Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Апрель » 30
snova «Бий своїх або тікай» – боротьба по-самооборонячи

snova


Оценка: 2.5/5 Голосов: 16

«Бий своїх або тікай» – боротьба по-самооборонячи

30.04.2014, 02:11:15 1893 2.5 2

Вчора самооборона «героїчно» віддала зброю сепаратистам. Не всю. Ту зброю, що не віддала – використала проти активістів, які воюють проти сепаратистів на Сході.

Парадокс Самооборони Майдану полягає в тому, що найекіпірованіші і найнахабніші її бійці з’явилися в її складі вже тоді, коли Майдан не було від кого обороняти. Наразі у Майдану виникла вже зовсім інша проблема, – власне – самооборона.

олітики-поборники здорового способу життя і роззброєння активістів – закривають очі на цілодобово п’яних незрозумілого походження бандитів при вогнепальній і травматичній зброї, які тиняються Майданом.

Найпарадоксальніше, що під гарячу руку цих «бійців» часто потрапляють ті активісти, які, на відміну, від новоприбулих самооборонівців – справді брали участь у боях революційного Майдану.

Та що там новоприбулі самооборонівці – самооборона, як структура геть здискредитувала себе ще за часів революції, а зараз добиває її рештки власними п’яними фізіономіями і непристойною поведінкою.

За часів революції вони називали активістів провокаторами. Ставали живим щитом між правоохоронцями і революціонерами, даючи можливість першим безперешкодно відстрілювати останніх.

Згадайте тільки заголовки тих часів. Вони поділялися на два типи «активісти щось зробили» і «самооборона когось здала міліції».

Опозиція до останнього не хотіла ставати владою і слухняно ходила на перемовини. Поки громадянам замилювали цими перемовинами очі – «оборона» «охороняла громадський порядок». Так з легкої роки тодішньої опозиції і під прикриттям самооборони було пробито прохід у барикаді на Грушевського. Наступного ж дня через цей прохід уже пробігав розлючений беркут, лишаючи по собі руїни, десятки поранених і вбитих активістів…

Сьогодення не сильно відрізняється. Сьогодення – це сепаратизм на сході. Заголовки цього дня – «Активісти поїхали боротися проти сепаратистів на східну Україну, але там їх затримала самооборона».

Остання така поїздка закінчилася тривалим чи не кількагодинним обшуком активістів, які верталися з боїв з гарячих точок східної України.

МВС коментує «чому ви їдете воювати без нашого дозволу? Це провокація». «Так-так, провокація» – підтримує РНБО. «Ми зупинимо провокаторів» кричить самооборона, стріляючи по правих активістах. «Ми зупинимо цю зухвалу провокацію» віддається відлунням в той час, коли на сході колеги самооборонівців здають зброю ворогам.

Минуло трохи більше двох місяців відтоді, як ми позбулися такої проблеми, як «Беркут». Але вже зараз зрозуміло, що ми отримали ту саму проблему тільки під іншим соусом.

Це ті самі бійці, що стрілятимуть наосліп по активістах, журналістах, лікарях, жінках і дітях, прикриваючи діючу владу.

18 лютого «беркутівську» кулю в спину отримала художник і громадська активістка Тома Шевчук. Вже вчора вона отримала другу кулю – від самооборони.

Самооборона оборонятиме себе і високі кабінети.

Для нас лишається – обороняти країну і оборонятися від тих, хто нам у цьому заважатиме.



Ось так - 

Правий сектор - 

Майдан варто збирати вже зараз, але для масовості і підготовки людей краще це зробити на вихідних. Після випускання з мільярдами українськими Януковича і Ко, провалу в економіці, завалу гривні, а головне - здачу української території і злочинну бездіяльність, Верховного Головнокомандуючого Турчинова народ хоче піддати Трибуналу!!! Памятайте - під час війни владу не критикують, але зрадників розстрілюють!

Прикреплённые изображения:
snova «Бий своїх або тікай» – боротьба по-самооборонячи snova «Бий своїх або тікай» – боротьба по-самооборонячи snova «Бий своїх або тікай» – боротьба по-самооборонячи
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
jakudza
1 DMT (jakudza)   • 09:19:12, 30.04.2014 [Материал]

Херня это всё. Подерёмся, потом помиримся, общий язык мы найдём. Там очень разные по взглядам люди. Майдан ни в какую привычную схему не впишешь, это бурляший котёл, теория хаоса в действии. В нашем разнообразии - наша главная сила.
Half_baked
2 Half baked (Half_baked)   • 11:50:14, 30.04.2014 [Материал]

Почему в масках шли??? Был ведь договор.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо