Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » yanfel » 2014 » Март » 24
yanfel Журналістам злили "план" Путіна щодо Украiни!

yanfel


Оценка: 3.7/5 Голосов: 9

Журналістам злили "план" Путіна щодо Украiни!

24.03.2014, 14:01:25 1815 3.7 8

Росія має намір "включити" у свій склад "усі російські області" України, включно із Києвом.

Це випливає із документу, поширеного головним редактором видання "KyivPost" Катериною Горчинською.

Документ, начебто, був розроблений у Раді нацбезпеки Росії.

Як видно із плану, його склали ще під час масових протестів у Києві та регіонах.

У плані зазначається, що Росія має використати неспокій в Україні для захисту своїх інтересів.

 
 
 


Його автори переконані, що "забезпечити реалізацію цієї задачі можна лише встановивши контроль над матір'ю міст руських, столицею України, містом-героєм Києвом".

"Тільки повне входження територій російських областей України, а саме Криму, Луганської, Донецької, Запорізької, Днапропетровської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Київської, Херсонської, Миколаївської, Одеської областе, в РФ може гарантувати мир, безпеку і процвітання їхньому населенню, а також надійний захист інтересів Росії", - йдеться у документі.

Навчені досвідом "зради Кучми" та двох революцій, автори плану вважають, що "надійні гарантії такого контролю можна отримати лише шляхом використання збройних сил, правоохоронних органів та спецслужб РФ".

У документі зазначається, що Янукович виявився ненадійним партнером і не зміг виконати "взяті на себе в ході переговорів у Москві 17 грудня 2013 року зобов'язання".

Тому, автори плану, пропонували запросити Віктора Януковича на відкриття Олімпіади в Сочі, щоб вимагати від нього підписати прохання про введення російських військ для "стабілізації ситуації".

Дестабілізація ситуації в Києві мала підштовхнути Януковича до розпуску Верховної Ради і зробити з нього "єдиний законний орган влади в Україні".

"У цій ситуації, звернення Януковича до керівництва РФ забезпечить юридичну чистоту нашої участі в стабілізації ситуації в Україні і обмежить можливу негативну реакцію США та інших країн Заходу", - йдеться в плані.

Росіяни передбачали "доволі кволу реакцію провідних європейських країн".

"В період хаосу" в Києві планувалось "забезпечити нейтралізацію найважливіших представників бандерівської опозиції" та показати "справжнє обличчя українського фашизму".

У плані передбачались напади "фашистських молодиків" на посольства Польщі, країн Прибалтики, представництво Єврокомісії, країн НАТО та резиденції послів, що мало дати "доступ до приміщень, у тому числі шифроорганів".

"За результатами стабілізаційної операції мають бути створені сприятливі умови для поглиблення подальшої участі України в інтеграційних процесах на території СНД", - йдеться у плані.

Українська правда

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 8
Waliko
1 Waliko (Waliko)   • 14:05:09, 24.03.2014 [Материал]

только что прочитал на УП...
возможно наши начали противодействие на информационном фронте )))) может какая-нть аналитика, поверить в оригинальность все-же религия не позволяет )))
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 15:15:39, 24.03.2014 [Материал]

За стилістикою маде ін Раша, 100%.

Ласкаво просимо до Києва, трупаки!
RapidDuck
3 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 15:16:05, 24.03.2014 [Материал]

Главное, что правда.
Rick
4 Rick Wandall (Rick)   • 15:42:47, 24.03.2014 [Материал]

План в общем то правдоподобный, но скорей всего его собирались применить на 2015й год. К тому времени окончательно планировалось расколоть страну на запад и восток и сформировать образ бандеровцев. ЦВК огласило б что овощ снова президент, запад страны такой результат не принимает и собирается на майдан, юго-восток просится в россию. Но майдан собрался раньше по сути на 14 месяцев. Готовым идти в россию оказался только крым, да и то с помощью военных. Надо было решать или сейчас или никогда, ну или как минимум ждать 5 лет выборов преза. Решили действовать сейчас, но как я говорил население на востоке не успели до конца прозомбировать и найти там аналогов гоблина и ко.
Veronica
7 Veronica Drag (Veronica)   • 23:13:46, 24.03.2014 [Материал]

дуже реалістично. Питання лише в тому, чи наважаться вони без підготовки "колоти" далі?
3DSchuminator
8 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 12:43:45, 25.03.2014 [Материал]

Во всяком случае почву прощупывают, сама видишь, а там по ходу будут ориентироваться, как пойдет
Мариан
5 Мариан Романишин (Мариан)   • 18:25:39, 24.03.2014 [Материал]

У Путина безусловно есть план, но это не его план. Во первых, в интернетах план Путина бы не появился, на то он и секретный.
Во-вторых, вся эта "фашистско-бандеровская" стилистика нужна для "киселевщины" и официальных документов правительства РФ, а не для реальных планов оккупации.
В третьих, план Путина гораздо проще, поэтому в него никто не верит: Путин организовал майдан, путем наращивания конфронтации, для аннексии части Украины, Крым забрал (план минимум), сейчас хочет Юго-Восток, на фоне экономической блокады, непоследовательности нашего правительства и ряда провокации со стороны националистических сил, - вполне может отобрать и Юго-Восток.
TarasS
6 Тарас (TarasS)   • 19:16:20, 24.03.2014 [Материал]

"В третьих, план Путина гораздо проще, поэтому в него никто не верит: Путин организовал майдан..."

...а Обама організував аншлюс Криму.

"на фоне экономической блокады, непоследовательности нашего правительства и ряда провокации со стороны националистических сил"

Яких ще провокацій, йолопе сизокрилий? В Криму викрадають, катують і вбивають людей. Відрізають вуха. Глумляться над жінками. Це типовий почерк виродків, які пройшли звірячу школу "зачисток" в Чечні і Дагестані. І це те, що вони готують материковій Україні.

Скільки вам, політичним дистрофікам, потрібно часу, щоб зрозуміти очевидне?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо