Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2012 » Декабрь » 6
RomanDavydenko Вперше в історії Житомирського військового інституту його випускник став народним депутатом

RomanDavydenko


Оценка: 2.5/5 Голосов: 13

Вперше в історії Житомирського військового інституту його випускник став народним депутатом

06.12.2012, 13:27:02 1617 2.5 5


8 грудня Житомирський військовий інститут ім. С. П. Корольова Національного авіаційного університету святкує свою 93-тю річницю від дня заснування. Завдяки його багаторічному існуванню у світ вийшло багато яскравих особистостей, видатних постатей, які з часом досягли значних висот як у професійній діяльності, так і у громадському житті держави. Всі без винятку проявили себе як висококласні спеціалісти у професійній кар’єрі та беззаперечні патріоти України. За 93-річну історію створення інституту було випущено у світ більше 40 тисяч випускників, які прославили свій навчальний заклад в усіх сферах своєї діяльності, наразі чесно і самовіддано служать Батьківщині.

У святкових заходах з нагоди дня народження інституту, які відбулись 4 грудня, взяла участь Житомирська обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка». З привітальним словом виступив і Рустам Раупов, депутат Верховної Ради VII скликання, голова обласної організації партії, колишній курсант, випускник Житомирського Військового училища.

«Житомирський військовий інститут – гордість Житомира, його окраса і візитна картка, вагомий внесок у розбудову Незалежної України. Я пишаюся тим, що інститут виховав мене як справжнього патріота, прищепив волю, жагу до перемоги. ЖВІ НАУ готує спеціалістів найвищого класу. Зі свого боку, я, як Народний депутат, буду всіляко сприяти процвітанню і зміцненню авторитету мого рідного вищого навчального закладу», - зазначив Рустам Раупов.

Рустам Бурханович вручив цінний подарунок для інституту ректору Юрію Даніку, до речі, колишньому одногрупнику. Народний депутат висловив надію, що кожен наступний випускник закладу продовжить традицію і стане яскравою зіркою на небосхилі української еліти.

http://www.zhitomir.info/news_116495.html


Прес-служба Житомирської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
Pulp_Fiction
1 Винсент Вега (Pulp_Fiction)   • 20:45:36, 07.12.2012 [Материал]

Странным образом который раз в этом блоге пропадают комментарии. Мистика!
albertacalgary
2 Calgarian (albertacalgary)   • 21:52:39, 07.12.2012 [Материал]

Ну так кто автор;-)))) а теперь все дружно подумаем, КАКУЮ политику будут проводить люди, которые боятся любой критики в свой адрес:-)))
RomanDavydenko
3 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 22:19:44, 07.12.2012 [Материал]

О какой критике вы говорите? Хамство и критика это разные вещи.
Pulp_Fiction
5 Винсент Вега (Pulp_Fiction)   • 22:29:05, 07.12.2012 [Материал]

А кто хамил?
RomanDavydenko
4 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 22:28:59, 07.12.2012 [Материал]

Вы вспомнили про нацизм, алкоголизм? Думаю, это не предел вашей фантазии.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо