Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Сентябрь » 16
snova Небезпечні ігри Президента

snova


Оценка: 2.8/5 Голосов: 11

Небезпечні ігри Президента

16.09.2014, 05:31:52 1734 2.8 1

Все частіше звучать голоси на підтримку особливого статусу ЛНР і ДНР. Про це говорять якісь депутати, чиновники, журналісти. 

Хто цих панів уповноважив робити такі заяви? Народ України, командири бригад і батальйонів або мертві добровольці, які в землі скриплять зубами? 

Про який статус може йти мова , якщо міста Донбасу лежать в руїнах. Якщо омиті кров'ю штандарти рве вітер на Саур-могилі. Дане перемир'я лежить в площині зовсім не дипломатії, але диверсії, спланованою і проведеною в білих рукавичках, які не торкалися обпаленою землі Слов'янська. 

Навіть якщо розглядати ці переговори як тактичну хитрість, то немає ніяких сумнівів, що божевільний Віллі Вонка піде на умови лже -республік. Отчего йому не піти. З часом відбере зброю у бійців і революціонерів і відправить гнити в шахти. Не всіх в живому вигляді. 

Київ - повинен бути наш. Необхідно створити надзвичайний комітет з найавторитетніших командирів. Розігнати «парламенти». Які парламенти у воєнний час - від них тільки смута умів. 

Виконавчу владу треба сформувати - тільки з найнадійніших людей і під контролем надзвичайного комітету. А всіх хто хоч слово казав про «мир» - заарештувати і в підвал! Московських сурковская посланців - поганою мітлою - від них все зрадництво. Ніякого миру, бо він обернеться величезними жертвами вже через 3-5 місяців. Гадів потрібно добивати без зупинки - далі, як Бог дасть! 

Війна до переможного кінця! Слава Україні!

Прикреплённые изображения:
snova Небезпечні ігри Президента
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
passenger
1 Полное имя (passenger)   • 15:23:08, 16.09.2014 [Материал]

"Київ - повинен бути наш." - Это чей?
"...створити надзвичайний комітет....заарештувати і в підвал..." - гуйва?
п.с. http://news.liga.net/articles/politics/3304251-predvaritelnyy_plan_dlya_okkupirovannykh_rayonov_donbassa.htm за такое судить надо, само собой, но это, как и "...створити надзвичайний комітет....заарештувати і в підвал..." - нереально


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо