Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » РИП » 2013 » Июнь » 12
РИП Чудеса перевода

РИП


Оценка: 4.3/5 Голосов: 7

Чудеса перевода

12.06.2013, 21:03:31 1629 4.3 1

Истребитель Су-15, взлетевший с подмосковного аэродрома Жуковский и несанкционированно находившийся в районе тренировочного полета самолета с экипажем Серегина-Гагарина, по неосторожности в условиях облачности совершил маневр, приведший к срыву самолета Юрия Гагарина в штопор, заявил журналистам прославленный космонавт Алексей Леонов со ссылкой на рассекреченные данные.


Винищувач Су-15, яким керував екіпаж Серьогіна-Гагаріна, по необережності в умовах хмарності здійснив маневр, що призвів до зриву літака Юрія Гагаріна в штопор.


Про це заявив космонавт Олексій Леонов з посиланням на розсекречені дані.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Radiaciy
1 Sergey (Radiaciy)   • 11:47:04, 13.06.2013 [Материал]

Машинный перевол:
Винищувач Су- 15, що злетів з підмосковного аеродрому Жуковский і несанкціоновано знаходився в районі тренувального польоту літака з екіпажем Серьогіна-Гагаріна, з необережності в умовах хмарності вчинив маневр, що привів до зриву літака Юрія Гагаріна в штопор, заявив журналістам прославлений космонавт Олексій Леонов з посиланням на розсекречені дані.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо