Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Февраль » 27
snova Біженцями з України планують заселити Далекий Схід Росії

snova


Оценка: 3.0/5 Голосов: 18

Біженцями з України планують заселити Далекий Схід Росії

27.02.2014, 23:04:32 2206 3.0 2

Як повідомляють російські Известия, в Держдумі стурбовані подіями, що відбуваються в Україні . Депутат Держдуми Роман Худяков (ЛДПР) звернувся до міністра з розвитку Далекого Сходу Олександру Галушці з проханням розглянути можливість створення цільових робочих місць на Далекому Сході для громадян України з обов'язковим забезпеченням їх житлом. На думку парламентарія, після 5 років постійної роботи, спрямованої на освоєння Далекого Сходу  переселенцям з України необхідно буде надавати російське громадянство у спрощеному варіанті. «Така політика дозволить вирішити демографічну проблему регіону, приверне велику кількість кваліфікованих фахівців, а також створить стимул для економічного розвитку Далекого Сходу», - значиться в документі. Раніше за дорученням лідера фракції «есерів» в Держдумі Сергія Миронова депутат Олена Мізуліна почала розробку законопроекту про спрощення отримання громадянства Росії майбутніми переселенцями з України .

Прикреплённые изображения:
snova Біженцями з України планують заселити Далекий Схід Росії snova Біженцями з України планують заселити Далекий Схід Росії
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
SteamRoller
1 Михаил (SteamRoller)   • 23:21:24, 27.02.2014 [Материал]

Даже не Сиберию? Удивлён.
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 23:44:00, 27.02.2014 [Материал]

Все правильно. Кремлядям потрібні не землі України, а люди України. Для цього вони спробують влаштувати хаос у Криму, а якщо пощастить - і в інших регіонах.

П.С. В 70-х роках по Житомиру висіли оголошення: "Переселяйтесь в Амурскую область!"
На початку 40-х: "Едьте помогать по хозяйству в Германию!"
Як бачимо, мало що змінилося.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо