Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2014 » Август » 7
an1234 Сільське господарство переорієнтується на Китай

an1234


Оценка: 1.8/5 Голосов: 5

Сільське господарство переорієнтується на Китай

07.08.2014, 15:55:53 1744 1.8 1

В світлі останніх заборон Російської Федерації то на ввіз картоплі, то на сою і кукурудзу, і відсутності чітких перспектив щодо збільшення експорту сільськогосподарської продукції до країн Європейського Союзу, все частіше згадуються домовленості з Китаєм, які в свій час викликали багато претензій до уряду Сергія Арбузова. Згадувалася і китайська гречка, і стереотипи, що в Китаї не може бути нічого хорошого і якісного.

Але чим далі, тим чіткіше видно, що відкриття для українських сільгосптоваровиробників нових великих ринків не передбачається і саме тому, слід згадати про укладені договори про залучення 3 млрд. доларів китайських інвестицій в українське сільське господарство, домовленості про постачання української продукції на китайський ринок та співробітництво в сфері сільськогосподарського машинобудування.

Ніхто чомусь не згадує, що ці домовленості не тільки дозволять українським аграріям вижити в складні посткризові часи, але і отримати можливості виходу на невідомі для них ринки Близького Сходу, та Азії, які як відомо, потребують значної кількості продовольства.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 22:11:24, 07.08.2014 [Материал]

" і саме тому, слід згадати про укладені договори про залучення 3 млрд. доларів китайських інвестицій в українське сільське господарство..."

Давай, згадай. І нам розкажи, що там і як було в тих "угодах".

Ти ж їх читав, правда?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо