Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Сентябрь » 25
RomanDavydenko У Житомирі стартує школа молодого політика

RomanDavydenko


Оценка: 1.6/5 Голосов: 21

У Житомирі стартує школа молодого політика

25.09.2013, 21:01:47 1707 1.6 5


Проект «Школа Молодого Політика» передбачає сприяння формуванню нової політичної еліти в Україні, згуртування та самоосвіту молодих людей, які цікавляться політикою та спроможні нести відповідальність за розвиток як регіону так і держави в цілому.
У рамках проекту проводяться лекції, семінари, тренінги для молодих майбутніх політиків та лідерів громадських організацій. До викладання на лекціях запрошуються відомі політики, громадські діячі, науковці.
Мета проекту — дати майбутнім молодим політикам, лідерам молодіжних організацій, талановитим студентам додаткові знання для удосконалення своїх лідерських якостей і побудови власної політичної кар’єри.
Ми, як автори «школи молодого політика», впевнені, що його учні стануть активно приймати участь в політичному житті країни. Почнуть не лише самі проектувати зміни, але й активно впливати на розбудову держави.
Робота Школи організовується наступним чином:
Формується група з 20–30 молодих людей, які бажають пройти теоретичний курс підготовки в політичній сфері, побудові власної політичної стратегії.
• Термін навчання 2 місяці: з 4 жовтня по 29 листопада.
• Навчання буде проводитись два рази на тиждень: у вівторок та четвер з 17 до 18 год, за адресою: м. Житомир, вул. Кафедральна 5А.
• По закінченню навчання видається відповідний сертифікат.
Після проходження цього курсу ви отримаєте:
1) Навики побудови політичної кар’єри; участі у публічних дискусіях; проведенні іміджевих заходів, виступів; аналізу політичної ситуації.
2) «Інструменти» для побудови власного «політичного проекту», які дозволять Вам стати депутатом, керівником партійної або громадської організації, і взагалі лідером.
До участі запрошуються кандидати від 14 до 30 років, які:
1. Мають досвід роботи у суспільно-політичному або громадському русі;
2. Займають активну життєву позицію;
3. Прагнуть отримати нові знання у сфері суспільно-політичних дисциплін.
Навчання в Школі здійснюється за підтримки Житомирської обласної організації Політичної партії «УДАР».

Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko У Житомирі стартує школа молодого політика
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
RapidDuck
1 Михаил Коммунист (RapidDuck)   • 22:21:48, 25.09.2013 [Материал]

del
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 23:08:34, 25.09.2013 [Материал]

Да тут и старых политиков вешать не кому...
РИП
3 Игорь (РИП)   • 06:28:42, 26.09.2013 [Материал]

Надо их сдавать в поликлинику, для опытов.(с)
WASP
4 Noname (WASP)   • 13:02:02, 26.09.2013 [Материал]

Лучше бы партия Кличка открыла спортивную секцию по боксу, а то Кличку самому нужно пройти школу молодого политика, а не открывать её.
Ivan_Magregor
5 Ivan (Ivan_Magregor)   • 15:00:09, 26.09.2013 [Материал]

Управленцев далеко не так ищут. Для этого есть специальные методики, и найти нормальных управленцев можно в школах, и готовить их по спец. программам еще с юных лет.
А если кто сам пришел в такую "школу" политиков, то в 95% случаев такой человек непригоден к качественному управлению. Птотому что действительно годные управленцы НЕ СТРЕМЯТСЯ к власти.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо