Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » crow » 2014 » Март » 2
crow Нова Україна

crow


Оценка: 3.3/5 Голосов: 12

Нова Україна

02.03.2014, 18:42:00 1734 3.3 1

Я ось так сів знову і прикинув  про всю ситуацію  і ось хочу поділитися своїми думками:


1.Народ України по суті вичистив  найбільш одіозну группу людей при владі начолі Януковичем. при чому зробив це так що ще для багатьох поколінь політиків це буде мотивацією в роботі. Ті що залишилися вже не зможуть нарікати на папіредників і ніхто стромляти палки в колеса вже не буде, по суті народ є опозицією і контролером влади, і саме новостворені громадські організації будуть виконувати  роль кнута для влади. Дуже багато нових людей має зявитися  при владі що також добре.
2. Россія,  мабуть мало у кого залишився міф про  те що Россія братній народ, принайні поки там сидить Путлер це точно брехня, і якби  цих подій не було  вона ще б довго користувалася цим міфом і мутила б воду в внутрішніх справах України, а введення  війск в Крим чітко показало Кримлівське ставлення до України і до українського народу. Тут як і ті хто казав що "москалі-зло" " Россія наш друг" зараз просто офігіли і розуміють що по іншому як взятися за руки і захищати нашу землю !  В прострації залишаються лише люди що з палками за двирима чекають внуків Бендера в народі званих "Бендеровцев" але з часом страх їх розвіється і поняття ситуаціє всерівно прийде. Крім того своїм вторгненням Россія повністю скомпрометувала себе ібудь які злощасні  домовленності після цих подій можна буде просто викинути в смітник. А враховуючи що на україні вони мали великі стратегічні активи у вигляді як флоту так і нафти і газу то останні події їх поставлять під сумнів.

Крим.... тут ситуція також досить цікава і прогнозувати ситуацію буде важко. Якщо Крим залишиться  територією України то то вже буде вже інший Крим і россійський флот в ньому точно не залишиться. Насправді події в криму досить цікаві і починалися вони там  виключно для сворення провокацій,  провокацій які зараз вдається уникнути і  з кожною годиною план россійського захоплення тає на очах, бо з дня на день туди можуть приїхати спостерігачі різних організацій а проводити референдум під їх взором не  так зручно. Через це і дату референдуму перенесли.... Підтримка  Россії в Криму є але досить хитка і буде пропадати з часом і розумінням того що  "бендеровцям" вони то і не дуже потрібні... Є тільки варіант що завезені в крим "Казакі" будуть безчинствувати з праворами правого сектору але розіграти це під поглядом іноземних спостерігачів досить важко, і якщо вони зроблять це зараз то до 30 березня народ добре знатиме хто у тому винний. Якщо звісно не буде загострення конфлікту, щоя надіюсь не станеться.  тут ще багато всяких нюансів і з Східними областями і з діями влади у цих непростих умовах але будемо жити будемо бачити, мир усім і слава Україні !

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
kolvich
1 Nikolay (kolvich)   • 19:05:42, 02.03.2014 [Материал]

Если бы стояли метки плюс или минус,ставлю плюс.
Значки..согласен не согласен..ставлю согласен.
Вах такой молодой,а так мыслишь.Браво.
Но можно и несколько слов было сказать о роспутене,который за три совершил чудо,он настолько поднял боеготовность страны и ее боевой дух,что танки без солярки пиз..ют на передовую.
Хотя о покойниках .....


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо