Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Город » zhitomir » 2013 » Сентябрь » 8
zhitomir Концерт на День города Житомира. ФОТО

zhitomir


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Концерт на День города Житомира. ФОТО

08.09.2013, 13:48:35 6537 3.0 1

Десятки тисяч житомирян святкували День міста разом – на головному майдані міста – Соборному. Саме тут проходив гала-концерт за участю легендарного українського гурту «Воплі Відоплясова».

Олег Скрипка зі своїм гуртом «ВВ» змусили танцювати всіх, хто прийшов на гала-концерт. Житомиряни, починаючи від керівництва міста, депутатів міської ради різних фракцій, почесних гостей, іноземних делегацій, журналістів різних поглядів, від малого до великого, буквально «вишивали» на майдані Соборному, де між іншим, яблуку ніде було впасти.

Майже півтори години запальних пісень і танців від «ВВ», а також яскраві виступи Артема Кондратюка, інших місцевих виконавців просто «зірвали» публіку в танцях. Запальній молоді, найбільш відчайдушним фанам навіть вдалося потанцювати на сцені з легендою українського року – гуртом «ВВ». Після такого прийому житомирською публікою Олег Скрипка зізнався: так його ще не зустрічали ніде. Соліст гурту подякував житомирянам за чудову атмосферу та яскравий прийом, а також заспівав із житомирянином, фіналістом «Голос країни-3» Артемом Кондратюком.

Святковий салют у Житомирі пролунав під пісню «Мій Житомир».


Прикреплённые изображения:
zhitomir Концерт на День города Житомира. ФОТО
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
kakao
1 Ivanka (kakao)   • 21:36:46, 11.09.2013 [Материал]

Странный город "ЖитМОИР" :)))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо