Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ВиК » 2013 » Июнь » 17
ВиК "Батькивщина" требует от Гриценко сложить мандат: "Его действия противоречат соглашению о непротивостоянии оппозиционных сил"

ВиК


Оценка: 3.2/5 Голосов: 11

"Батькивщина" требует от Гриценко сложить мандат: "Его действия противоречат соглашению о непротивостоянии оппозиционных сил"

17.06.2013, 22:58:58 1807 3.2 2

 

Фракция «Батькивщина» обратилась к народному депутату Анатолию Гриценко с требованием сложить депутатский мандат.



"Такое решение было принято на заседании фракции в понедельник после внутрифракцийнои дискуссии вокруг действий Анатолия Гриценко*, которые противоречат соглашению о непротивостояния оппозиционных политических сил и которые свидетельствуют о его активном участие в информационной войне власти против оппозиции", - говориться в сообщении пресс-службы "Батькивщины", передает Цензор.НЕТ.

Ни один из народных депутатов, присутствующих на заседании, не проголосовал против такого решения, 4 воздержались, остальные проголосовали «за».

Комментарий Гриценко А.С.:

Я готовий покласти мандат - але тільки разом з Яценюком!

Коли йшов на сьогоднішнє засідання фракції, були невеликі, але все ж сподівання, що врешті-решт фракція, заради очищення, прийме кадрові рішення - щодо "генератора тушок" і тих фронтовиків-зрадників, якими Яценюк з Мартиненком нафаршували список Батьківщини. Помилився. Недооцінив технологічний талант Арсенія Петровича. Який вирішив переключити увагу - і очистити фракцію від Гриценка. Персональну справу обговорювали майже півтори години. Чого тільки не почув: дискредитує опозицію, зрадник, ворог, воює проти Батьківщини і особисто проти Юлії Тимошенко, союзник Януковича, Льовочкіна... Звучали пропозиції вигнати з фракції, вигнати з парламенту, приймати рішення одразу і негайно. Врешті, проголосували, аби я сам покинув фракцію і поклав депутатський мандат. Перед голосуванням я чітко заявив: 1) з фракції не вийду; 2) мандат покласти можу, не проблема - але тільки разом з Яценюком! Чому з Яценюком? Тому що саме він, своїми "фронтовими тушками", своїми діями і бездіяльністю - дискредитує опозицію найбільше. Яценюк покласти мандат відмовився:) Я вдячний тим небагатьом, хто знайшов у собі сили принаймні утриматися при голосуванні. І сьогодні, після істеричного дійства, я ще раз ставлю свій підпис під кожним словом, сказаним мною за період роботи в Раді: лідерам - прямо в очі, колегам - відкрито на фракції, людям - у публічних виступах. Сумно, що ми з Вами живемо у часи, коли принципові й порядні люди дратують більше, ніж мерзотники. Але так буде не завжди...

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
ВиК
1 Viktor (ВиК)   • 23:00:41, 17.06.2013 [Материал]

В Батькивщине кроличий вождизм.
GRANIT86
2 Сергей Кучер (GRANIT86)   • 23:41:16, 17.06.2013 [Материал]

Яценюк мандат не складе. Батьківщина - типова партія одного лідера який гріє нари. Яценюк- це круто для пустопорожніх заяв. На більше він не здатний. Бродить над ними привид)). НУ Ющенка.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо