Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2012 » Декабрь » 21
RomanDavydenko Цікаво, наступний буде посол України в Німеччині, Канади чи Австралії.

RomanDavydenko


Оценка: 3.4/5 Голосов: 5

Цікаво, наступний буде посол України в Німеччині, Канади чи Австралії.

21.12.2012, 18:53:10 1522 3.4 3


Шановний Сергію Миколайовичу!

Дозвольте висловити вдячність за Ваше сприяння у підготовці та проведенні робочого візиту до Королівства Бельгія житомирської делегації на чолі із заступником голови – керівником апарату Житомирської обласної державної адміністрації О. А. Никитюком (12-14 грудня ц. р.) з метою представлення економічного та інвестиційного потенціалу Житомирщини.

З приємністю відзначаю, що згаданий візит став хорошою можливістю поінформувати представників ділових кіл Бельгії про економічні та інвестиційні можливості як Житомирського регіону, так і України в цілому. Він засвідчив високий взаємний інтерес до налагодження та поглиблення двосторонньої економічної співпраці, реалізації спільних проектів у різних галузях, став вагомим внеском у розвиток українсько-бельгійської міжрегіональної співпраці. Сподіваюсь, що підписаний у ході візиту Меморандум про співпрацю між Житомирською ОДА та Бельгійсько-Українською торгово-промисловою палатою сприятиме подальшому налагодженню безпосередніх контактів із бельгійськими партнерами та відкриє додаткові можливості для розвитку майбутнього співробітництва, а також розширення українського експорту на бельгійський та європейський ринки.

Користуючись цією нагодою, хотів би підтвердити запевнення у моїй високій повазі та запросити Вас, Сергію Миколайовичу, відвідати Королівство Бельгія у зручний для Вас час у контексті подальшого розвитку двостороннього українсько-бельгійського міжрегіонального діалогу.

З повагою,
посол України в Бельгії Ігор Долгов

Чи може губернатори взяли на себе функції МЗС, і литітимуть з всім губернаторським штатом?

http://ruporzt.com.ua/vlada/44017-posol-podyakuvav-gubernatoru-zhitomirschini-ta-zaprosiv-do-belgyi.html

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
РИП
1 Игорь (РИП)   • 20:49:11, 21.12.2012 [Материал]

А что там "Удар" в раде? Может поделитесь информацией?
RomanDavydenko
2 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 20:51:26, 21.12.2012 [Материал]

Игорь вся информация в интернете. Чего могу больше рассказать, рассказываю друзьям.
aldan
3 Alex (aldan)   • 13:31:44, 22.12.2012 [Материал]

Тогда расскажи, когда рассчитаются с людьми за октябрь.
Отмазка с концом света не проканала, на носу Новый год, Неужели партия "Удар" на грани банкротства?? Или сумма предстоящего новогоднего корпоратива настолько велика, что не позволяет выплатить обещанную зарплату???


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо