Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » macs-v » 2013 » Октябрь » 29
macs-v Пограбування століття. Хто вивіз із Нафтогазу три Камази стодоларових банкнот?

macs-v


Оценка: 2.3/5 Голосов: 9

Пограбування століття. Хто вивіз із Нафтогазу три Камази стодоларових банкнот?

29.10.2013, 10:09:39 1708 2.3 1

У цьому році лише на одній оборудці державу було пограбовано майже на 2 мільярдів доларів. Це три Камази стодоларових банкнот. Це 47 тонн золота. Особа, в інтересах якої була здійснена та оборудка, зможе собі дозволити:

1. Золотий трон, розкішніший ніж двохтонний золотий Павичевий трон Великих Моголів.

2. Пам'ятник із цільного золота, величніший ніж найбільша золота статуя світу – Золотий Будда, що важить 5,5 тонн. Численні золоті пам'ятники Туркменбаші "відпочиватимуть", адже вони лише покриті листовим золотом.

3. І нарешті, гробницю, помпезнішу за золоте царство сну Тутанхамона, 1,2 тонни драгметалу, у тому числі золоту труну, як у фараона.

Після цього ще залишиться трохи золота – більше 38 тонн.

Тому оборудку, про яку піде мова, можна без перебільшення називати пограбуванням століття.

Труна Тутанхамона
Труна Тутанхамона

Пограбовано було НАК "Нафтогаз Україна".

Якщо конкретно: приватна фірма Дмитра Фірташа "УкрГаз-Енерго" через суд легалізувала шахрайську схему відчуження з НАК "Нафтогаз України " газу вартістю майже 2 мільярди доларів.

Нафтогаз не спіймав злодія за руку, тому що – у це важко повірити! – ...загубив документи, які доводять його право на цей газ.

А ось ми ці документи – ...знайшли. У відкритих джерелах. Тому можемо собі дозволити категоричні висновки: це шахрайство та грабунок.

Також це свідчить, що Нафтогаз свідомо банкротять.

До речі, половини втрачених НАКом коштів – 1 мільярдів доларів – вистачило б на будівництво терміналу із прийому скрапленого газу, який міг би стати головним аргументом у торгах із Росією за газ. А два мільярди – це гарантоване будівництво терміналу, навіть за нинішніми правилами гри в країні, тобто з 50% відкатами.

Якщо досі не вражає, візуально оцініть ту купу грошей, які втрачає на газовій оборудці держава. У нагоді став художник Майкл Марковичі, який створив інсталяцію "Один мільярд американських доларів стодоларовими купюрами".

Более детально:http://www.pravda.com.ua/articles/2013/10/25/7000699/


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 21:23:06, 29.10.2013 [Материал]

эта новость конечно горячий пирожок...но пока неохота его в руки брать...печет сильно...пусть остынет...
теоретически я допускаю это...но пока незнаю что именно меня в этой новости смущает....


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо