Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » LesikPsih7 » 2013 » Март » 21
LesikPsih7 СПЛЕТІННЯ СВІТІВ

LesikPsih7


Оценка: 5.0/5 Голосов: 5

СПЛЕТІННЯ СВІТІВ

21.03.2013, 03:09:32 1807 5.0 5



Зі своєї роботи пам’ятаю один випадок, що змінив моє ставлення до світу та людей. Була дівчинка, що дивилася крізь мене. Так, наче очі не мають життя, хоча організм ходить і дихає. Єдиним поєднуючим елементом між нами були карточки тесту та мініатюрні фігурки тварин. Сидячи поряд, я ловила себе на думці, що два об’єкти абсолютно не стикаються один з одним. Карточки і фігурки так поєднували нас десь біля місяця. Неможливість встановлення контакту вселяло в мене тривогу. Якщо собака дивиться тобі в очі, то слів вже не потрібно, щоб розуміти один одного. Коли людина взаємодіє з тобою, то відсутність в очах погляду вселяє жах.
Одного весняного ранку я прийшла, щоб налагодити нашу предметну взаємодію і ще більший жах охопив мене. Мені почулися слова: «Ви змінили зачіску? Так гарно.» Ще декілька хвилин мені потрібно було, щоб зрозуміти, що це мене запитує дівчинка, з якою може бути лише перекладання іграшок та карток. Я відчула, що є два паралельні світи. В першому з них два біологічні об’єкти шукають причини, щоб відбути час. В другому – два світи переплелися і стали взаємозалежними.
Коли я усвідомила, що можуть існувати ці два паралельні світи, то бажала побачити те дивне сплетіння. Життя сповнене предметними маніпуляціями, котрі спонукають нас відкривати рота і виплескувати потік інформації. При цьому доречним буде слідкувати за мімікою і створювати гарний настрій лицем. Я стала ясновидицею, коли відчула подих того дивного паралельного світу сплетінь. Часом розумієш, що твоє покликання – це самотність. Один приходиш у світ і помираєш один. Суть взаємовідносин кидає у ілюзії, сподівання, бажання. Часто нездійснені. Якби бути двома хмаринами, відірваними від людського існування, то можливо стати одним і розтанути разом у небі. Та людське життя розводить наші дороги у різні боки, закриває стінами цінностей, емоцій, бажань. Я кидаю поглядом у твій бік мотузку. Часом ти кидаєш її в мій бік. І наше з тобою сплетіння світів абстрактно продовжує життя, незалежно від нашої відстані та перешкод. Буває, що я втрачаю мотузку і погляд шукає тебе. І відчуваю, що далі йтиму без неї, як тупа та дика істота. Та знову ти рятуєш мене своїм поглядом. І шлях мій стає світлим та просторим.
Я не можу зрозуміти, куди втікає погляд, коли очі спрямовані на тебе, але порожні. Знайти би те місце в організмі людини. Можливо там живе душа. Ще ні один хірург не знайшов місце, де ховається душа.

Прикреплённые изображения:
LesikPsih7 СПЛЕТІННЯ СВІТІВ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
mamaMa
1 Kristina (mamaMa)   • 05:53:17, 21.03.2013 [Материал]

Мне очень нравится как Вы пишете! Продолжайте в том же духе и издавайте книгу, будете в бестселлерах! Ирвин Ялом курит в сторонке..
LesikPsih7
2 Lesik (LesikPsih7)   • 20:34:41, 21.03.2013 [Материал]

Спасибо.) На пенсии может напишу
wowa
3 житомирянин (wowa)   • 21:56:39, 21.03.2013 [Материал]

А может никакое это не сплетение миров , а Вам просто хотелось что б девочка что то сказала к тому же Ваше новая причёска Вам действительно нравилась ;-) Может Вы просто свой голос услышали :)
Хотя бывают конечно моменты , которые переживаешь и трудно объяснить . Вот , как то мастер на работе мне по пальцу молотком ударил , и самое интересное , что за секунду до этого я знал , что так произойдёт ( я держал маленькую деталь руками на наковальне, а мастер кернил её ) . Учёные говорят , что в наш мозг замечает мелочи в обстановке вокруг нас и сопоставляет их с нормой . Эти мелочи мы по сути не замечаем , но если что то происходит не так , как обычно , то мозг шлёт сигнал тревоги , и мы испытываем чувство интуиции .
LesikPsih7
4 Lesik (LesikPsih7)   • 23:56:44, 21.03.2013 [Материал]

Возможно между вами и начальником был неосознанный конфликт. Такая версия тоже возможна)
wowa
5 житомирянин (wowa)   • 00:32:39, 22.03.2013 [Материал]

Ну , конфликты на работе случаются , но , как объяснить то , что я предвидел происходящие ? Думаете , если всё таки был такой конфликт , то я , каким то образом либо прочитал мысль начальника , либо сам мысленно внушил ему ударить меня по пальцу ? Не знаю, но думаю , что это всё таки интуиция ...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо