Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2012 » Сентябрь » 24
RomanDavydenko ПРОСТО ПРО ВЛАДУ

RomanDavydenko


Оценка: 3.2/5 Голосов: 16

ПРОСТО ПРО ВЛАДУ

24.09.2012, 17:35:54 2125 3.2 3

Якими  словами ви б описали сьогоднішню владу? Демагоги, популісти, хабарники, шахраї? І це ще не повний перелік. Сьогодні влада виступає в ролі своєрідної замкнутої касти – нікого чужого, всі зобов’язані один одному, всі пов’язані круговою порукою. Всі вони говорять про зміни, кидаючи в натовп соціальні лозунги, проводячи шалену агітацію, витрачаючи на листівки, банери, постери, одним словом пропаганду, мільйони бюджетних гривень. Адже ніхто із них не фінансує свою кампанію за власний кошт. Ми всі це знаємо, і ми всі терпимо. Але чи задавали ми собі запитання: що криється за цими гучними лозунгами і заявами?  Для політиків – це можливість збагачення, можливість і самим пограбувати  простий народ, чесних підприємців, пенсіонерів,  для нас – це мінімальна заробітна плата, збільшені тарифи і шалені ціни. І очевидно, що за всіма цими обіцянками,  абсолютна пустота, вакуум. Тільки ми, народ України, селяни і робітники, студенти і державні службовці, всі, хто любить і поважає власну Батьківщину можемо змінити ситуацію. Годі терпіти, годі закривати очі на їхню псевдо-соціальну політику!

 Потрібно діяти, потрібно відстоювати свої права, вимагати від влади виконання обіцянок! Приходьте на вибори, голосуйте, виступайте проти фальсифікацій, займайте активну політичну і соціальну позицію! Годі спати, годі сподіватися на краще, давайте відстоювати наші права, боротися за краще майбутнє для нас і наших дітей. Сьогоднішня влада нікчемна, але народ великий! Ми здатні вигнати з Верховної Ради  знахабнілих  політиків  і поставити на чолі держави сильних і розумних лідерів, які зроблять Закон рівним для всіх і будуть працювати на благо держави.

Очікування – це пусте марнування часу! Активні дії – єдиний шлях до справедливості, єдиний спосіб змінити владу і рівень життя в нашій країні на краще і немає часу на поразку!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Aziat
1 Темуджин (Aziat)   • 17:38:48, 24.09.2012 [Материал]

голосуй, не голосуй...
Sams2
2 Александр (Sams2)   • 18:46:11, 24.09.2012 [Материал]

"поставити на чолі держави сильних і розумних лідерів" - было бы здорово. Еще бы, чтоб порядочными были. Да где ж их взять...
perehod
3 Sergey (perehod)   • 11:22:44, 26.09.2012 [Материал]

Вперед УДАР!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо