Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ВиК » 2013 » Февраль » 12
ВиК Постав своє запитання Голові Мінрегіону!

ВиК


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

Постав своє запитання Голові Мінрегіону!

12.02.2013, 13:42:16 1569 5.0 5

Редакція «України Комунальної» готується до знайомства з новопризначенимМіністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадієм Темником.

Ми хочемо надати Тобі, наш Читач, можливість також взяти участь в інтерв'ю з керівником галузі. Крім питань, підготовлених нами, наші журналісти зможуть поставити Міністру ті питання, які явно накопичилися у тебе, Читачу!

Ти можеш запитати Міністра про все, що давно тебе хвилює і турбує: про якість послуг ЖКГ, про їх дорожнечу та перспективи зростання комунальних тарифів, про незадовільну роботу комунальних служб!

Залишай свої питання нижче в коментарях і не соромся! Ти - споживач, який не отримує послуги ЖКГ безкоштовно!Ти маєш право знати правду!Чекаємо від тебе, Читач, гострих, актуальних питань «в яблучко»! А ми в редакції, проаналізувавши всі твої побажання, відберемо топ-10 найбільш важливих! Відповіді будуть опубліковані на нашому порталі в тексті інтерв'ю!

Надсилати нам свої питання ти можеш до 20 лютого. Ти також можеш брати участь у складанні «золотої десятки»: натисни плюс, якщо тобі сподобалося питання. Набравший максимальну кількість балів - 100% потрапить в топ-10! Читача, який задав найцікавіше питання, чекає приз від редакції.

редакція ІА "Україна Комунальна"

Прикреплённые изображения:
ВиК Постав своє запитання Голові Мінрегіону! ВиК Постав своє запитання Голові Мінрегіону! ВиК Постав своє запитання Голові Мінрегіону! ВиК Постав своє запитання Голові Мінрегіону!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
ВиК
1 Viktor (ВиК)   • 13:44:13, 12.02.2013 [Материал]

Обычно мы обсуждаем проблемы ЖЭКов и ЖКХ в кругу форумчан, а сейчас появилась возможность получить ответы от специалистов и, возможно, от самого министра
SteamRoller
2 Михаил (SteamRoller)   • 16:39:03, 12.02.2013 [Материал]

Я бы такой вопрос задал:
-как понимать фразу мэра Житомира Дэбоя (кто подскажет его фразу про "не хочу заниматься капризами житомирян" и про "я мэр и не буду всякой ерундой заниматься")

и

-как можно заставить власти реагировать на удобные для граждан онлайн-обращения, которых существует множество (например http://tvoemisto.org.ua , но власти они пофигу) - чтобы можно было туда писать про открытые люки, невывезенный мусор и т.п.
telefon
4 джавахарлал нюру (telefon)   • 19:48:00, 13.02.2013 [Материал]

На сайте мэрии даже есть "личный кабинет" Дебоя. Однако, ни один чел, написавший туда, ответа не получил.
Похоже, действует по своим высказываниям из коммента №2.
telefon
5 джавахарлал нюру (telefon)   • 19:51:04, 13.02.2013 [Материал]

Вот адрес этого "кибинета" Дебоя:
http://zt-rada.gov.ua/questions
В архиве нет ни одного вопроса-ответа. Незайманий! )
коррупционер
3 владимир (коррупционер)   • 18:28:12, 12.02.2013 [Материал]

да что здесь думать...пусть прокомментирует ситуацию в овруче.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо