Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » aaa777 » 2014 » Март » 3
aaa777 Лікар Комаровський російським батькам

aaa777


Оценка: 3.8/5 Голосов: 10

Лікар Комаровський російським батькам

03.03.2014, 20:06:14 2112 3.8 1

Лікар Комаровський російським батькам: Ніхто нас не вбиває! А з нашими ідіотами ми самі розберемось.

Відомий в Україні та Росії лікар Євген Комаровський попросив батьків з Росії пояснювати росіянам, що в на вулицях українських міст не бігають бандерівці, а росіян ніхто не ущемлює.

"У 1996 році, коли написав першу книгу для вас "Початок життя вашої дитини", я писав про загартовування. Я написав, що загартовувати дитину треба. Адже, оглянувшись по сторонам, ніхто не може бути впевненим, що нашим дітям не доведеться мерзнути в окопах. І я прекрасно пам’ятаю, який у мене вдома був скандал. Як мені дружина розказувала, що навіщо писати всі ці жахастики. І зараз всім цим хлопцям, які народились у той рік, 1996 рік – по 19 років, вони служать у російській армії", - почав свою розповідь Євген Комароський.

Як пояснює педіатр, за оcтанні два дні йому довелось дуже багато разів спілкуватись з пацієнтами і друзями з Росії.

"Я бачу чітке розділення суспільства: ті, хто в Інтернеті, і тих, хто перед телевізором", - каже Євген Комароський.

"Ті, хто перед телевізором, зараз намагаються мене і моїх дітей рятувати. Друзі, найбільше потрясіння для мене зараз те, що я бачу про російських каналах",  - каже Комаровський і називає пропаганду російських ЗМІ "просто катастрофою" та "інформаційним геноцидом".

"Ніхто нас не вбиває, ніхто в моїй Україні не заважає говорити українською мовою!" – каже Комаровський.

Далі лікар пояснює, що всі, хто дивиться "Школу Лікаря Комаровського" точно мали помітити, що вона – російською мовою. Більше того, популярні в Україні політичні ведучі Євген Кисельов та Савік Шустер, ведуть свої передачі російською мовою.

"Коли я дізнаюсь, що у нас тут по вулицях бігають бандерівці, я сам хочу на нього, бандерівця, подивитись. Це якась ніби зла відьма, про яку всі чули, але ніхто не бачив. Я сьогодні читав порівняння бандерівця з чупакаброю. От них всі говорять, але ніхто не бачив", - коментує Комаровський.

"Це просто жахливо, уявіть собі реальну ситуацію. Від того місця, де я зараз знаходжусь, до кордону з Росією – 38 кілометрів. А до центру Бєлгорода – 70. Ви можете собі уявити, що над мерією Бєлгорода мешканець Києва повісив прапор України? Ви можете собі це просто уявити? Як би ви на це реагували? Але це сталось у Харкові. Москвич, який приїхав сюди з Бєлгрода на автобусі (їх близько тисячі приїхало, це інше питання – хто їх сюди пустив, хто їм заплатив) підняв на Харківською радою прапор Росії", - пояснює Комаровський.

Він каже, що в Україні, як і в будь-якій іншій країні, є свої проблеми, є "ідіоти".

"Але будь ласка, дайте нам самим з нашими ідіотами розібратись, ми зможемо", - каже лікар.

Він також просить усіх його читачів, глядачів, пацієнтів поширювати реальну інформацію серед знайомих.

"Я прошу вас! Зробіть мені, як людині, яка 35 років лікує ваших дітей послугу", - просить відомий педіатр.

"Повторіть цю інформацію вашій бабусі-сусідці, всім тим, які впевнені, що тут бандерівці вбивають росіян", - каже лікар.

Українська правда. Життя

Видео здесь:

http://life.pravda.com.ua/society/2014/03/3/155268/


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Berserk80
1 Che (Berserk80)   • 20:36:16, 03.03.2014 [Материал]

как же так? А что Сердючка говорит?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо