Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Февраль » 4
RomanDavydenko В Житомирі обрали нового голову міської організації партії "УДАР"

RomanDavydenko


Оценка: 1.9/5 Голосов: 9

В Житомирі обрали нового голову міської організації партії "УДАР"

04.02.2013, 22:31:06 2068 1.9 13

http://www.zhitomir.info/news_118713.html

На позачерговій конференції Житомирської міської організації політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка», яка відбулася 3 лютого, було обрано голову організації, його заступника та голову виконавчого комітету.

Привітальне слово делегатам та гостям конференції сказав народний депутат України, голова Житомирської обласної організації ПП «УДАР» Рустам Раупов. Він закликав усіх об’єднатися навколо ідеології формування та зміни існуючого стану справ, відстоювати свої ідеологічні принципи.

«Ми пройшли нелегкий шлях виборчої кампанії, досягли непоганого результату, але нам зупинятися не можна. Попереду у нас місцеві та президентські вибори, які ми повинні виграти з найкращим результатом. Політична партія насправді сильна лише тоді, коли члени партії довіряють одне одному та беруть на себе відповідальність, коли відносини базуються на взаємній довірі та повазі», - наголосив він.

За одностайним рішенням учасників зборів головою Житомирської міської організації ПП «УДАР» було обрано Олексія Буковського, який відтепер представлятиме інтереси партії в обласному центрі. Новообраний голова зарекомендував себе як порядна та виважена людина зі стійкими моральними та ідеологічними принципами, який здатен згуртувати навколо себе людей та бажанням змінювати життя громадян у кращу сторону.

«Наша задача – зробити все для того, аби Житомир став європейським містом, а Україна – європейською державою. Я готовий формувати команду і нести відповідальність за неї, адже лише єдиним фронтом ми досягнемо поставлені перед нами цілі», - зазначив у своєму виступі Олексій Буковський.

Заступником голови міської організації було обрано Романа Давиденка, який балотувався по мажоритарному округу м. Житомира від партії на парламентських виборах і здобув велику повагу та популярність серед житомирян.

Головою виконавчого комітету за одностайним рішенням зборів обрали нинішнього депутата міської ради В’ячеслава Глазунова.

Гостями цьогорічних міських зборів стали народні депутати від партії «УДАР», а саме: голова Закарпатської обласної організації ПП «УДАР» Валерій Пацкан, голова Рівненської обласної організації ПП «УДАР» Віталій Чугунніков та голова Івано-Франківської обласної організації ПП «УДАР» Роман Чернега.

«Наша ціль – велика перемога над існуючим режимом. І кожен з нас робить кроки до поставленої мети, докладаючи усіх зусиль», - зазначив народний депутат України Валерій Пацкан.

Також у своїх виступах вони наголосили на тому, що одним із кроків до досягнення великої перемоги є підсилення та зміцнення місцевих організацій партії.

 «Ми одна велика родина, яка називається «УДАР». Наша задача – нова якість політики, повернення довіри виборця до політиків, зміцнення місцевих осередків партії», - зауважив народний депутат України Віталій Чугунніков.

«Житомирська область показує хороші результати роботи – тож нехай і надалі ваші лави лише поповнюються та розширюються. Хорошої і продуктивної вам роботи», - зазначив народний депутат України Роман Чернега.

Насамкінець відбулося вручення партійних квитків новим членам партії. Конференцію своїм виступом завершив новообраний голова міської організації ПП «УДАР» Олексій Буковський.


Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko В Житомирі обрали нового голову міської організації партії "УДАР"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 13
Sams2
1 Александр (Sams2)   • 22:59:40, 04.02.2013 [Материал]

Очень интересная партия. Вот интересно, сколько она просуществует, если из нее убрать Кличко?
Дорогенька
2 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 23:22:35, 04.02.2013 [Материал]

порадуйте мене відповіддю
RomanDavydenko
3 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 00:32:20, 05.02.2013 [Материал]

Кличко особисто, не любить коли Партію УДАР називають його іменем. І він розраховує на кожного з нас, як і ми на нього. Питання, чи припущення Sam2, даже реторичним не можна назвати, оскільки всі ми смертні і ходимо під Богом. А партія на то і партія, щоб у неї був лідер і вона існує в автономному режимі, в режимі однієї команди. А команда в нас є і буде завжди. На зміну нам прийдуть інші.
telefon
4 джавахарлал нюру (telefon)   • 00:59:40, 05.02.2013 [Материал]

А куда делся предыдущий секретарь горкома?
Buchinskij
5 Александр (Buchinskij)   • 07:57:21, 05.02.2013 [Материал]

А ведь и правда,куда? А так жутко интересная новость...
РИП
6 Игорь (РИП)   • 08:16:46, 05.02.2013 [Материал]

Билеты ещё есть?
Ангина
7 Инна (Ангина)   • 11:44:58, 05.02.2013 [Материал]

)))))))))
aldan
8 Alex (aldan)   • 17:03:36, 05.02.2013 [Материал]

...«Ми одна велика родина, яка називається «УДАР». Наша задача – нова якість політики, повернення довіри виборця до політиків, зміцнення місцевих осередків партії»
Аж за душу взяло, проняло до кобчика. А от "...повернення довіри виборця до політиків" чуть слезу не пустил ... Но как быть с этим?-

chevavdso _ 16.01.2013 18:23
Партия "Удар" так и не выплатила зарплату людям работавшим на выборах. 196 и.о. Партия прошла в ВР на обмане, люди разочарованы. Больше таких кидков не будет.

vladmir-XY _ 13.12.2012 22:59
Так это только крымчане вопрос поднимают, а должен УДАР всей Украине за октябрь. Спросите в любой области любого штабиста, заплатили ли ему за октябрь. Только каску оденьте до момента окончания фразы, а то можете получить чем-то тяжелым.

Александр пятница, 1 февраля
Просто хочется ясности,будут деньги или нет.Уже б сказали ребята забудьте.А так ждем ждем ждем......

округ № 63 г. Бердичев, понедельник, 21 января
В г. Бердичеве, Бердичевском р-не Житомирской обл. До этого времени не выплатили обещанную сумму за октябрь, не однократно на наше обращение в офис партии удар за № тел. 0442356902 обещали выплатить до нового года. Поверили, надеялись, что Кличко честный человек, а получается что у партии "УДАР" все обманщики. Решили подавать в суд, а также поехать к Верховной Раде поздравить партию БРЕХУНОВ с получением мандатов. Агитаторы г. Бердичева и района.

Татьяна вторник, 15 января
В Николаеве наблюдателям денег не заплатили! Обещали до 12.01.13! ПОЗОР!!!!!!!!!!

Анна 30 декабря, 2012 год
Я работала членом избирательной комиссии от партии "Удар" в Кривом Роге. Сначала обещали одну сумму.Потом половину людей сократили, хотя они уже поработали немало, тратили личные средства на проезд и мобильную связь. В результате заплатили вполовину меньше. До Нового года должны были выплатить остальное, но не сказали до какого. Все возмущены. Видно на нас забили уже, ведь выборы прошли. Не выплатят-больше никто к ним работать не пойдет.
И т.д. и т.п. .................
priatel
9 Антон (priatel)   • 23:51:46, 05.02.2013 [Материал]

Сейчас Роман начнёт писать много "ИнТеРеСнЫх" вещей, а по сути вопросов ответит примерно так:
"Всё это не правда, я даю Вам слово БоЕвОгО офисира,что все получили деньги.Возможно сделает ссылочку на статью нашего "любимого" и "уважаемого" мера Володи,что это дело рук заказных троллей, у нас хотят украсть голоса,ой...только вот "голоса" уже в прошлом.
Ув. Роман(насколько помню у Вас пунктик по-поводу уважения к себе любимому) во время избирательной кампании я писал о сложившейся ситуации с деньгами и отношению к людям Вашей политической силой,а Вы отписались,что я и многие другие,мягко говоря,лукавим и пишем заказуху.Так вот-я пожалуй повторюсь,Вы и ВСЯ ваша ПаРтИя АЛЧНЫЕ-ЖАДНЫЕ-ЛЖИВЫЕ люди...
RomanDavydenko
10 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 01:48:28, 06.02.2013 [Материал]

Ох Антон ..., как по мне никому денег не обещал и не платил...нет ни одного, повторю ни одного человека, кто может меня упрекнуть в том, что я шел на выборы и платил деньги (рассчитался либо нет). и во лжи никто, кроме тебя наверное одного и то не знаю по каким соображениям. Говорю за себя. И когда будут агитировать за УДАР, идейные и не за бумажки, которые кому то дороже совести, тогда считай моя МЕЧТА сбылась. Как я и сделал когда шел на выборы. Не все ПОКУПАЕТСЯ и ПРОДАЕТСЯ! Антоша. И сейчас УДАРники ночуют в ВР, за тебя и за твоих еще не родившихся детей.
priatel
11 Антон (priatel)   • 11:57:43, 06.02.2013 [Материал]

Ах,Романчик-Романчик,выводов ты так и не сделал,каким ты был,таким ты...
Ночуют они там не за меня,что самое интересное и не за ТЕБЯ,а про ДЕТЕЙ,так сразу анекдот вспоминается(ты же офицер,а как известно бывшими они не бывают)когда внук деда мучил вопросом станет ли он генералом,сорри унесло немного в сторону,так вот,стоят они за СЕБЯ ЛюБиМыХ.
А про ТВОЮ избирательную кампанию,ну если на то пошло,так лучше вообще молчи.Ты ехал на хрупких плечах городских штабистов,а взамен только по шапке давал.
ПыСы можешь свой телефон не писать,что с тобой встречаться,ты как не говорил правду так и продолжаешь это делать.http://zhzh.info/blog/2012-09-22-5977
zloe_zlo
12 Роберт (zloe_zlo)   • 12:13:33, 06.02.2013 [Материал]

Судя по фото: из 4-х кентов 50% патриотов :-)
1-10 11-11


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо