Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Июнь » 29
snova Революция!

snova


Оценка: 2.4/5 Голосов: 11

Революция!

29.06.2014, 06:23:25 2254 2.4 4

Стрєлков злякався .., Стрєлков сказав .., Стрєлков бідує ... 
Так Стрєлков знущається над вами, він ВОРОГ, ще й хороший актор-постановник, йому що сказали те він і говорить (припускаючи на своєму обличчі тупу і плаксиву міну), а ви ведете як діти малі .... 
Стрєлков місяць тому виступав, і казав - все погано ніхто не воює! 

... І що змінилося? 
Змінилося тільки не в кращу сторону ... 

А тепер прибираємо патріотичні емоції і дивимося на факти що змінилося з першого плаксивою мови Стрєлкова (якої ми теж дуже раділи) 

ВІЙНА І ВОРОГИ 
1. Військова угруповання ЛНР і ДНР збільшилася в рази тоді не було і 1000-і, тепер їх близько 10 000. 
2. К-во трупів ворогів які ми бачимо в новинах, одиниці, максимум це роздовбаний Камаз. Те що пише преса то, це преса, хоч і наша преса. 
3. Вороги вже знищують наших солдат не одиничне, а колонами (Волноваха) 30-бійців і літаками 50 - бійців. 
4. Про одиничні втрати новини вже сприймаються як належне, а адже скільки кожен день поранених, а адже поранений боєць це не одна людина, це змінилася життя всіх у його близьких. 
5. За всіма всіма даними, ДНР і ЛНР поки що зливає в боях тупе ополчення, професіонали особливо не воюють а чекають (будемо сподівається, що чекають втекти назад, а якщо ні). 
6. Про Нони (їх насправді було 2), вже всі забули, тепер у ополчення є ТАНКИ, системи ГРАД, ПЗРК останньої моделі. Питання до тих то служив, або хто був на Майдані, - як проявити героїзм і любов до Батьківщини, якщо блокпост або колону накриває залп Граду? (ну задумайтеся і подивіться відео як накрило просто овочеву базу і уявіть себе на ній). 
7. Війна взимку. Кожен втрачений день тепла, обернеться бідою взимку. Згадайте морози під час Майдану, а адже Майдан був у центрі Європейської столиці, мегаполісу Києва. 
Уявіть як воювати в лісі Луганська з одягненими в зимовий одяг найманцями. Ті хто постачає українських солдатів формою і амуніцією прекрасно знає, скільки коштує комплект зимової форми, зимові мастила та інші пристосування для зимової війни. Скільки солдату потрібно харчування та обігріву. Це не зараз, коли можна під деревом спати, і організм не вимагає калорій на обігрів. 
8. Ще не почалися вибухи в метро, підриви автоколон, захвати кінотеатрів і шкіл з дітьми, а адже чечени це вміють. 

НАШІ АРМІЯ 
1. За СБУ з достовірних джерел, всі альфовців та інша військова братія відправляються у відрядження, із заниженим к-вом днів. Що б, не давати статус учасника бойових дій. 
2. За Нацгвардії, взагалі еврика. Перший батальйон був відпущений додому, так як добровольців не можуть за законом тримати на службі понад 90 (інакше треба підписувати контракт). 
Тепер включаємо голову і думаємо (перший батальйон нацгвардію навчений, екіпірований і що дуже важливо обстріляний), навіщо 600 обстріляних бійців замінювати на 600 необстріляних. 
Правильно, що б не ДАВАТИ УЧАСНИКА БОЙОВИХ ДІЙ. 
3. ПО батальйонам ДОНБАС (і іншим шанованим групам) прочитайте умови вступу і послухайте командирів. І знову еврика, всіх беруть, якщо не пройшов у ДОНБАС, візьмуть у АЗОВ, якщо не в АЗОВ, то ще куди, але тільки ДОБРОВІЛЬНО, тобто ви не претендуєте не так на матеріальну винагороду, мед-забезпечення і правильно не так на УЧАСНИКА БОЙОВИХ ДІЙ . 
Тобто якщо не дай Бог ви поранені, або ще що, ніхто вам нічого не винен і ваші близькі будуть вашу медицину тягнути самостійно (ви ж патріот). 

НАШЕ УРЯД. 
1. Кличко мер - ларьки як стояли так і стоять, просто у Кличка кращі друзі це власники найбільших мереж ларьків. 
2. Фірма МАКО молодшого Януковича як працювала так і працює. Ну як же ми ж Європа, треба все тільки через суд. 
3. Підняли з 1-го липня тарифи на електроенергію. Хто володіє найбільшим к-ть енергокомпаній. Правильно Герой майдану - Ахметов. 
Скільки Ахметов купив бронежилетів для нацгварідіі - відповідь ви самі знаєте. 
4. Судді забирали права у АвтоМайдан і садівшіе майданівців працюють - працюють. 
5. Головлікарі і медперсонал здавали поранених майданівців ментам і тітушкам працюють-працюють. 
6. Хто бачив докладний звіт про закупівлі по армії, з конкретними цифрами - правильно, ніхто не бачив. 
7. Чи зменшилася кількість чиновником в Адміністрації президента, Кабмін, Раді, КМДА - правильно немає, так і тягнуть гроші з бюджету. 
8. ДАІ лобіює повернути техогляд (свою годівницю). 
9. Євремов як знущався над Яценюком так і продовжує це робити. 
Згадайте ЮЩЕНКО який в 2004 міг просто всіх розстріляти і народ би його підтримав, 
ПОРОШЕНКО теж «почав домовлятися». 

ЕКОНОМІКА 
1. Ми радіємо, що будемо купувати газ у ЄВРОПИ, окей, не питання, а яка з європейських країн його видобуває? 
2. Економіка України на межі обвалу, ми живемо на дотації, ми нічого не видобуваємо, у нас забрали навіть той газ, що були на чорноморському узбережжі. Для порівняння Економіка Росії має на своїй землі практично всі відомі ресурси, і навіть якщо Росію обнести бетонною стіною вона виживе. Чого на жаль не можна сказати про Україну. 
США І ЄВРОПА висловлюють глибоку стурбованість. 
3. Як би ми не нагинали Росію, газ її і на її території, навіть якщо вона гіпотетично поверне нам Крим. Вона зовсім не зобов'язана продавати нам газ. 
А тепер уявляємо, що взимку у нас в Україні скінчився газ, і почали лопатися труби. 
Ось вам і техногенна катастрофа без єдиного пострілу. 

Резюме. На мою суб'єктивну думку у нас до жовтня буде ТРЕТІЙ МАЙДАН. 
Причому всі майданівці і революціонери, вже будуть не з дрючками а з АК, і говорити люди будуть мало, а стріляти набагато частіше. На «завтра» нічого переноситься не якщо, в обіцянки вірити ніхто не буде. Причому народу буде пофіг «регіонал» або «свободівець», «комуніст» або «ударовец» 
був у владі?, 
був чиновником?, 
був депутатом? 
був суддею? 

РОЗСТРІЛ 

Я все більше заздрю ​​бійцям ДНР які взяли АК, вивели чиновника (який над ними знущався) з дому і забрали будинок. А чиновник став звичайним бомжів. 
Якби Росія до нас не полізла, то можливо треба було б усім об'єднається, та й почистити 
Україна. 

А Стрєлков буде пити чай, де небудь під Калугою, отримавши Героя Росії.

Прикреплённые изображения:
snova Революция!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
polesich
1 Владимир (polesich)   • 15:15:22, 29.06.2014 [Материал]

Странно я писал про это и раньше но меня всегда минусуют, я писал что после майдана система осталась таже, только поменялись люди, всей коррупционной схемой питались как януковичщина так и продолжает порошенковщина, должна быть национализация а её не будет...мне интересно а что скажет тарас на подобные "улучшения" ведь не за это стоял майдан..
HOOLIGAN
2 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 20:25:31, 29.06.2014 [Материал]

такое впечатление, что было написано на русском+переводчик(как-то по-дебильному местами написано)-ЗАКАЗУХА?
bda
3 ДДД (bda)   • 20:41:56, 29.06.2014 [Материал]

Конечно, ЗАКАЗУХА! Не верьте ни одному слову! Ведь всё прекрасно! А, всё это наглая ложь! )))))
TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 12:56:04, 30.06.2014 [Материал]

"Резюме. На мою суб'єктивну думку у нас до жовтня буде ТРЕТІЙ МАЙДАН."

"Третій Майдан" - це план Путіна та його ручних підарів, які маскуються під націоналістів.

Щойно розпочнеться БУДЬ-ЯКЕ збройне протистояння в Києві - війська РФ НЕГАЙНО увійдуть в Луганськ, Донецьк, Харків і Одесу. Під "занепокоєне" бурмотіння Європи та витрішкувате здивування хохлодебілів.

Хохлодебіл-анархіст з "фантомаскою" на морді, який під час війни кидається "валити злочинну владу" - золота знахідка для ФСБ та ГРУ. Майбутні таємні орденоносці Путіна. Майбутні "300 засранців".


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо