Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Март » 30
RomanDavydenko СВОБОДУ РУСЛАНУ КОШУЛИНСЬКОМУ!

RomanDavydenko


Оценка: 2.5/5 Голосов: 13

СВОБОДУ РУСЛАНУ КОШУЛИНСЬКОМУ!

30.03.2013, 03:03:14 1485 2.5 10

Влада, не робила таємницю зі збору підписів за відставку, опозиціонера Руслана Кошулинського, з посади заст. голови ВР. Таке враження, що у держави немає інших проблем, як вислів недовіри людині яка пропрацювала пару місяців на посаді. Знову ж такі цікаво, невжеж Руслана звінувачують в тому, що зненацька випав сніг і Київ зупинився в колапсі? Може Р. Кошулінський шаман і у всьому винувати СВОБОДА? Може влада намагаюється шантажувати когось таким чином?Може хоче «ПРинципово» та показово заблокувати роботу парламенту? А чи всі провладникі підпишуть відставку? Чи вистачить підписів? Те, що Кошулинського будемо відстоювати безпречний факт, те що, це «дитячий» протихід і невдале па-деде, розраховане на відволікаючий маневр теж факт, цікавить інше, хто їм там це видумля? Видно крім рахувати гроші і відбирати підприємства, сажати невинних, притягуючи за вуха кримінальні справи, більше нічого невміють...Виникає логічне питання, а шо там взагалі робить Калетник?

Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko СВОБОДУ РУСЛАНУ КОШУЛИНСЬКОМУ!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 10
Sams2
1 Александр (Sams2)   • 09:05:25, 30.03.2013 [Материал]

"Таке враження, що у держави немає інших проблем, як вислів недовіри людині яка пропрацювала пару місяців на посаді"

"Проработала"? Роман, именно объединению ваших саботажных политорганизаций ВР как раз и не работала! Не принимались важные решения для жизни страны, не проиндексированы пенсии, не увеличены выплаты инвалидам-сиротам... Если "это" вы называете работой, то вас не то, чтобы в отставку, вас за решетку надо!
RomanDavydenko
2 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 09:13:01, 30.03.2013 [Материал]

Партия Регионов нам поможет в посадке? Правда Саша? А вам как истинному ПээРовцу, и как анониму, посоветую анонимку написать, её ПРиймут к рассмотрению и ПРиймут меры. Анонимки ведь согласно нового УПК уже являются официальным обращением, как в старые добрые ГУЛАГОВСКО-НКВДшные времена. И расстрелять, Вы именно этого хотите, судя по комментарию. Так вот Сашуля, если на мне, это все закончиться в Украине, я согласен, на все вышеперечисленное, по отношению ко мне, лично.
Sams2
4 Александр (Sams2)   • 10:07:23, 30.03.2013 [Материал]

Не надо НКВДшных приемчиков - навешивания ярлыков. Незачем называть меня ПээРовцем, тем более - истинным. Проголосовать за ПР меня вынудили, именно вынудили вы - вся ваша объеопа. ВАше патологическое желание всеми методами ввергнуть страну в пропасть. Ради своих шкурных интересов вы блокируете парламент, всячески препятствуете работе страны. Скажите, в стране нет проблем? Почему, когда страна в таком сложном положении, ваши партии ничего не делают для улучшения жизни украинцев? Вы же обещали на выборах!
Почему, вместо того, чтобы срочно принимать законы, способствующие развитию экономики, ваши лидеры за наш счет катаются по стране? Где работа? Мы вам платим зарплату, оччень хорошую, которую вы не отрабатываете, вообще не работаете. Почему ваша принципиальность заканчивается перед кассой? Отрабатывайте зарплату!!! Для вас же чем хуже, тем лучше. Для того, чтобы на гребне недовольства людей прорваться к власти, вы готовить добить страну, поставить украинцев в еще более тяжелые условия.
ВАс в ВР много. Вполне достаточно, чтобы принимать нужные для страны законы. Тем более, вы сами постоянно твердите, что ПР не имеет большинства. Вопрос - почему оппозиция в ВР ничего не делает для улучшения жизни украинцев? Ответ - потому, что это не является их целью.
Да, ПР - власть мерзкая. Но вся ваша объеопа - совсем говно.
толян11
3 анатолий (толян11)   • 09:45:14, 30.03.2013 [Материал]

шо опозиция,шо влада,працюють только на одно- на себя! с вашей ср...ной работой скоро от Укрины останется только уркаина и то в фольклере и анекдотах.
Дорогенька
5 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 12:08:17, 30.03.2013 [Материал]

по моєму за цей сніг повинна у відставку подати вся верховна рада.. і всі інші ради. і застрелитись.
RomanDavydenko
6 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 13:40:35, 30.03.2013 [Материал]

добре, що ви це мені не пропонуєте...а так згоден...
Дорогенька
8 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 18:37:59, 30.03.2013 [Материал]

якщо так просите, то пропоную і Вам те ж саме зробити. я не жадібна. патронів підкинути можу.
РИП
7 Игорь (РИП)   • 16:25:52, 30.03.2013 [Материал]

Згоден що ви гівно?
Cobalt
9 Cobalt (Cobalt)   • 23:25:01, 30.03.2013 [Материал]

Трудяги, бля. Одни нихера не делают, другие им помогают.
"Падонки! Все падонки! Адназначна!..." (Известный классик)
Іскандер
10 Іскандер (Іскандер)   • 11:47:26, 31.03.2013 [Материал]

"Виникає логічне питання, а шо там взагалі робить Калетник?"
--------------
Невже? І давно??
Я Вашу, пане Романе, увагу давно звертав на те, що фікція КПУ створена всупереч норм ЗУ "Про Регламент ВРУ": КПУ не має ЖОДНОГО свого представника, який під її партійними знаменами пройшов у ВРУ по мажоритарці. Звідси немає фракції (бо є фікція!) - немає представника від фракції на посаду першого заступника голови ВРУ.
Саме з цього потрібно було розпочинати, а не своїми голосування легітимізувати порушення законів.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо