Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Gali » 2014 » Май » 20
Gali Спроба змінити свій світогляд

Gali


Оценка: 3.0/5 Голосов: 6

Спроба змінити свій світогляд

20.05.2014, 11:25:21 1915 3.0 1

Прагнення змін є найбільш вагомим поштовхом то дії. Одна з причин виникненя такого бажання, коли просто не отримуєш задоволення від того, що тебе оточує. Коли ти знаєш, вмієш і можеш зробити щось краще. Є два шляхи для реалізації цього бажання. Перший - чекати, поки будь-хто змінить все навкруги саме так, як задовольнить тебе. Інший -  - самостійно ініціювати ці зміни.

Зазвичай, ми,  українці,  обираємо перший шлях. Нам важко повірити, що саме НАША дія може стати основою чогось значущого, а можливо навіть величного. Або що саме НАША бездіяльність може стати останньою краплею цілої низки подій. Ми вважаємо, що як самостійні суб’єкти ми нічого не варті. Ця позиція нав’язана у загальнонаціональному масштабі.

На щастя, її почав руйнувати Майдан. Саме Майдан, як загальноукраїнське явище зрушив з місця свідомість більшості українців.  Він змінив чи не кожного з нас. Він став «вітром змін». Готовність наших громадян змінюватись, прагнути і приймати зміни забезпечила появу низки громадських організацій та в рази збільшило соціальну активність українців. І я не стала винятком.

Прийшовши до громадської організації «Демократичний Альянс Жінок» я розривала шаблони оточуючих тим, що мені не платять там гроші. Навіть більше, що доводиться витрачати свої кошти задля суспільного блага, заради задоволення людей, яких ти навіть не знаєш.

Але мені це подобається. Подобається відчувати, що саме моя дія стане початком змін в оточуючих.Я хочу зробити наше місто кращим.

Ми, чотири жінки, перші в ГО «Демократичний Альянс Жінок» у Житомирі зібрались вперше близько місяця тому. Бюджет 0 грн. та мільйон ідей і неймовірне прагнення їх реалізувати стали фундаментом нашої діяльності.

Для перетворення мрій та прагнень в дію завжди потрібен невеличкий поштовх. В нагоді став День Матері, який в усьому світі святкують у другу неділю травня. Ми мали неймовірно мало часу для обговорення ідей та їх реалізацію. Громадська діяльність не звільняє жодну з нас від основної роботи, родинних обов’язків дружини, матері, дитини. І благородність мети не позбавляє нікого від створенних процедур організації свят, погодження з місцевою владою, пошуку спонсорів та просто однодумців. Але незважаючи ні на що - нам це вдалося!

В  цей не простий для країни час мало хто з небайдужих думає про веселощі та різноманітні святкування. Насправді, лише з достатньою кількістю позитивних емоцій ми будемо здатні адекватно боротись з негараздами. Українська культура дуже багата та різноманітна. Її популяризація, сімейного відпочинку, який може бути здоровим та веселим – ось головна мета нашого заходу.

Запропоновану нами ідею прийти в українських вишиванках підтримало чимало житомирян. Околиця парку просто вибухнула їх кольорами  - від маленьких дитячих сорочок до стриманих чоловічих та вишуканих і оригінальних жіночих.


Смачне  морозиво, українська музика, веселі аніматори, першокласні фотографи, чудовий перукар, різнобарвні кульки та яскраві дитячі малюнки на асфальті  зігрівали серця не тільки батьків та дітей, а навіть простих перехожих. Одним словом, свято вдалося на "УРА!”.

Ми, сучасні українські жінки, здатні до самовдосконалення та маємо неабиякий хист надихати та підтримувати оточуючих. Ми будемо творити для Вас, наші любі українці. Ми будемо вас підтримувати, наші любі чоловіки. Ми будемо вас оберігати, наші любі діточки, та шануватимемо Вас, наші рідні батьки.


Галина Фесюк,

ГО «Демократичний Альянс Жінок», м. Житомир


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
garold
1 Кonstantin (garold)   • 18:45:38, 20.05.2014 [Материал]

Вам бы формат текста изменить,а то не читабельно.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо