Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » qikread » 2014 » Февраль » 8
qikread Ситуація

qikread


Оценка: 2.7/5 Голосов: 14

Ситуація

08.02.2014, 12:25:31 1737 2.7 6

Про ситуацію

  Другое  Вчера, 22:52
...
Вітяфедич Ахматочехов ,
Понт Аксінський
Просмотров: 264  Комментариев: 59
Як на мене, завжди корисно у грі дивитися на шахову дошку не своїми очима, а очима супротивника. Це, звичайно, важко. Але я спробую. 
Насамперед впадає у вічі те, що супротивник на шахову дошку дивиться, як олень Бембі на мікросхему. Він її може і сприймає візуально, але мозок його на рівні оленя Бембі. Дуже мені весело, коли сотні політологів намагаються розгадувати хитрощі політичних ходів Януковича. Така конспірологія виходить, що астрологи з езотериками можуть тільки позаздрити. Це при тому, що Янукович становить собою дерево з назвою дуб.
Звичайно, багато хто зможе мені заперечити, що Янукович людина тупа, але не дурна. І я частково погоджуся. Може й не дурна в питанні меркантильності. Але у всіх інших питаннях - дуб дубом. І найстрашніше, що агресивний дуб. Впертий тупий нікчемний дуб.
У нас досі було 3 президенти, які населенню зовсім не сподобалися. Але вони мали мудрість піти "красіво". Хитрий лис Кравчук змахався достроково і зараз себе чудово почуває. Мудрий Кучма намагався закручувати гайки, але як тільки побачив, що Україна не Бєралусь, то вгамував свої апетити, навіть Путін не допоміг. Ющенко взагалі злився тихо і демократично. І тільки Янукович, найбездарніший і найнікчемніший з усіх папередніків, людина, яка взагалі не пристосована до керування державою з купою населення, умудряється тримати свою дупу на троні за рахунок сили.
Ідіот. Інакше не скажеш. А якщо точніше - тупий бандюк. 
І от що йому залишається:
Пропаганда? Так щоб пропагандонити - то треба мати якісь успіхи. Що пропагандонити? Покращень нема. Не почув кожного. Економічний колапс. Лохторат Донбасу може й слухає, але вся решта країни вже втомилася.
Терор? Ну він пробує. І далі пробуватиме, бо мізки бандюків інакше не працюють. Але гибельний варіант. І якщо в цього кретина є якісь радники, то вони б мусіли йому пояснити - Хведоровичу, не канає. 

У нього залишається тільки один варіант... До речі, це не в нього варіанти залишаються, а в Путіна. Бо наш доморощений бандюк в силу своєї тупизни умудрився продати всю країну разом з нами товарищу Путіну. Так от, в Путіковича є один варіант для самозбереження - розкол країни. Самий натуральний.

Оскільки вже зрозуміло, що центральна Україна аж до Дніпропетровська не збирається танцювати під путінську дудку, то розкол можливий хіба що по лінії Україна-Донбас. Зліва Україна, а справа Донбас-Луганськ-Крим. Стає дедалі очевидніше, що стоїть завдання відколоти хоч щось. Не важливі території і географічні координати. Важливий сам принцип розколу. 

Зранку до ночі путінорагульонівські тролі нам співають про громадянську війну (аткуда?), про федералізацію (з якого бодуна?) і таки прямо про розкол. 

Ніколи такого не почуєш від майданера, тільки від представників руського міра. Влада постійно йде на стимуляцію агресії. В людей  кидають гранати, до яких привязане каміння, стріляють по лікарях та журналістах, активістів залякують, ловлять, катують, беруть заручників просто посеред вулиць...

Якщо простежити всю історію ескалації конфлікту, то просто не залишається сумнівів, що все це робиться навмисно, згідно якогось ненормального плану.

Євромайдан у обличчі мирних студентів на морозі співав пісеньки - прийшли і розкуярили по звірськи.

Народ вийшов на вулиці, але стерпів. 

Ні. Мало. Прийняли дебільні закони.

Народ побунтував, але готовий далі стояти мирно.

Ні. Через всі шпарки ллється понос про громадянську війну, луганчан лякають нашестям бандерівців, активістам в пакетах засилають вибухівку, прес-служба МВС зранку до ночі вигадує недолугі байки...

Янукович - це дрібний бандюк з амбіціями динозавра. Більше того, давно вже не самостійний. На нього одягнули нашийник і повели полювати на власний народ. Нема жодних сумнівів, що він з своїм господарем закінчать хріново. Шкода тільки людей, які змушені віддавати своє життя та здоров'я не на війні, не в боротьбі проти Гітлера чи Саурона, а в протистоянні проти звичайнісіньких гопників.


Джерело http://blogs.korrespondent.net/users/blog/macroweb/a132222

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
Palgor
1 Pavel (Palgor)   • 21:15:48, 08.02.2014 [Материал]

Афтар , а кого вы видите в качестве реального кандидата на троне после Яныка?
qikread
2 Елена (qikread)   • 22:04:50, 08.02.2014 [Материал]

Я не автор, я лише зробила перепост. Але я б була за Гриценка на посаді президента, а Порошенко - премєр.
WASP
3 Lawless (WASP)   • 22:13:08, 08.02.2014 [Материал]

"Але я б була за Гриценка на посаді президента, а Порошенко - премєр."

Проамериканское говно на должности президента и премьера Украины?
qikread
5 Елена (qikread)   • 23:12:40, 08.02.2014 [Материал]

Доведіть що вони "ПРОАМЕРИКАНСКОЕ ГОВНО"
WASP
6 Lawless (WASP)   • 23:37:48, 08.02.2014 [Материал]

Кому доводыть?
nik41
4 nikolay (nik41)   • 22:41:40, 08.02.2014 [Материал]

Ванга -Виктория уже предсказала...Вы же слышали...по телефону...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо