Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Август » 8
RomanDavydenko 16 причин, через які мешканцям Житомира живеться так погано:

RomanDavydenko


Оценка: 2.5/5 Голосов: 11

16 причин, через які мешканцям Житомира живеться так погано:

08.08.2013, 13:27:12 1599 2.5 5


1. Працівники «Житомирводоканалу» півроку не отримували зарплату, бо гроші не видавав мер. Як тільки знайшлися кошти на виплату зарплати, мер підкупив правоохоронців, щоб відкрити проти абсолютно невинного директора водоканалу кримінальну справу. Ця справа вже отримала гучну назву: «Каналізаційний злив року».
2. Держказначейство не віддає 20 мільйонів гривень, чесно зароблених житомирським бюджетом, бо мер їм заборонив. Як зізнався керівник держказначейства, він отримав особистий наказ від мера з єдиним реченням: «Даш хоть копійку, гаряча смола- Житомирським лимонадом тобі буде здаватися».
3. Працівники «Океану» та ТОВ «Рудь» ходять на роботу у блакитних дощовиках з написом «Партія регіонів», і тільки перед прохідною перевдягаються у целофанові пакети «Рудь» та «Океан». Просто одного разу мер випадково сказав: «ці пакети - на голову одіну».
4. Усім жителям Житомира після 18 років мер міста особисто робить наколку на чолі: «НАШ МЕР Добер» у перевернутому вигляді, і в день виборів дарує дзеркальце.
5. У Житомирі за 20 років збудували один дитячий майданчик, і той в парку від «Рошен». Мер міста просто одного разу сказав: «Петя не приїдеш в Житомир і не проголосуєш за мене, цукерка Тузік на лопаті, поперек горла тобі стане».
6. Кожної середи мер підпалює машину зі спостерігачами від колишнього мера міста. Колишній мер дотепер не знає, що вона балотувалася. Правда, пам’ятає імена усіх 35 людей, які були її офіційними спостерігачами.
7. Сервер Житомирської ОВК знаходиться у дачному домику мера. Він вже 15 років не може змінити результати виборів, бо у дисководі застряла дискета з декларацією губернатора області.
8. Мер профінансував вибори усім депутатам-мажоритарникам від опозиції, щоб ніхто не запідозрив, що вони від іншої партії. Ті тепер ходять після роботи на дві планьорки – по середам одна на майдані імені С.П.Корольова,4/2 , друга – на майдані С.П.Корольова 1, по п’ятницям – одна на вул. Київській, друга на вул. Михайлівській.
9. Житомирський відділ МВС щовечора звітує меру про кількість правопорушень. Якщо план не виконано, мер особисто забезпечує нормальний показник.
10. Ями на Житомирських вулицях спеціально не латають, бо на асфальті не зручно малювати портрети мера, і ротовий отвір дуже не естетичний і виникає нестримне бажання у перехожих та водіїв в цю яму щось налити.
11. За мерською програмою реформи у комунальній службі, на останніх поверхах в кожній квартирі мають будувати басейни, щоб не латати дахи. І людям приємно і кошти заощадять. Тендер по продажу і встановленню басейнів, виграє фірма, де мер має такій собі інвестиційний інтерес.
12. Весь світ готовий інвестувати в Житомир, безліч супер проектів, по запуску зоряних кораблів з карбідним ГО від дяді Жори з гаражу, розроблення Колайдеру бомжа Андрона простіше мега-самогонного апарату, створення енергозберігаючого гіперболоїду, оскільки тільки Житомир визнано самою аномальною (не плутати депресивною) зоною в світі, куди мешканці Сонця направляють сонячні вибухи та магнітні бурі. І енергії вистачить, щоб продавати її не тільки Европі, але і за «Океан», чи через. Так вигідніше.
13. Майже всі депутати Житомирщині виявили бажання розводити кіз, корів і свиней, і тримати їх у хатах. Тому на їх звернення, мером та міською радою НЕГАЙНО виділено земельні ділянки-сінокоси і видано гроші на будування депутатських маєтків, вибачте хлівів та на придбання худоби, з гаслом: «Кожній корові по хаті, кожному козлу по маєтку».

14. Житомирське ТТУ недоотримає субвенції від міста, оскільки мер самоусунувся від цього питання, знаючи, що народним депутатом стане Голова Житомирського ЗОКу, кому це питання ближче за фахом. Девіз цієї програми – «Забор Житомирського ЗОКу - зупинить зламаний тролейбус!»
15. Депутати Житомирської обласної ради у з’вязку із саморозпуском, та неспроможністю ні на що, дали наказ народному депутату-колишньому спікеру парламенту відстояти Житомирський підлий ліцей скорочено (підліцей) та добряче пропіаритися, тим більше, що все вже вирішено.
16. Мер – це політичний проект губернатора. Він навмисно проштовхує на усі депутатські місця людей з таким прізвищем, а потім сміхується: «Позирайте, клан при владі!»

Все є збігом обставин та порівняння випадкові. Політичний гумор.

Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko 16 причин, через які мешканцям Житомира живеться так погано:
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
RapidDuck
1 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:47:10, 08.08.2013 [Материал]

del
stal4
2 Иосиф (stal4)   • 17:15:30, 08.08.2013 [Материал]

твой гумор не панять
коррупционер
3 владимир (коррупционер)   • 20:08:02, 08.08.2013 [Материал]

1984.
nik41
4 nikolay (nik41)   • 20:40:10, 08.08.2013 [Материал]

Все сегодня какие-то очень нежные,йо...
Дорогенька
5 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 12:30:17, 09.08.2013 [Материал]

точно податковий кодекс скурили...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо