Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Сашко » 2013 » Октябрь » 20
Сашко Дні України в Лондоні

Сашко


Оценка: 3.1/5 Голосов: 19

Дні України в Лондоні

20.10.2013, 00:51:58 3033 3.1 3

 Випадково дізнався, що 17-19 жовтня відбудуться дні України в Лондоні. Перші два дні були для "іліти", по запрошенням, а в суботу відбувся відкритий ярмарок і концерт.


 Спонсорував це дійство "газовий король" Фірташ, реклама його фонду кидалася в очі. Але гроші витратив недарма, імхо. Я спочатку думав, що це буде в іншому місці і буде трохи так, неквапливо, для своїх. А відбувалося все в парку біля самої лондонської мерії і Тауер Брідж, на березі Темзи, якраз навпроти Тауера. Дівчата з фолк рок групи (не знаю назви, соррі, але здогадуюсь, що відомі в Україні) "зажигали" досить жваво, люди підтанцьовували. 

Напевно, самі організатори не чекали такого напливу людей:було дві палатки, де робили і продавали деруни і вареники, так черги були такими, що нам так і не вдалося їх спробувати. Як тільки підійшли, побачили юрбу людей з камерами і телефонами. Пробившись поближче, впізнав Олега Скрипку, що гуляв по палаткам, починаючи з глиняних свистульок;). 

Загалом, більше половини присутніх були "не наші", що радує. І публіка, в принципі, солідна; не в сенсі що багата і чопорна, а що цивільно себе поводили, хоча пиво і горілку продавали. 
Звичайно, це покажуть по тв, тому що бачив кілька знімальних груп (з каналу "Україна" і ще якигось), але декілька фоток викладу тут. 
Взгалалі, позитив)).

Прикреплённые изображения:
Сашко Дні України в Лондоні Сашко Дні України в Лондоні Сашко Дні України в Лондоні Сашко Дні України в Лондоні Сашко Дні України в Лондоні Сашко Дні України в Лондоні Сашко Дні України в Лондоні Сашко Дні України в Лондоні Сашко Дні України в Лондоні
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 11:05:48, 21.10.2013 [Материал]

шо неговори но приятно....как бы я неотносился к фирташу но тем не менее он второй после ахметова понял что в репутацию надо влаживатся тоже....
Сашко
2 Alex (Сашко)   • 19:57:03, 21.10.2013 [Материал]

Видел по крайней мере одного человека, у которого слезы га глазах наворачивались; а жена сказала, что ещё одну пару средних лет в избытке чуств видела. Вроде раньше таких мероприятий не было. Ну, вектор теперь определённо понятен;)
коррупционер
3 владимир (коррупционер)   • 20:24:39, 21.10.2013 [Материал]

на 2.
понимаете...я читал анализ....россия в ближайшее время никак неможет отказатся от титановой продукции фирташа...это он может им устроить торговую войну...его продукция идет на космическую промышленность...а это уже не шоколад....


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо