный ответ, а не начинайте увиливать.
RomanDavydenko
28 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 10:53:44, 14.09.2012 [Материал]

нет..и Вам не советую ..иначе будете моим клиентом
MAS-ter
29 Mast (MAS-ter)   • 11:15:06, 14.09.2012 [Материал]

не верю. работать в самой коррумпированной сфере и не замараться? Это надо быть канцелярским сотрудником. А таких не берут в кандидаты)
МАТИЛЬДА
35 Adios (МАТИЛЬДА)   • 11:23:30, 14.09.2012 [Материал]

По себе судите?
МАТИЛЬДА
38 Adios (МАТИЛЬДА)   • 11:39:42, 14.09.2012 [Материал]

Именно таким канцелярским как Вы...
МАТИЛЬДА
39 Adios (МАТИЛЬДА)   • 11:41:57, 14.09.2012 [Материал]

Видим работу канцелярских работничков, каждая мина в рядах власти одна писанина...
RomanDavydenko
44 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 14:41:54, 14.09.2012 [Материал]

Посмотрите мою автобиографию...вообще то я научный работник и книги пишу, а верите Вы или нет Ваше право...и больше, чем в нашей стране о политике не знает никто. Самое заполитизированное общество у нас.. скоро я о себе узнаю с вашей (не конкретно речь иде о Вас лично . извините) помощью, то, чего и никогда не знал.
RomanDavydenko
16 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 23:25:45, 13.09.2012 [Материал]

Свято верю, иначе бы на выборы не шел!
коррупционер
2 владимир (коррупционер)   • 20:17:15, 13.09.2012 [Материал]

требую обратной связи....у меня есть несколько вопросов....
RomanDavydenko
18 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 00:12:57, 14.09.2012 [Материал]

да пишите, задавайте
коррупционер
27 владимир (коррупционер)   • 10:49:42, 14.09.2012 [Материал]

на 46.
да вы знаете....ваша программа впрочем как и все...это фантастический рассказ....берем любой тезис навскидку...
например....
Народна законодавча ініціатива. Законопроект, підтриманий 150 тисячами громадян, першочергово розглядатиметься парламентом.

вот как вы себе это представляете...даже если логически разобратся....мы вас избрали....выдали мандат доверия.....законодательная инициатива у вас уже есть....зачем вовлекать народ....руслан это популизм похлешще юлиной и витиной тысчи....

ненадо нам обесчать журавля в небе....тем более этот журавль сейчас ныне популярный стерх....дайте нам синицу в руки.....конкретику какую то....

и еще....как вы прокоментируете то что ваша команда неиграет по общим правилам оппозиции...как ваша команда смотрит на бизнесмена дмитрия фирташа который работает в житомирской области зарабатывая миллионы а на социальные проэкты деньги уходят в другие регионы...например в крым....
nvvetal
41 Ololo (nvvetal)   • 12:24:39, 14.09.2012 [Материал]

Ну а чо?
Делаем сайтек, регаем людей по смс например и погнали
коррупционер
43 владимир (коррупционер)   • 13:33:55, 14.09.2012 [Материал]

на 69.
да технологии есть.....только кто их оплачивать будет.
RomanDavydenko
45 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 14:46:07, 14.09.2012 [Материал]

конкретный пример...депутатская фракция Партии "УДАР" в Киевсовете, прошла сама без помощи олигархов, не голосовала за передачу продажу и тд. и т.п. и"дерибан" земли и другие антинародные законы, ни одной "тушки" жесткая дисциплина, я как офицер запаса майор поддерживаю...пример показательный, также будет и в ВР я уверен..извините за тезисность и без лиричность..пишу сам и времени особо нет)))
коррупционер
49 владимир (коррупционер)   • 17:29:28, 14.09.2012 [Материал]

на 68.
за фракцию в киевсовете неспорю....это показательный...можно сказать пример для подражания....
роман...тогда вытекающий вопрос...почему виталий упорно отмалчивается о участии в выборах мера киева....он победу дарит попову....никто кроме него не сможет с ним тягатся на равных в киеве....причем это произошло очень резко...хотел хотел и перехотел.....
RomanDavydenko
50 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 21:19:02, 14.09.2012 [Материал]

поживем увидим...еще выборов не было..нам бы эти пережить.
коррупционер
51 владимир (коррупционер)   • 10:54:19, 15.09.2012 [Материал]

на 65.
надеюсь что кличко надавит своим авторитетом на фальсификации.....а там посмотрим...там действительно посмотрим.....за поведением удара в парламенте мне будет интересно наблюдать...и не только мне...
все сейчас в догадках....никто не берется прогнозировать поведение вашей политсилы.
RomanDavydenko
53 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 15:59:03, 15.09.2012 [Материал]

67 пост ответ Владимиру
RomanDavydenko
52 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 15:58:17, 15.09.2012 [Материал]

на компромис с совестью я и УДАР не пойдем...и это будет очень большой проблемой для всех кто с этим не будет считаться и этого не поймет...будет все серьезно..
nikonFX
3 Slava (nikonFX)   • 21:06:06, 13.09.2012 [Материал]

разве только с Бакаем загвоздочка у Кличка?
Юрко
14 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:00:06, 13.09.2012 [Материал]

Там ще Рибка є...
nikonFX
23 Slava (nikonFX)   • 01:48:27, 14.09.2012 [Материал]

был. уже давно на том свете. Но кто бы знал сейчас о Кличко если бы не Рыбка?
boomer
4 Дмитрий (boomer)   • 21:10:53, 13.09.2012 [Материал]

клинит? ))))
nikonFX
6 Slava (nikonFX)   • 21:17:14, 13.09.2012 [Материал]

меня нет. есть аргументы? выкладывай
у меня, например, куча примеров вранья Кличков
МАТИЛЬДА
31 Adios (МАТИЛЬДА)   • 11:18:25, 14.09.2012 [Материал]

Озабочен или Озадачен поиском аргументов на Кличка???? Чувствуется от куда ветер дует!!!
AMD
9 AMD (AMD)   • 21:31:25, 13.09.2012 [Материал]

Судя по количеству постов клинит, и весьма. За грибами, небось, ходил, перекушал))))
Half_baked
10 Half baked (Half_baked)   • 21:39:38, 13.09.2012 [Материал]

Вот только умничать не нужно))) Клинит когда захожу на ЖЖ через Оперу, зашёл через хром всё нормально .
nikonFX
24 Slava (nikonFX)   • 01:50:00, 14.09.2012 [Материал]

АМД, молодец. Плюс твоих пару виртуальных копеек. Интересно как запоешь когда тебя удар кинет)))
AMD
26 AMD (AMD)   • 10:09:58, 14.09.2012 [Материал]

Slava, с чего вы взяли, что я работаю на удар? Или я ваше место заняла? Насколько помню, на "ты" мы с вами не переходили...
MAS-ter
33 Mast (MAS-ter)   • 11:20:54, 14.09.2012 [Материал]

тоже думаю, что ВЫ- ударный бот)
AMD
36 AMD (AMD)   • 11:34:52, 14.09.2012 [Материал]

А Я думаю, что тут слишком много ПРосто ботов... Если вам интересно, я просто житомирянка, которую задолбала нынешняя власть, а постоянная оппозиция БЮТиФЗ мягко говоря доверия не внушает... Опять же, повторюсь, что меня купить невозможно, я слишком свободна для этого... и морально, и материально. Во что верю, за то и стою. Чего и вам желаю)))
МАТИЛЬДА
40 Adios (МАТИЛЬДА)   • 11:49:20, 14.09.2012 [Материал]

Чуваки реально зашуганные!!! Им везде Боты мерещутся. Раслабтесь парни Вас не уволят,. или неободимо отчет по количеству отрицательных коментов предоставить некоторым.....
МАТИЛЬДА
37 Adios (МАТИЛЬДА)   • 11:35:24, 14.09.2012 [Материал]

Правильно, тыкать не позволяйте!
RomanDavydenko
46 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 15:02:27, 14.09.2012 [Материал]

заявление того кого уже?
Z-Ber
34 Борис Удальцов (Z-Ber)   • 11:21:41, 14.09.2012 [Материал]

Это не грибы, это новая политтехнология! ))))
telefon
8 джавахарлал нюру (telefon)   • 21:20:08, 13.09.2012 [Материал]

Роман, ничего не имею против Вас лично. Ничего не имею против Кличко лично.
Смущает меня иное:
В Удар набрали всяких "известных политиков" - людей, исповедующих формулу "Деньги - власть - деньги".
Удар получает поддержку опосредственно из Госдепа США.
leshik_zt
11 Алексей (leshik_zt)   • 22:07:53, 13.09.2012 [Материал]

Ах, вы еще не знаете, у Украины два пути - либо с США, либо с Россией. И всё. Еще 1,8% свободовцев считают, что могут сами по себе существовать. Да кто ж даст...
telefon
13 джавахарлал нюру (telefon)   • 22:30:20, 13.09.2012 [Материал]

Знаю про два пути. Более того, давно имею собственное мнение, по какому из них идти.
nik41
12 nikolay (nik41)   • 22:18:54, 13.09.2012 [Материал]

Лицо как зеркало души.
Не верю.
RomanDavydenko
17 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 23:28:08, 13.09.2012 [Материал]

Ваше право. Вы наверное себе не верите и не доверяете))
Half_baked
21 Half baked (Half_baked)   • 00:41:51, 14.09.2012 [Материал]

Сейчас очень тяжело верить и доверять , тем более опираясь только на черты лица.
nikonFX
25 Slava (nikonFX)   • 01:52:31, 14.09.2012 [Материал]

ага. надо еще пол-кило гречки)))))
RomanDavydenko
48 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 15:09:48, 14.09.2012 [Материал]

про пол-кило гречки я написал на листовках..возьмите пожалуйста их в УДАРовских палатках...могу фото листовки прикрепить..
nvvetal
42 Ololo (nvvetal)   • 12:31:03, 14.09.2012 [Материал]

Это не тот ответ, который бы хотелось слышать
Где бизнес-план?
RomanDavydenko
19 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 00:15:31, 14.09.2012 [Материал]

Уважаемый Half baked, пойдите в политику и измените, что считаете нужным сами...
Half_baked
20 Half baked (Half_baked)   • 00:33:55, 14.09.2012 [Материал]

Уважаемый Роман Давиденко ,Вы как автор блога можете удалить мои продублированные комментарии , не знаю как так получилось...А насчёт политики я подумаю, денег подсобираю ... Если бы Кличко шёл мером в Житомир я бы за него проголосовал.
Z-Ber
30 Борис Удальцов (Z-Ber)   • 11:15:42, 14.09.2012 [Материал]

Таки ж да, клинит конкретно! )))
RomanDavydenko
47 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 15:06:58, 14.09.2012 [Материал]

я прекрасно понимаю, что не Ваша вина в том что много постов...и к Вам претензий нет как таковых..
Z-Ber
32 Борис Удальцов (Z-Ber)   • 11:20:08, 14.09.2012 [Материал]

Это какая-то новая политтехнология? )))) Лучше напишите кого Вы не осуждаете, и мы сразу поймём кто Вам платит! ))))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо