Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GRANIT86 » 2013 » Апрель » 8
GRANIT86 Турнір в Ємільчиному

GRANIT86


Оценка: 3.9/5 Голосов: 18

Турнір в Ємільчиному

08.04.2013, 18:52:18 1249 3.9 1

6-7 квітня 2012 року в смт. Ємільчине за підтримки першого секретаря Житомирського обласного комітету КПУ, депутата обласної ради М. М. Тимошенка проходив міжобласний турнір по волейболу серед дівчат «Весна 2013 на честь повного Кавалера Ордена Слави Й. К. Войтківського».Вболівальники побачили дуже цікаву, змістовну гру. Було все: напружені матчі, вирвані в останній момент перемоги, чесна спортивна боротьба, та драматичні фінали. Команд багато, а переможець лише один, і, зрозуміло, з яким настроєм на перемогу грала кожна команда. Боротьба на спортивному майданчику була настільки запеклою, що закриття турніру відбулось на дві години пізніше, ніж було заплановано організаторами. Призові місця зайняли: у молодші віковій категорії ІІІ місце виборола команда смт. Лугини, ІІ місце зайняли волейболістки з м. Ірпінь, переможцями стали наші сусіди – команда м. Коростень. У старшій віковій категорії ІІІ місце здобули спортсменки з м. Ірпінь, ІІ місце дісталося господарям команді смт. Ємільчине, перемогу святкували юні волейболістки з нашого обласного центру – м. Житомир. Були також визначені кращі гравці на своїх позиціях.

Нагороджував призерів та переможців Йосип Карлович Войтківський. Напевно, на все життя запам'ятають дівчата це свято на честь сивочолого ветерана, з рук якого отримали медалі, дипломи та спортивні кубки. Віриться, що доля ще не раз принесе всім учасникам спортивні успіхи у змаганнях, та щасливе подальше життя

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Half_baked
1 Half baked (Half_baked)   • 17:16:29, 09.04.2013 [Материал]

"А где бабуля?
Я за нее!"


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо