Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Март » 1
snova Над Харківською ОДА знову майорить український прапор, потерпілих – понад 100

snova


Оценка: 2.7/5 Голосов: 12

Над Харківською ОДА знову майорить український прапор, потерпілих – понад 100

01.03.2014, 22:26:32 1441 2.7 1

У Харківській облдержадміністрації триває прибирання після того, як розлючений натовп учасників проросійського мітингу увірвався в адміністративну будівлю. На першому поверсі – купа битого скла, кров, зруйнована підлога.

Як повідомляє Радіо Свобода, вечері над будівлею знову замайорів український прапор замість встановленого вдень російського триколора.

За словами заступника голови Харківської облдержадміністрації Василя Хоми, внаслідок сутичок травмовані 106 людей. Медики повідомляють, що масовими є травми очей, одна людина, яка випала або була викинута з вікна, має тяжкі ушкодження. У трьох осіб – поранення гумовими кулями.

На думку Василя Хоми, конфлікт спровокували активісти «Правого сектора» які під час чергової словесної конфронтації з противниками Євромайдану стали кидати з вікон облдержадміністрації каміння і шумові гранати. Також Хома додав, що «Правий сектор» і «ультрас» харківського «Металіста» ще вчора вийшли з переговорів про звільнення приміщення облдержадміністрації.

Натомість члени оргкомітету харківського Євромайдану, які виявляли свою позицію ще до входу до адміністративного приміщення, наполягали на повному його звільненні, твердить Хома.

Заступник голови облдержадміністрації каже, що в приміщенні зараз працюють експерти з міліції, Служби безпеки України, прокуратури, управління з надзвичайних ситуацій.

Серед потерпілих внаслідок протистояння – відомий український письменник Сергій Жадан. Учасники проросійського мітингу жорстоко побили свого земляка, зараз у лікарні йому роблять рентген.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 00:04:57, 02.03.2014 [Материал]

Фашисти.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо