Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Апрель » 4
RomanDavydenko Як Комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів підтримав резолюцію про недовіру Кабміну.

RomanDavydenko


Оценка: 2.3/5 Голосов: 9

Як Комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів підтримав резолюцію про недовіру Кабміну.

04.04.2013, 02:44:39 1687 2.3 6

 Викладення подій.

Все почалося вчасно о 15.00. Комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів почав свою напружену роботу. На засіданні комітету були пристутні всі члени Комітету. Запізнився на 15 хвл. Арсеній Петрович Яценюк. Розглядалось 10 питань. Одним із них проект Закону про внесення змін до Закону України "Про гуманітарну допомогу" реєстр №2649, проєкт н.д. Г. Зубка (щодо скорочення термінів розгляду визнання чи відмови гуманітарних вантажів). Запізнившийся А. Яценюк (ФЗ), попросив у Голови Комітету Сушкевича Валерія Михайловича надати йому слово і оголосив Резолюцію про недовіру Кабінету Міністрів, на чолі з М. Азаровим. Оскільки, це питання не було включене в Порядок денний, поставили питання на оговорення, на що Секретар Комітету Морозенко Євгеній Вадимович (ПР) заперечив, посилаючись на те, ДОСЛІВНО : "Що цього "ПАПІРЦЯ" він не бачив і в порядок денний це питання не включене. Його підтримав однопартієць Народний депутат Гончаров Анатолій Дмитрович. А. Яценюк категорично заперечив, по-перше, зробивши суттеве зауваження Морозенко Євгенію Вадимовичу, якій назвав Резолюцію, під яким підписались 174 Народні Депутати-"ПАПІРЦЕМ", по- друге посилаючись на Закон про Регламент Верховної Ради, якій передбачає в 10-денний термін розглядання питання недовіри Кабміну на Комітетах, а час вже сплив, оскільки Резолюцію було прийнято набагато раніше, по-трете, посилаючись на Конституцію України і Закон України "Про статус Народного Депутата України" в частині розгляду зазначеного. Його підтримали Куніцин Сергій Володимирович (ПП УДАР), та Леонов Едуард Володимирович (ВО СВОБОДА). С. Куніцин сказав, що Кабмін взагалі треба ставити на місце, оскільки даже в самі пагані часи Л. Кучми, з засідання Кабміну не виганяли Народних Депутатів і за сніговий калапс і безпорядність виконавчої влади Кабмін самостійно мав піти у відставку. Проголосувавши 4- "за" і  3- " утримались"  Розолюцію було прийнято. Якщо, Народний Депутат Верховної Ради України - Вищого Законодавчого органу України,  Резолюцію називає "ПАПІРЦЕМ", що говорити про суддів, прокурорів, правозахисників і пересічних громадан. І показово, що Комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів підтримав Резолюцію. З чим Вас і поздоровляю!






Гончаров Анатолій Дмитрович Перший заступник голови Комітету
Кудря Володимир Іларіонович Член Комітету
Куніцин Сергій Володимирович Заступник голови Комітету
Леонов Едуард Володимирович Член Комітету
Морозенко Євгеній Вадимович Секретар Комітету
Сушкевич Валерій Михайлович Голова Комітету
Яценюк Арсеній Петрович Член Комітету

Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko Як Комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів підтримав резолюцію про недовіру Кабміну.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
ВиК
1 Viktor (ВиК)   • 07:55:30, 04.04.2013 [Материал]

Яценюку не терпится сменить кабмин Азарова на кабмин Арбузова? Интересно, кто его об этом попросил?
RomanDavydenko
2 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 09:15:51, 04.04.2013 [Материал]

День добрый! Вы сами его об этом спросите 06.04?
ВиК
3 Viktor (ВиК)   • 09:24:18, 04.04.2013 [Материал]

Да я бы лучше у Кличко спросил... Кстати, а почему он не хочет посетить славный город Житомир 6 апреля?
Berserk80
5 63rS3rK (Berserk80)   • 15:55:54, 04.04.2013 [Материал]

А он точно будет?
Sams2
4 Александр (Sams2)   • 10:18:36, 04.04.2013 [Материал]

Другими словами- кролик, как последняя свинья, опоздал, и вместо того, чтоб извиниться, начал качать права, за что и получил по ушам. Все.
Cobalt
6 Cobalt (Cobalt)   • 19:37:11, 04.04.2013 [Материал]

"...Вы сами его об этом спросите 06.04?..."

А он сам-то будет-ли?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо