Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Апрель » 9
snova СБУ: затримана молода російська диверсантка, яка каже, що стріляла в українців у Миколаєві

snova


Оценка: 2.8/5 Голосов: 16

СБУ: затримана молода російська диверсантка, яка каже, що стріляла в українців у Миколаєві

09.04.2014, 19:55:47 1656 2.8 1

8 квітня ц.р. СБ України затримала громадянку Російської Федерації, яка виконувала завдання спецслужб для дестабілізації ситуації у південних областях України.

Марія Коледа, 1991 р.н., прибула в Херсон 4 квітня ц.р. За її словами, це вже дев’ята її подорож в Україну. Протягом 5-6 квітня іноземка провела низку зустрічей із лідерами та активістами проросійських рухів у м. Херсон, а також відвідала окремі районні центри області для моніторингу ситуації на місцях.

7 квітня ця особа брала безпосередню участь у сутичках під Миколаївською ОДА, під час яких застосовувала вогнепальну зброю, у наслідок чого, за її словами, поранила трьох осіб. Після цих подій вона, переховуючись, повернулась у Херсонську область.

Оперативниками встановлено, що 8 квітня Коледа доповіла своєму кураторові в РФ про наявність в «активістів» саморобних вибухових пристроїв у «необмеженій кількості» та досягнуту домовленість щодо отримання ними стрілецької зброї. Вона також звітувала про підготовку двох диверсійних груп (7 осіб з м. Херсон та 6 осіб з м. Нова Каховка) для направлення у м. Донецьк для участі у масових заворушеннях.

М.Коледа отримала також вказівку з'ясувати стан озброєння співробітників ДПСУ на кордоні АРК з материковою частиною України та можливість потрапляння з Криму, легально або в обхід встановлених пунктів пропуску, осіб, яким СБУзаборонила в’їзд в Україну.

Під час затримання у росіянки вилучено травматичний пістолет, переобладнаний під стрільбу бойовими патронами та методичні рекомендації для підготовки диверсійних груп. Наразі здійснюються відповідні оперативно-слідчі дії. 

За матеріалами прес-центру Служби безпеки України

Магнолія-ТВ.com

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
aurum
1 Антон (aurum)   • 12:18:11, 10.04.2014 [Материал]

Згідно чинного законодавства- 15 років позбавлення волію. Можемо обміняти на Крим. Карлік-педофіл пукін трохи просчитався, українці сваряться між собою, но коли в сварку вмішується хрен знає хто, якийсь без роду і племені- то тут українці один за одного.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо