Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » qikread » 2012 » Октябрь » 16
qikread Скептикам

qikread


Оценка: 3.5/5 Голосов: 11

Скептикам

16.10.2012, 18:37:40 1720 3.5 3

Починати завжди важко – хоч нову справу, хоч нову техніку рукоділля вивчати – все це вимагає часу і зусиль.

«ГО Дзвін» об’єднує хендмейдерів для того, щоб  у майбутньому, не ми ходили по ТЦ чи відділах культури, а щоб потім саме ці панове кликали нас для створення свята. Можна сказати, що це є стратегічною метою нашої діяльності.

Але для того, щоб це відбулося, спочатку потрібно прикласти зусиль – витратити час, використати нові ідеї, вкласти свою працю.  Вода під лежачий камінь не тече, тому треба рухатися, старатися, рекламувати власні ярмарки- адже для багатьох з нас такі виставки-ярмарки – єдина можливість якщо не заробити, то хоча б повернути вкладені в матеріали кошти і отримати моральне задоволення від того, що людям подобаються ваші роботи.

Адже справжня ярмарка хендмейдерів – це і є свято, де можна поспілкуватися з колегами, виставити свої роботи «на люди», ознайомитися з новими напрямками і техніками, провести, врешті-решт майстер-класи і оцінити, який з вас педагог.

Ми організовуємося для того, щоб про події  дізнаватися не за день до ярмарки, а хоча б за 2-3 тижні, це дозволить підготуватися, зробити нові шедеври.

Регулярне проведення таких виставок стимулюватиме вас до вивчення нових технік, освоєння спілкування з людьми при проведенні МК.

Для мене організація такої події як «Ярмарка чарівниць» - це можливість реалізувати власні ідеї, які неможливо втілити в буденному житті (наприклад – походити в костюмі чарівниці J).

Мені дуже шкода, що багато з вас так скептично сприймають нашу діяльність – як відомо, всі думки – матеріальні, і чим більше скептиків, тим важче реалізовувати задумане.

Гуртом і батька легше бити – тому чим більше буде ентузіастів, тим краще в нас все вийде. Скажу чесно, я не готова вкладати в реалізацію ідеї великі кошти ( можна було б зняти місце біля катка за 950 грн в день, але чи варто це того?), надрукувати 3000 флаерів за 1000 грн, замовити промоутерів їх роздавати – така акція буде звісно ефективна, але більшість можна зробити, затративши мінімум коштів, і роздати флаери самостійно.

Згадайте, чи проводились інформаційні компанії про попередні виставки? Чи проводили ви якісь майстер-класи – чи просто сиділи цілий день в надії, що хтось пройде повз? При грамотно проведеній інформаційній компанії не дуже важливо, де ми будемо знаходитися, важливо, щоб люди знали, що ярмарок відбувається, і де саме.

Влітку буде легше – статус громадської організації дає можливість написати заяву в міськвиконком про проведення акцій з вказанням дати, місця події і кількість учасників і отримати дозвіл, а отже, міліціонери нам не страшні J.

Можна буде вибиратися і в парка Гагаріна, і на Бульвар,і в гідропарк та і по іншим містам їздити( оце то я розмріялася!!).

Але якщо чекати, що хтось організує виставку за тебе, а  я посиджу-подивлюсь, що у вас вийде – чи не буде потім соромно за свою поведінку? Зробіть посильний вклад у спільну справу, і  за якийсь час у вас буде привід сказати – я причетний до створення бренду хендмейдерів, дайте собі можливість навіть не взяти участь, а власноруч створити щось цікаве.  

 

 

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
qikread
1 Елена (qikread)   • 19:33:34, 16.10.2012 [Материал]

Юля, а що вас здивувало? Українська мова? то взагалі-то я виросла на Тернопільщині, однак вільно спілкуюся і українською, і російською, навіть статті пишу для сайтів, в основному на російській ринок, непогано знаю англійську мову. вибір мови спілкування залежить виключно від мого настрою і зручності для співрозмовника
p.s. Зізнаюся чесно, очепятки не вичитала, грипую, важко сконцентрувати увагу
qikread
2 Елена (qikread)   • 21:33:45, 16.10.2012 [Материал]

p.s. Зізнаюся чесно, очепятки не вичитала, грипую, важко сконцентрувати увагу
3DSchuminator
3 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 11:31:50, 17.10.2012 [Материал]

ну да, в житомирской области чаще встречается атомная смесь нескольких языков в самой ужасной форме. Как пример - стандартный диалог двух, как они себя считают, украиноговорящих людей:
- Скільки осталося время?
- Два часа і тридцять пять менут.
- А ми вспієм?
- Якшо нє - слєдующа встреча через дві неділі.

:)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо