Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » VDm » 2014 » Сентябрь » 14
VDm И расскажите мне теперь про вред сланцевого газа, "экологи"...

VDm


Оценка: 3.0/5 Голосов: 16

И расскажите мне теперь про вред сланцевого газа, "экологи"...

14.09.2014, 18:01:28 1734 3.0 3

''Газпром'' попався на замовленні чорного піару в США
==================================

Російський газовий монополіст "піариться" з 2006 року
—--------------------------------------------------------
Як повідомляє техаський сайт Dallas News, це полягає в підкупі екологічних організацій, які на гроші "Газпрому" ведуть активну пропаганду проти видобутку сланцевого газу, фінансуванні низки ЗМІ, дезінформують громадськість, а також замовленні "чорного піару" в американських PR-агентствах.

За словами Портера, російський "Газпромбанк", який частково належить "Газпрому" і вже давно знаходиться в "чорних списках" США, найняв двох колишніх членів Сенату Трента Лотта і Джона Броу, щоб лобіювати у Вашингтоні свої інтереси. Вони полягають в ослабленні нафтогазової галузі США, покликаному створити "Газпрому" домінуюче становище на світових ринках вуглеводнів.
Також Девід Портер навів дані, згідно з якими "Газпром" вже з 2006 року уклав контракти з низкою американських PR-компаній, зокрема Ketchum, з метою нанесення максимального збитку репутації газодобувних підприємств США.

На російські гроші існують і безліч екологічних організацій, які виступають проти видобутку сланцевого газу методом гідророзриву пласта (фрекінгу). Більш того, саме "Газпром" профінансував фільм екологічного активіста Джоша Фокса "Газова країна", який складається, в основному, з брехні і розповідає про нібито існуючі соціальні наслідки видобутку сланцевого газу.
Портер стверджує, що перед грошима "Газпрому" не встояла навіть найбільша американська газета The New York Tiimes, яка в лютому 2011 року опублікувала явно замовний матеріал з відповідями заступника голови ради директорів "Газпрому" Олександра Медведєва на заздалегідь заготовлені запитання читачів, що стосуються ставлення російського монополіста до "сланцевої революції".

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
dakar
1 Инспектор Кранник (dakar)   • 19:24:14, 14.09.2014 [Материал]

Та там вилами по воде. Только вате это не докажешь. Хотя вате ничего не докажешь, там мыслительные процессы отсутствую как таковые.
garold
2 Кonstantin (garold)   • 20:45:27, 14.09.2014 [Материал]

Чувствует монополист что он не настолько монополист,думается и про малый ледниковый период тоже его рук дело,что бы все думали что без их газа планета замёрзнет,а король оказывается почти голый.
aurum
3 Антон (aurum)   • 07:44:50, 15.09.2014 [Материал]

Ну что такое расея---------- матрешка, окрошка, бражка и интернет чебурашка. Ти пичные понтовики, ведь принцып гопника хороший понт дороже денег. Нищая и завистливая рашка. Сами не живут и другим мешают. Всегда ищут врага и виноватых.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо