Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » gridmoor » 2013 » Март » 11
gridmoor Donna Donna

gridmoor


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

Donna Donna

11.03.2013, 22:22:59 1630 5.0 1

Джоан Баез «Донна Донна» послухав и згадав одну сумну історію ,що трапилась в Даніі на молочній фермі.
Корови там доброзичливі і слухняні, генетику і набуті рефлекси так просто не обійдеш, але інколи проривається щось забуте чому вони не можуть опиратися так от привела телиця (перший раз ,значить) теля і коли ми спробували підійти його забрати вона травмувала дружину фермера і дременула в поля разом с телям .Шукали довго аж поки не зателефонували з сусіднього хутора .У них якась корова з малим вештається чи не наша бува, ми туди з транквілізаторами і не дарма, 400 кілограм суцільної непокори та адреналіну вдалося притамувати лише з третьої дози і то не до кінця вона стала млявою,але хто їй вороги пам’ятала добре, довелось прив’язати до трактора накоротко і тягнути. а вона не припиняла атак ...
На ранок вся морда була схожа просто на пухлину ,агресія нікуди не поділася і вирішили її приспати ,я умовив дати шанс ,ходив неділю годував окремо трохі заспокоїлась та одного дня вона дотягнулась до будівельника, що повз проходив ну і на цьому все –вона свій шанс на життя втратила.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 07:28:59, 12.03.2013 [Материал]

Не будите во мне зверя - тайный девиз каждой женщины )))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо