Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Август » 17
snova На Киев! Даешь революцию!

snova


Оценка: 2.3/5 Голосов: 15

На Киев! Даешь революцию!

17.08.2014, 05:11:09 3862 2.3 4

ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВІЙСЬКОВО-ПОЛІТИЧНОГО РУХУ «ПРАВИЙ СЕКТОР»

На сьогоднішній день поряд з відкритою агресією Росії активізувалася внутрішня контрреволюція. Її авангардом є реваншистські сили в МВС, у тому числі на найвищих посадах. Очолює бандитсько-міліцейське угруповання сепаратистський приспішник і московський ставленик генерал Євдокімов. Саме він та його прихвосні роблять все можливе аби знищити завоювання нашої Революції і прокласти шлях для сепаратистських та терористичних угрупувань на Київ.

Прикладом його бурхливої антиукраїнської діяльності є постійні намагання знищити добровольчий український рух основою якого є авангард Революції, а тепер і національно-визвольної війни – «Правий Сектор». Починаючи від знищення нашого побратима Олександра Музичка і до останніх подій в Стрию, Дніпропетровську, Києві та інших містах йде методична гра на руку сепаратистам та московським окупантам зі сторони міліції. Здаючи Крим, Донецьк та Луганськ, тисячами переходячи на сторону ворога, в той же час отримуючи зарплатню від держави, міліцейські тилові щурі борються з учасниками бойових дій по всій Україні.

Останніми тижнями міліцейські незаконні затримання, арешти, побиття, обшуки, вилучення здобутої в бою зброї, торкнулися десятків бійців Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор». Користуючись тим, що переважна більшість бійців «Правого Сектора» веде безкомпромісну боротьбу на передовій ті, хто протистояв нам на Грушевського та Інститутській відчули свою безкарність і перейшли в контрнаступ.

У зв’язку з цим, ми звертаємося до Президента України Петра Порошенка із закликом негайно навести порядок у МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС та розпочати розслідування їх злочинної діяльності.

Також вимагаємо звільнення всіх затриманих, закриття всіх кримінальних проваджень проти бійців Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор» та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї та транспорту в зону бойових дій.

У випадку невиконання наших вимог протягом 48 годин ми будемо змушені зняти всі наші підрозділи з лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів та розпочати похід на Київ з метою проведення «швидких реформ» в МВС. Похідні колони «Правого Сектора» будуть йти в повному спорядженні.

Звертаємось до наших бойових побратимів з інших добровольчих підрозділів та частин Збройних Сил України, а також до всіх активістів революційного Майдану із закликом підтримати наші вимоги і нарешті навести лад в МВС.

Геть посібників терористів в міліцейських мундирах з української землі!

Слава Нації! Смерть ворогам!

16.08.2014 р.

Лідер «Правого Сектору» Дмитро ЯРОШ
Командир Добровольчого Українського Корпусу Андрій СТЕМПІЦЬКИЙ

Прикреплённые изображения:
snova На Киев! Даешь революцию! snova На Киев! Даешь революцию!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
aldan
1 Alex (aldan)   • 11:25:40, 17.08.2014 [Материал]

.."Глава МВД интересуется, где находятся "мифические части "Правого сектора" с фронта и какой логике и плану служат на войне".
На кого работаете, Ярош? Или просто не дружите с головой?" – пишет Аваков. А может, Ярошу все же ответить за те 32 человека, что по тупости его командования беспечно въехали на пост под Донецком и были убиты и взяты в плен? Может, хватит строить мифическую легенду на крови и горе и играть в робин гудов – тупо подставляя верящих вам, Ярош, реальных патриотов в угоду вашему патриотическому снобизму?" – заявил Аваков.
Относительно требования партии уволить первого зама министра Владимира Евдокимова Аваков отметил, что документ на отставку Евдокимова уже отправлен две недели назад в Кабмин на голосование.
"Несколько дней тому на въезде во Львов была задержана группа лиц, без документов, представившаяся что они "Правый сектор" с фронта". В багажнике было три гранатомета, пять автоматов, пистолеты, винтовки, гранаты – всего 24 наименования оружия и боеприпасов, без документов и нелегального... Пусть ввозят?!!"
Hoakina
4 Марина (Hoakina)   • 07:42:17, 18.08.2014 [Материал]

На 1. Недавно повернувся знайомий з АТО - на самій передовій Правий сектор і майданівці. І все. А ті менти, про яких тут репортажі були, охороняють селище (забула назву, але вона в ЗМІ оголошується час від часу), де сидять всі донецькі і луганські керівники - міліцейські, прокуратура и т.п. Знайомий з внутрішніх військ теж там місяць сидів, охороняв. Містечко забите міліцією. А воюють на передовій добровольці і ПС. Це кажуть люди, які не Авакова у Фейсбуці (я взагалі з цього фігею, йому що за рекламу соцмережі платять? посадова особа, а як дівчинка пише. Ще селфі не викладав у Інстаграмі?), а які там були і все бачили.
3DSchuminator
2 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 22:41:01, 17.08.2014 [Материал]

всьо, никакого "на киев, ололо" не будет
snova
3 oleg (snova)   • 07:38:41, 18.08.2014 [Материал]

Так пацанов выпустили же...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо