Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Январь » 23
RomanDavydenko ЖИТОМИРСЬКИЙ «УДАР» ПІДПИСАВ РЕЗОЛЮЦІЮ ЩОДО СПІЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В Автор: УДАР ЖИТОМИРЩИНИ

RomanDavydenko


Оценка: 2.8/5 Голосов: 9

ЖИТОМИРСЬКИЙ «УДАР» ПІДПИСАВ РЕЗОЛЮЦІЮ ЩОДО СПІЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В Автор: УДАР ЖИТОМИРЩИНИ

23.01.2013, 14:55:57 1572 2.8 5

ЖИТОМИРСЬКИЙ «УДАР» ПІДПИСАВ РЕЗОЛЮЦІЮ ЩОДО СПІЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В
Автор: УДАР ЖИТОМИРЩИНИ

22 січня в Житомирі відбувся круглий стіл на тему Дня Соборності України за участю народних депутатів, представників Житомирських обласних осередків партій «УДАР», «Батьківщина», ВО «Свобода», «За Україну», «Фронт Змін», Житомирської обласної організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів та Житомирського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Шевченка, місцевих краєзнавців, активної молоді. Розпочалось зібрання з короткого екскурсу в історію до подій, пов’язаних з днем проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки 22 січня 1919 року. Учасники круглого столу поділилися своїми спогадами та переглянули діафільм про свято Соборності, відзнятий у Житомирі в січні 1990 року, коли сотні людей з жовто-блакитними прапорами вийшли на вулиці міста та зібралися на мітинг на стадіоні «Спартак». «Ми вважаємо день Соборності одним із головних свят незалежної України, адже саме в цей день здійснилася мрія мільйонів українців про довгоочікуване об’єднання українських земель. Наша задача – не допустити аби зусилля прадідів виявилися марними. Адже це наша історія та сьогодення. Народ, який не знає чи не пам’ятає історії, не має майбутнього. Ми прагнемо, аби наша держава мала щасливе майбутнє. Ми готові захищати її національні інтереси, духовну та територіальну цілісність країни», - наголосив член партії «УДАР» Олексій Буковський. Після привітань громади з Днем Соборності України, які прозвучали від представників різних політичних та громадських організацій Житомирщини, відбулось активне обговорення та внесення пропозицій до резолюції щодо спільної діяльності в напрямку зміцнення єдності та соборності української держави. Учасники круглого столу підписали резолюцію, у якій вимагають від влади припинити політичні репресії та скасувати Закон «Про засади мовної політики». Також вимогою резолюції є заклик до депутатів усіх рівнів реалізовувати державницьку національну ідею в своїй діяльності. До того ж, на круглому столі мова йшла про те, щоб усі патріотичні партії, які сьогодні є в країні консолідувались для спільних дій.


Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko ЖИТОМИРСЬКИЙ «УДАР» ПІДПИСАВ РЕЗОЛЮЦІЮ ЩОДО СПІЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В Автор: УДАР ЖИТОМИРЩИНИ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 18:57:51, 23.01.2013 [Материал]

ЦИТАТА:
"ЖИТОМИРСЬКИЙ «УДАР» ПІДПИСАВ РЕЗОЛЮЦІЮ ЩОДО СПІЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В" В чём???
РИП
2 Игорь (РИП)   • 19:29:57, 23.01.2013 [Материал]

А можно услышать выступление гн. Давиденко?
RomanDavydenko
3 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 20:44:33, 23.01.2013 [Материал]

Нужно у журналистов спросить про запись выступления. Если кратко, то я предложил внести в резолюцию отдельным пунктом, декриминализация статьи по которой отбывает наказание Ю. Тимошенко, прекратить политическое преследование инакомыслия и критики власти, свободу политзаключенным и контроль народом власти.
Zapatero
5 Zapatero (Zapatero)   • 21:47:51, 23.01.2013 [Материал]

т.е. вор НЕ должен сидеть в тюрьме????
РИП
4 Игорь (РИП)   • 21:34:28, 23.01.2013 [Материал]

У них там первым был вопрос - "Свободу Африке",
а меня уже потом, в части - РАЗНОЕ
В.Высоцкий.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо